WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • toyotarav4 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

oj powialo chłodem na forum. no moje dziecie uparte nie chce sie pokazac za groma i doktorek nie byl w stanie powiedziec kto mieszka w brzuchu :( wizyta za dwa tygodnie wiec jak narazie z promocjami w next sie wstrzymam no bo co

Agulaa30 lubi tę wiadomość

thgfcsqvu04h8c8a.png
  • czerwona_róża Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sallvie- nie mam od Ciebie wiadomosci na priv.

8p3orjjgfljl6g8x.png

8p3ovlridx72cvku.png

atdcsg18rlh06a31.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w Kiabi i LC Waikiki i nie było nic ciekawego ;/ w ogóle tak popatrzyłam na te ciążowe rzeczy to nie dość,że drogie to wyglądały szajsowo....

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toyotarav4 wrote:
    oj powialo chłodem na forum. no moje dziecie uparte nie chce sie pokazac za groma i doktorek nie byl w stanie powiedziec kto mieszka w brzuchu :( wizyta za dwa tygodnie wiec jak narazie z promocjami w next sie wstrzymam no bo co
    Moje strasznie fikalo dzisiaj... ale lekarz nie byl pewien wiec nie powiedział mi kto mieszka u mnie w brzuszku...jeszcze poczekamy i.zobaczymy co.moje chlopaki beda mieli czy braciszka czy siostrzyczke... na razie nie chca w ogole :(

toyotarav4 lubi tę wiadomość

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toyotarav4 wrote:
    dobrze że za 2 tygodnie u mnie następne USG to chyba połówkowe dopiero :D

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja byłam w Kiabi i LC Waikiki i nie było nic ciekawego ;/ w ogóle tak popatrzyłam na te ciążowe rzeczy to nie dość,że drogie to wyglądały szajsowo....

No właśnie.. Ja już nie mogę dopiąć żadnych spodni, więc zamówiłam sobie w sklepie internetowym dwie pary ciążowych i dziś przyszły. Masakra.. Totalnie bezkształtne, na brzuchu ok, na biodrach i udach wiszą jakby były ze 4 rozmiary za duże. A piszą, żeby zamawiać rozmiar jak sprzed ciąży. To zamówiłam 36 i mam worek na ziemniaki..

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czerwona_róża wrote:
    Niezle. Ja mam jeszcze gorzej bo w karcie mam wpisane 20.12/25.12... ale dziekuje za umowe ktora nie daje bezpieczenstwa. Ja chyba obdzwonie na poczatku sierpnia. Jakos w okolicach polowkowych...

Chyba nie ma umowy, która dawałaby 100% bezpieczeństwa.. No chyba, że masz jakiś patent i chcesz się podzielić? ;-)

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    No właśnie.. Ja już nie mogę dopiąć żadnych spodni, więc zamówiłam sobie w sklepie internetowym dwie pary ciążowych i dziś przyszły. Masakra.. Totalnie bezkształtne, na brzuchu ok, na biodrach i udach wiszą jakby były ze 4 rozmiary za duże. A piszą, żeby zamawiać rozmiar jak sprzed ciąży. To zamówiłam 36 i mam worek na ziemniaki..

Ja kupiłam 36 w H&M :) fajne jeansy, rurki :) ale 130 zł chyba z zalando będę zamawiać kolejne...

a te w Kiabi nie były złe spodenki krótkie, i ten pas na brzuch jest z cienkiego materiału.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ktoras jeszcze chetna do dolaczenia na fb ? :)
    Jest nas juz 23 :)

czerwona_roza odpisalam na priv :)

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • anika82 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do łożyska. To U mnie był problem z złożeniem. A co najlepsze jeden lekarz twierdził że jest ok. Ten co miał certyfikaty do robienia prenatalnego. A 2 innych w tym jeden bez certyfikatu Od razu że problem że nisko że niebezpieczne. Więc z tym lozyskiem to różnie możesz mieć

