STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wtrącę się z poradą i moim odkryciem w kierunku zaparć. W poniedziałek kupiłam sobie kiść pięknych winogron. Zaczęłam sobie dziubać. Dziś skończyłam. Od poniedziałku chodze codziennie do WC! Dodatkowo od niedzieli wieczorem pije activie i jest elegansio
I wyproznianie jest o wiele łatwiejsze w moim przypadku.MonaLiza, olkakarolka lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
katepr wrote:W h&m teraz są fajne promocje. Jeansy kupiłam za 50zł plus rabat 10% .
do tego koszulke i sweterek. Za wszystko dałam 75zł więc naprawdę spoko
Agula ja w poprzedniej ciąży miałam na przedniej ścianie wysoko ale jak jeden mówi tak a drugi siak to cholera wie...nastepnym.razem zapisz sobie pytania do lekarza na kartce.
Jak kupowalam w piatek to nie bylo promki... znaczy byly na jeden model... czarne z jakimis krysztalkami po calosci... i na drugie nie jeansowe w panterke ;p -
Zoskaa wiedziałam że znajdziesz sobie jakis prosty sposób . Super
Ja się jeszcze mieszcze w spodnie jeansy mam takie dość rozciagliwe i z dość niskim stanem. Kurczę wychodzę że mam jedne spodnie w których się czuje jeszcze w miarę ok. Od środy będę na zwolnieniu więc zacznę buszowanie po sklepach -
To ja się pochwale co mam
Już ciążowego . Ponieważ mam brzuszek niezłych rozmiarów . 2 pary spodni z Tesco czarnych ale pod brzuch ( będą dobre na jesień tak pomyslam w troszkę większym rozmiarze ) Jedne jasne spodnie ciążowe z jakiegoś elastycznego materiału tez pod brzuch z taka gumka . 2 sukienki ciążowe h m ale po kilku razu noszenia stwierdzam ze szmaty . A kosztowały po 100 zł Wiec już się zmechacily nie wiem jak reszta ciuchów h And m . 2 koszulki ciążowe i dziś dokupiłam koszule lniania . Większość rzeczy z przecen , koszula lniania 25 zł.Mam spódnice elastyczna i w nią się mieszczę i nie uciska brzucha , kilka luzniejszych koszulek . I najwyżej dokupie jakieś krótkie spodenki . To tyle na lato
myśle , ze ciuchów wystarczy na okres wakacyjny . A na ostatki ciążowy kiedy będzie zimno to pewnie coś się dokupi , ale już wtedy tak często się nie wychodzi z domu
Pozatym od listopada zamierzam pojsc na macierzyński . Jak wiecie gdzie są fajne jakieś ciuchy ciążowe j nie drogie to dajcie znać . A gdzie zamierzacie robić wyprawkę dla dziecka ? Jakieś konkretne sklepy ? Może online ?
-
Ja nie polecam baldacjimów. Mali że wszędzie się plączą to mega zbierają kurz. Same mebelki fajne. Możesz zwrócić jeszcze uwagę przy zakupie łóżeczka żeby można było zdjąć boku i zrobić łóżeczko już dla starszego dzieciaczk
Edit zniknął post z łózeczkiem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 22:35
katepr lubi tę wiadomość
-
Też bym odpuściła baldachim my mieliśmy w komplecie z pościelą i najpierw był zamontowany ale przez 4 msc córka i tak spała z nami jak ja przenieśliśmy to go zdjęłam tak samo te ochraniacze
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anika82 wrote:Co do zapaść dietetyk mi mówił że ważne żeby jeść dużo owoców że skórka. Np jabłek i gruszek
Akurat przy moich wrzodziejacych jelitach jabłko ze skórką odpada. W ogóle na jabłko moge sobie pozwolić sporadycznie. A jeśli juz to najlepiej musialabym jeść pieczone.
Jakiś rok temu zrobiłam sobie takie postanowienie, ze rzucam słodycze a codziennie będę w to miejsce jeść jabłko. Ze skórką na dodatek. Po tygodniu już miałam zaostrzenie choroby.
Co do ciuchów, ostatnio byłam w galerii i zaczęły się letnie wyprzedaże. Trafiłam na mega sukienke maxi w Reserved także na lato jestem zaopatrzona. Gorzej ze spodniami na jesień...
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
katepr wrote:Niezwykła idz do innego lekarza. Ten troche nie teges skoro odrazu nie szukał też pozamacicznej skoro w macicy nic nie było. A moze dodatkowo ma kiepski sprzęt i nie bylo widać. Ile to takich historii.. beta jak najbardziej ok ja 18dpo mialam 3 tyś.
Ruda ja na zastrzał u palca w dłoni musiałam wziąć antybiotyk bo poszło mi do góry aż do łokcia, nie mogłam ręką ruszać tak bolalo. Moze poobserwuj narazie. U mnie bardzo szybko sie rozwinelo w 2 dni
czyli u mnie po owulacji minelo 21/22dni i beta 3770 wiec owo ok tak ..no ale pecherzyka brak nie moge spac meczy mnie to:(***musi być dobrze.*
__________ -
spaceangel wrote:co myślicie o takim zestawie ?
https://allegro.pl/baby-raj-lozeczko-komoda-kokos-3-polki-i5452249251.html
Pościel chce dokupić oddzielnie bo mi się podoba minky.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Minie Black wrote:Seli, w różnych hm są różne modele na promo
ja ostatnio wyrwalam rurki khaki za 30 zł (nie wiem po co (no przecież! "okazja") , bo w sumie mam już 5 par spodni ciążowych....
A polecasz jakis konkretny? Arkady nie sa zle, we Wroclavi tak sobie a wczoraj do Magno juz bylam zbyt zmeczona by wchodzic ;p -
nick nieaktualnySeli wrote:A polecasz jakis konkretny? Arkady nie sa zle, we Wroclavi tak sobie a wczoraj do Magno juz bylam zbyt zmeczona by wchodzic ;p
Btw, czy w magnolii już "dziala" zara? Bo ostatnio jakiś remont był :S
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 07:57