STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
oj powialo chłodem na forum. no moje dziecie uparte nie chce sie pokazac za groma i doktorek nie byl w stanie powiedziec kto mieszka w brzuchuwizyta za dwa tygodnie wiec jak narazie z promocjami w next sie wstrzymam no bo co
Agulaa30 lubi tę wiadomość
-
Ja byłam w Kiabi i LC Waikiki i nie było nic ciekawego ;/ w ogóle tak popatrzyłam na te ciążowe rzeczy to nie dość,że drogie to wyglądały szajsowo....
-
toyotarav4 wrote:oj powialo chłodem na forum. no moje dziecie uparte nie chce sie pokazac za groma i doktorek nie byl w stanie powiedziec kto mieszka w brzuchu
wizyta za dwa tygodnie wiec jak narazie z promocjami w next sie wstrzymam no bo co
toyotarav4 lubi tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
toyotarav4 wrote:oj powialo chłodem na forum. no moje dziecie uparte nie chce sie pokazac za groma i doktorek nie byl w stanie powiedziec kto mieszka w brzuchu
wizyta za dwa tygodnie wiec jak narazie z promocjami w next sie wstrzymam no bo co
11.2017 - aniołek 8tc
-
Seli wrote:Ja byłam w Kiabi i LC Waikiki i nie było nic ciekawego ;/ w ogóle tak popatrzyłam na te ciążowe rzeczy to nie dość,że drogie to wyglądały szajsowo....
No właśnie.. Ja już nie mogę dopiąć żadnych spodni, więc zamówiłam sobie w sklepie internetowym dwie pary ciążowych i dziś przyszły. Masakra.. Totalnie bezkształtne, na brzuchu ok, na biodrach i udach wiszą jakby były ze 4 rozmiary za duże. A piszą, żeby zamawiać rozmiar jak sprzed ciąży. To zamówiłam 36 i mam worek na ziemniaki..
-
czerwona_róża wrote:Niezle. Ja mam jeszcze gorzej bo w karcie mam wpisane 20.12/25.12... ale dziekuje za umowe ktora nie daje bezpieczenstwa. Ja chyba obdzwonie na poczatku sierpnia. Jakos w okolicach polowkowych...
Chyba nie ma umowy, która dawałaby 100% bezpieczeństwa.. No chyba, że masz jakiś patent i chcesz się podzielić?
-
Magdoczka wrote:No właśnie.. Ja już nie mogę dopiąć żadnych spodni, więc zamówiłam sobie w sklepie internetowym dwie pary ciążowych i dziś przyszły. Masakra.. Totalnie bezkształtne, na brzuchu ok, na biodrach i udach wiszą jakby były ze 4 rozmiary za duże. A piszą, żeby zamawiać rozmiar jak sprzed ciąży. To zamówiłam 36 i mam worek na ziemniaki..
Ja kupiłam 36 w H&Mfajne jeansy, rurki
ale 130 zł chyba z zalando będę zamawiać kolejne...
a te w Kiabi nie były złe spodenki krótkie, i ten pas na brzuch jest z cienkiego materiału. -
Hej dziewczyny ktoras jeszcze chetna do dolaczenia na fb ?
Jest nas juz 23
czerwona_roza odpisalam na privKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Co do łożyska. To U mnie był problem z złożeniem. A co najlepsze jeden lekarz twierdził że jest ok. Ten co miał certyfikaty do robienia prenatalnego. A 2 innych w tym jeden bez certyfikatu Od razu że problem że nisko że niebezpieczne. Więc z tym lozyskiem to różnie możesz mieć
Agulaa30 lubi tę wiadomość
-
anika82 wrote:Co do łożyska. To U mnie był problem z złożeniem. A co najlepsze jeden lekarz twierdził że jest ok. Ten co miał certyfikaty do robienia prenatalnego. A 2 innych w tym jeden bez certyfikatu Od razu że problem że nisko że niebezpieczne. Więc z tym lozyskiem to różnie możesz mieć
Ciekawe jak będzie u mnie. Poprzednio miałam łożysko na przedniej ścianie i mało co młodą czułam, nie wspominając o mężuFajnie by było jak by teraz było wysoko u góry, ale wiadomo, grunt żeby nie było przodujące
-
sallvie wrote:Hej dziewczyny ktoras jeszcze chetna do dolaczenia na fb ?
Jest nas juz 23
czerwona_roza odpisalam na priv
Ja, zgłaszam sie z opóźnieniem, wysłałam zaproszenie do.Ciebie
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Karolajn wrote:hej, jak dołączyć na fb, jak nazywa się grupa? trochę czasu mnie tu nie było i się pogubiłam...
Tak jak Mila pisze dodaj mnie do znajomych a ja juz powiem co dalejgrupa jest tajna zeby nasi znajomi nie widzieli ze gdzies tam dolaczylysmy jak jeszcze o ciazy nie chcemy mowic i troche inaczej dodaje do grupy niz przez podanie linka
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Seli wrote:Ja kupiłam 36 w H&M
fajne jeansy, rurki
ale 130 zł chyba z zalando będę zamawiać kolejne...
a te w Kiabi nie były złe spodenki krótkie, i ten pas na brzuch jest z cienkiego materiału.
W bonprix kupiłam całkiem przyzwoite ogrodniczki i muszę przyznać, że są całkiem fajne. Warto sugerować się komentarzami w wyborze rozmiaru. Kupiłam też zwykłe spodnie ciążowe i pomimo, że ten sam rozmiar to są dużo za szerokie w brzuchu. No ale go jeszcze nie mam, więc pewnie się w końcu wkontrastuję w nie. Zanim to jednak nastąpi, muszą nabrać mocy urzędowej
A w h&m rzeczywiscie są fajne spodnie, ale warto poczekać na promocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 21:04
-
W h&m teraz są fajne promocje. Jeansy kupiłam za 50zł plus rabat 10% .
do tego koszulke i sweterek. Za wszystko dałam 75zł więc naprawdę spoko
Agula ja w poprzedniej ciąży miałam na przedniej ścianie wysoko ale jak jeden mówi tak a drugi siak to cholera wie...nastepnym.razem zapisz sobie pytania do lekarza na kartce.