STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fyffes wrote:Jak ja nienawidze ciążowego mózgu papki. Siedzę sobie spokojnie w pracy i przed godziną uświadomiłam sobie, że miałam coś DZISIAJ załatwić w urzędzie. Urząd do 15 czynny. Jak nie załatwie, to jestem w dupie. I wiadomo, panika
Czy zdąże, czy trafie, czy wiem w ogóle gdzie to jest. Musiałam zamknąć przybytek i popędziłam z nadzieją. Efekt jest taki, że koniec końców zdążyłam, ale urwałam zderzak w samochodzie wjeżdzając w kraweznik
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kłuje was czasem lewa strona wzgórka łonowego? dzisiaj tak mam oprócz tego pobolewa mnie brzuch i mam wrażenie jakby brzuch był napięty nie jest specjalnie twardy ale trudno to wyczuć pod tłuszczykiem. Powinnam się martwić czy to raczej normalne?
11.2017 - aniołek 8tc
-
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, dziewczyny dacie radę i urodzicie zdrowe bobasy, dla mnie ma Bóg inny plan , póki co diabeł się śmieje ale jeszcze się nie poddalam i będę walczyć jak lekarz da mi zielone światło. Niebawem wracam do walki, będę was podglądać jeśli nie macie nic przeciwko temu? Muszę ladowac akumulatory na dalszą walkę waszymi dobrymi wiadomościami. I jeszcze jedno... Jeśli intuicja wam podpowiada że coś jest nie tak i mimo że nie macie boli bądź krwawienia to posłuchajcie intuicji i sprawdźcie czy wszystko jest ok. Mnie intuicja jeszcze nie oszukala. Od kilku dni czułam że coś jest nie tak mimo braku boli i krwawienia czułam że coś jest nie tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 20:08
agniesja, Kobobo, anika82, Zośkaaa, olkakarolka, sallvie, Marciiik lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, dziewczyny dacie radę i urodzicie zdrowe bobasy, dla mnie ma Bóg inny plan , póki co diabeł się śmieje ale jeszcze się nie poddalam i będę walczyć jak lekarz da mi zielone światło. Niebawem wracam do walki, będę was podglądać jeśli nie macie nic przeciwko temu? Muszę ladowac akumulatory na dalszą walkę waszymi dobrymi wiadomościami. I jeszcze jedno... Jeśli intuicja wam podpowiada że coś jest nie tak i mimo że nie macie boli bądź krwawienia to posłuchajcie intuicji i sprawdźcie czy wszystko jest ok. Mnie intuicja jeszcze nie oszukala. Od kilku dni czułam że coś jest nie tak mimo braku boli i krwawienia czułam że coś jest nie tak
:-*Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
katepr wrote:Sylwia no ale nic nie sprawdzila w te 5 min?
Sanka zdrówka dla córki
sprawdziła crl, serduszko przeziernośc i to wszystkow poniedziałek dzidzia miała 5,7 a we wtorek 5,5
Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
agniesja wrote:Paulcia, polubiłam za wolę walki i pozytywne nastawienie. Powodzenia!Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Ja dąże do celu po trupach , niestety dosłownie ale twardą sztuka ze mnie już mi życie ładnie przykopalo to i ja mu przykopie. Wszystkiego dobrego dla Was
Paulcia28, olkakarolka lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Oficjalnie zamykam listę aniolkowych mam !!!!!!! Koniec nieszczęśćDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
katepr wrote:Seli spróbuj już się nie schylać
Apropo wczorajszej rozmowy o jeździe autem w ciąży. Jak tak pisalyscie że nie bardzo i w ogole to mialam nawet pisać ze mi się super jezdzi bo tak jest..ale dziś próbowałam auto otworzyć kluczem od mieszkania :p
Cotton a jak córka znosi rozłąke?
Powiem Ci ze córcia dobrze,pyta o mnie,ale ma dzidzia na urlopie wiec sie jej nie nudzi. Ona caly czas w ruchu to chyba za bardzo nawet nie mysli, ze jej mamy brakije. Jest mi przez to latwiej,bo serce by mi peklo jakbym wiedziala, ze ciezko znosi rozłąke.katepr lubi tę wiadomość
Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Paulcia28 wrote:Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, dziewczyny dacie radę i urodzicie zdrowe bobasy, dla mnie ma Bóg inny plan , póki co diabeł się śmieje ale jeszcze się nie poddalam i będę walczyć jak lekarz da mi zielone światło. Niebawem wracam do walki, będę was podglądać jeśli nie macie nic przeciwko temu? Muszę ladowac akumulatory na dalszą walkę waszymi dobrymi wiadomościami. I jeszcze jedno... Jeśli intuicja wam podpowiada że coś jest nie tak i mimo że nie macie boli bądź krwawienia to posłuchajcie intuicji i sprawdźcie czy wszystko jest ok. Mnie intuicja jeszcze nie oszukala. Od kilku dni czułam że coś jest nie tak mimo braku boli i krwawienia czułam że coś jest nie tak
Kochana trzymaj sie, brawo za wolę walki, tak trzymaj!!:* Tez wierzę w intuicję, poprzedniej ciąey caly czas mialam jakies przeczucie, ze cos moze byc nie tak- mimo dosc zaawansowanej ciąży. A teraz mimo strasznych przezyc,ciaglych plamien i krwawień jakos wierzę, ze bedzie dobrze i jestem pozytywnie nastawiona. Choc tak na prawde dopiero jak bede miec dziecko na rekach cale i zdrowe to uwierzę,ze jest okej.Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
nick nieaktualny
-
Paulcia28 wrote:Ja dąże do celu po trupach , niestety dosłownie ale twardą sztuka ze mnie już mi życie ładnie przykopalo to i ja mu przykopie. Wszystkiego dobrego dla Was
Paulcia28 lubi tę wiadomość