Agulaa30 lubi tę wiadomość

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • Mila83 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sallvie ja chcę :) Jeśli można rzecz jasna. Ja co prawda nie udzielam się jakoś regularnie, ale czytam na bieżąco. A że przeważnie nie mam nic ciekawego do powiedzenia, bo ciąża na szczęście nudna, to na czytaniu się kończy ;)

f2w3gox1alrby243.png
    km5s9vvjpldta46n.png
  • Mila83 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika82 wrote:
    Co do łożyska. To U mnie był problem z złożeniem. A co najlepsze jeden lekarz twierdził że jest ok. Ten co miał certyfikaty do robienia prenatalnego. A 2 innych w tym jeden bez certyfikatu Od razu że problem że nisko że niebezpieczne. Więc z tym lozyskiem to różnie możesz mieć

Ciekawe jak będzie u mnie. Poprzednio miałam łożysko na przedniej ścianie i mało co młodą czułam, nie wspominając o mężu :/ Fajnie by było jak by teraz było wysoko u góry, ale wiadomo, grunt żeby nie było przodujące :)

f2w3gox1alrby243.png
    km5s9vvjpldta46n.png
  • Karolajn Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jak dołączyć na fb, jak nazywa się grupa? trochę czasu mnie tu nie było i się pogubiłam...

20090926570117.png
    mhsvj44jhkebb1ma.png
    f2w3rjjgjedmuzf8.png
  • Onana36 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:

Ja chętna. Co mam zrobić?

❤03.04.2008 Córeńka
    ❤02.06.2010 Synuś
    ❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*]
  • Mila83 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaproście Sallvie do przyjaciółek. Dostaniecie od niej wiadomość co dalej :)

sallvie lubi tę wiadomość

f2w3gox1alrby243.png
    km5s9vvjpldta46n.png
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:

Ja, zgłaszam sie z opóźnieniem, wysłałam zaproszenie do.Ciebie :)

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajn wrote:
    hej, jak dołączyć na fb, jak nazywa się grupa? trochę czasu mnie tu nie było i się pogubiłam...

Tak jak Mila pisze dodaj mnie do znajomych a ja juz powiem co dalej :) grupa jest tajna zeby nasi znajomi nie widzieli ze gdzies tam dolaczylysmy jak jeszcze o ciazy nie chcemy mowic i troche inaczej dodaje do grupy niz przez podanie linka :)

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Mila83 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja kupiłam 36 w H&M :) fajne jeansy, rurki :) ale 130 zł chyba z zalando będę zamawiać kolejne...

a te w Kiabi nie były złe spodenki krótkie, i ten pas na brzuch jest z cienkiego materiału.

W bonprix kupiłam całkiem przyzwoite ogrodniczki i muszę przyznać, że są całkiem fajne. Warto sugerować się komentarzami w wyborze rozmiaru. Kupiłam też zwykłe spodnie ciążowe i pomimo, że ten sam rozmiar to są dużo za szerokie w brzuchu. No ale go jeszcze nie mam, więc pewnie się w końcu wkontrastuję w nie. Zanim to jednak nastąpi, muszą nabrać mocy urzędowej ;)

A w h&m rzeczywiscie są fajne spodnie, ale warto poczekać na promocje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 21:04

f2w3gox1alrby243.png
    km5s9vvjpldta46n.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W h&m teraz są fajne promocje. Jeansy kupiłam za 50zł plus rabat 10% . :) do tego koszulke i sweterek. Za wszystko dałam 75zł więc naprawdę spoko

Agula ja w poprzedniej ciąży miałam na przedniej ścianie wysoko ale jak jeden mówi tak a drugi siak to cholera wie...nastepnym.razem zapisz sobie pytania do lekarza na kartce.

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • toyotarav4 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj ja nie widzialam promocjii w h@m kupilam za 130 ale sa fajne mysle ze beda dobre na cala ciaze.

thgfcsqvu04h8c8a.png
‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