STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
OlinkaO wrote:Projektuje, nadzoruje pracę budowlane, montaże, finanse budowy... Itp... Dość często zmieniam pracę bo średnio co 1,5-2 lat, no ale projekty i budowy nie trwają wiecznie. Liczę że teraz może dzidzia mnie ustatkuje i polubię stabilność i nudę... Hehe
-
MonaLiza wrote:Ja jestem inżynierem sprzedaży
sprzedaje urządzenia branży wod-kan : pompowanie, oczyszczalnie itp. Więc na budowach też bywam podczas realizacji.
-
Po wizycie.
Prenatalne 12.07 bedzie to 12+1 wg om no I wreszcie wam sie pochwale zdjeciem bo mimo usg nie dostaje zdjec od reki bo nfz
Co do dzisiejszej wizyty. Lozysko wraca na miejsce dzidzia rosnie olbrzym wg usg starsze o 2 a wlasciwie to miedzy 2 a 5 dni.
35,22mm pieknie ruszalo raczkami I nozkami.
Jestem przeszczesliwa. !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 15:16
mommytobe, anika82, MonaLiza, agniesja, Seli, Kobobo, toyotarav4, olkakarolka, Asia8787, katepr, wisienka94, MaryAnn lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
anika82 wrote:olina a co robi kobieta budowlaniec?? kiedys miałąm plan pójśc na budownictwo i na budowę dróg
Tristee analitykiem takim w laboratorium?? czy finansowym?anika82 lubi tę wiadomość
-
A ja z zawodu jestem nauczycielem wychowania przedszkolnego i jak dotąd pracowałam z 2-3 latkami
nie straszne mi przebieranie pieluch blizniakom w tym samym czasie i to na stojąco hahaha. Troche mnie ten zawód przyuczyl
Kocham pracę z dziećmi, ale w prywatnych placówkach nie jest zbyt fajnie... myślę o przebranzowieniu. Moze cos z grafiką bo lubie rysowac i ogólnie tworzyć cos kreatywnego, coś sobie dziubać w programach graficznychzobaczymy...
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
agniesja wrote:Mommytobe, dlaczego w prywatnych placówkach nie jest fajnie? Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola i tak mnie zaciekawiłaś.
Ja pracuję w firmie zajmującą się tworzeniem stron internetowych i jestem taką asystentko-testerką
Dla dzieci super. Ale dla pracownikow gorzej. Ale to tez zależy od miastaw Lublinie jest duzy wyzysk niestety... a odpowiedzialnosc ogromna
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
MonaLiza - w branży konstrukcyjnej. Teraz od dwóch miesięcy pracuję dla zakładu produkcyjnego i projektuje z drewna. A tak to niedawno skończyłam budować szpital.
agniesja, MonaLiza lubią tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Mommytobe... Chyba wszędzie prywatnie jest tak beznadziejnie... Normalnie nauczyciel ma kartę, staże... I urlop odpowiedni. Ja jestem pedagogiem specjalnym, ściślej teraz pracuje jako wspomagający w państwówce. Etat to 24h a od września już 22
Kasa może nie jakaś super, ale teraz były wczasy pod gruszą, hamakowe, na święta jest też tzw. zapomoga. Z l4 problemu nie ma, z opieką nad dzieckiem też, nie masz tylko urlopu na żądanie. Ale u mnie z dyrekcją można się dogadać jeśli potrzeba jakąś godzinę, dwie wyjść. Po awansie i mgr moja pensja to będzie 1700 zł na rękę, może bez szału bo w prywatnej bym miała 2-2,5 tysiąca, ale pracowałabym na etacie 40 h a nie 22
no i zazwyczaj urlop to te 21 dni a nie ferie i wakacje, plus wszelkie święta itp.
-
OlinkaO wrote:MonaLiza - w branży konstrukcyjnej. Teraz od dwóch miesięcy pracuję dla zakładu produkcyjnego i projektuje z drewna. A tak to niedawno skończyłam budować szpital.
"skończyłam budować szpital" - prawie jak w simsachhehehehe
Kobobo, mommytobe lubią tę wiadomość
-
Kobobo wrote:a ja czekam na wyniki pappy. będą wieczorem. stresuję się..
Seli - zrobiłaś mi dzień tym tekstem o simsach
Bo mi się tak skojarzyłoKobobo lubi tę wiadomość