STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
toyotarav4 wrote:miały byc w next promocje i cooo u mnie na stronie nic nie ma
Pracowalam kiedys w nexcie , tam maja najelpsze promocje jednak stacjonarnie .... Bylam dzis o 8 rano na stronie nexta czasu uk i nic ciekaego nie bylo . Jednak juz w sklpie po pracy cos upolowalam ,sklap mam zaraz obok pracy . Cos unisex .
toyotarav4 lubi tę wiadomość
-
toyotarav4 wrote:to prawda mam to samo roznica w wieku robi bardzo duzo. ja jak chodzilam 13 lat temu to fruwalam a teraz 0 mocy nie mam sily nawet do sklepu isc i prania wywiesic. ja w wieku bardzo czuje roznice.. no mam juz na karku 37
toyota to ty tez masz takie duze dziecko ???? -
Onana36 wrote:Leżę. Dzięki za kciuki. Szyjka długa zamknięta ale w nocy miałam dużo skurczy i wody odchodziły. Wczoraj dziecko żyło ale miało mało wód. Teraz nie mam skurczy od 4 rano dostaje leki rozkurczowe czekam. Co ma być to będzie. Ani ja ani lekarze nie są w stanie nic zrobić.
Trzymaj sieOnana , mam nadzieje , ze wszytsko bedzie dobrze . -
Ruddaa wrote:toyota to ty tez masz takie duze dziecko ????
hehe tak bedzie mial 14 lat jak urodze.... wyobrazasz sobie te roznice. rudda a moze zrobisz mi jakies zakupowe promocje w next a ja bym ci wyslala kase na konto i za przesylke.zawsze to pewnie taniej niz na stronie. -
Onana36 wrote:Właśnie urodziłamDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Onana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 09:08
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziękuję Wam. Czekam teraz na zabieg łyżeczkowania. O dziwo się trzymam. Wczoraj powyłam, a dziś jak dzieci do mnie dzwoniły to bardzo płakały a ja z nimi. Zabieram syneczka żeby go pochować. Tak zdecydowałam. I idę na macierzyński który mi się należy. Jak trochę to wszystko poukładam chcemy się znowu starać. Do pracy nie wiem czy w ogóle wrócę. Bądźcie silne, dzielne i bezproblemowo przechodzcie ciążę. Pozdrawiam Was.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Onana36 wrote:Dziękuję Wam. Czekam teraz na zabieg łyżeczkowania. O dziwo się trzymam. Wczoraj powyłam, a dziś jak dzieci do mnie dzwoniły to bardzo płakały a ja z nimi. Zabieram syneczka żeby go pochować. Tak zdecydowałam. I idę na macierzyński który mi się należy. Jak trochę to wszystko poukładam chcemy się znowu starać. Do pracy nie wiem czy w ogóle wrócę. Bądźcie silne, dzielne i bezproblemowo przechodzcie ciążę. Pozdrawiam Was.
Trzymaj sie dzielnie. Przykro mi