STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Onana36 wrote:Ja mam w piątek. I mam nadzieję że nie zwariuję. Jak już powiedzą mi że wszystko ok to nareszcie w pełni zacznę cieszyć się ciążą.
Miłej soboty
No ja mam mam cały czas czarne myśli zwłaszcza że było tyle strat no forum.. odetchniemy z ulgą mam nadzieję
11.2017 - aniołek 8tc
-
Jenny Wren wrote:A ja prenetalne dopiero 16 lipca mam. Zwarjuję normalnie. Dziś brzuch nie boli, nic nie boli, jakby ciąży nie było. I jak tu się nie stresować?
nie powinnysmy sie tym tak stresować wiele kobiet tak ma no ale cóż
Jenny Wren lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mnie bolą cycki. Cały czas. Brzuch mnie ciągnie. Mam objawy.
Pytanie z innej beczki: czujecie już ruchy? Ja czasem jak zjem, poleżę na płasko, przyłożę rękę do brzucha to wydaje mi się że coś czuję. Może mi się wydaje?❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Jenny Wren wrote:A ja prenetalne dopiero 16 lipca mam. Zwarjuję normalnie. Dziś brzuch nie boli, nic nie boli, jakby ciąży nie było. I jak tu się nie stresować?
Ale jakbym nie była w między czasie na ip, to ta wizyta w środe byłaby pierwsza od ponad miesiąca, więc podejrzewam, że już bym znosiła jajo.
-
Onana36 wrote:Mnie bolą cycki. Cały czas. Brzuch mnie ciągnie. Mam objawy.
Pytanie z innej beczki: czujecie już ruchy? Ja czasem jak zjem, poleżę na płasko, przyłożę rękę do brzucha to wydaje mi się że coś czuję. Może mi się wydaje?
Myślę, ze Ci sie wydajęJa o stałych porach w ciszy slysze tylko delikatne bulgotanie i tyle
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Fyffes wrote:To możemy sobie zbić piątkę, bo ja mam prenatalne dopiero 17 lipca. Na szczęście w tą środę idę do mojej gin na normalne badanie, więc czekanie na 17go będzie troszke łatwiejsze (chyba!).
Ale jakbym nie była w między czasie na ip, to ta wizyta w środe byłaby pierwsza od ponad miesiąca, więc podejrzewam, że już bym znosiła jajo.
No właśnie się zastanawiam czy może się nie wkręcę do lekarza jakoś wcześniej tak o. Może poszukam jakiegoś na nfz który przyjmuje w szpitalu w którym chciałabym rodzić. Jest tu w ogóle ktoś z Warszawy? -
spaceangel wrote:mnie nic nie boli i zupełnie nic nie czuję od 3 tygodni
nie powinnysmy sie tym tak stresować wiele kobiet tak ma no ale cóż
Wiem, ale mnie bolał brzuch od samego początku, bez przerwy ☺ mój jedyny objaw ciążowy. Widziałam że coś się dzieje cały czas ☺ i jak się przyzwyczaiłam że to dobrze i tak może być, to on znika -
Onana36 wrote:Mnie bolą cycki. Cały czas. Brzuch mnie ciągnie. Mam objawy.
Pytanie z innej beczki: czujecie już ruchy? Ja czasem jak zjem, poleżę na płasko, przyłożę rękę do brzucha to wydaje mi się że coś czuję. Może mi się wydaje?
Ja jeszcze nie czuje z cora poczula pierwszy raz w 20 tygodniu. Ale mialam tez lozysko na przedniej scianie.
Teraz mysle ze szybciej troszke poczuje z racji drugiej ciazy I tego ze dzidzia jest wieksza troche. Ale spodziewam sie pierwszych ruchow dopiero za okolo 4 tygodnie jak nie 5Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Ja jeszcze nie czuje z cora poczula pierwszy raz w 20 tygodniu. Ale mialam tez lozysko na przedniej scianie.
Teraz mysle ze szybciej troszke poczuje z racji drugiej ciazy I tego ze dzidzia jest wieksza troche. Ale spodziewam sie pierwszych ruchow dopiero za okolo 4 tygodnie jak nie 5
Ja juz chyba sporadycznie czuje.