STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
katepr wrote:Dziewczyny pamietajcie ze macica jest twardsza od naszego tluszczu na brzuchu i zawsze bedzie jakby lekko twarda dla nas...to nie koniecznie sa twardnienia . Jesli nie boli to jest ok. Potem kolo 20tyg zaczna sie skurcze ale takie niegrozne i niebolesne, pojedyncze spinania się macicy.
Pocieszaj ;p ehh ale mi brzuch twardnieje powyzej macicy... nawet wysoko bo praktycznie caly pod zebra. Nie wiem co dalej bo niby ciaza zdrowa, nie ma plamien ani innych rzeczy a musze non stop lezecbo byle krzatanie sie po domu sprawia, ze boli i musze odlezec...
-
katepr wrote:Jak moze Ci twardnieć pod zebrami? Skóra Ci twardnieje?
Napina sie i wszystko jest twarde, mysle, ze od jelit. Ale jak dotykam to jakbym dotykala taki twardy material, palec sie nie "zatapia" nie wiem jak to inaczej opisac. Ogolnie caly brzuch mam twardy jak juz a nie podbrzusze i ja mam przy tym bole, ale jak sie poloze to przechodzi. -
Tak czy siak dzieje sie to przez wysilek... czasem bardzo niewielki, to troche dobija... chcialam cwiczyc w ciazy i cieszyc sie wakacjami, mam obawy co do naszego wyjazdu. Myslicie, ze jest na to jakis sposob? Czy jak moj organizm sie przemecza to dupa blada i mam lezec plackiem?
-
Seli wrote:Tak czy siak dzieje sie to przez wysilek... czasem bardzo niewielki, to troche dobija... chcialam cwiczyc w ciazy i cieszyc sie wakacjami, mam obawy co do naszego wyjazdu. Myslicie, ze jest na to jakis sposob? Czy jak moj organizm sie przemecza to dupa blada i mam lezec plackiem?
ale nie zaszkodzi podpytać lekarza
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Nie ma sposobu organizm wie co dla Ciebie dobre
ale nie zaszkodzi podpytać lekarza
Podpytam... Bo dziwi mnie, ze tak nic nie moge zrobic. A mialam dobra kondycje, energii czuje, ze mam duzo. -
katepr wrote:Ja mysle ze to nie przez wysilek no bo co wysilek ma do jelit, raczej nic. Bardziej pewnie o pozycje pionową :p
No do jelit nic. Ale boli caly brzuch ;p zaczynajac od dolu. A nie same jelitaskomplikowana sprawa
-
Jestem w szpitalu. Obudził mnie ból i piłka w podbrzuszu. Ale bardziej mnie przeraził fakt że jak wkładałam luteinę to szyjka była bardzo miękka. Takiej miękkiej nigdy nie miałam. Czekam na badanie dam znać później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 11:36
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Jestem w szpitalu. Obudził mnie ból i piłka w podbrzuszu. Ale bardziej mnie przeraził fakt że jak wkładałam luteinę to szyjka była bardzo miękka. Takiej miękkiej nigdy nie miałam. Czekam na badanie dam znać później
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porzadku,daj znac jak sie czegos dowiesz.Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Ketepr masz chyba racje z tymi jelitami. Wczoraj i dzis normalnie sie zalatwiam i dzis moglam poszalec ;p
Spaceangel przy luteinie ona taka jest, mi lekarz nie kazal sie przejmowac. Zanim zaczelam brac lutke to byla dosc twarda. -
Masakra po 2 godzinach czekania i pocenia się ze szpitala mnie wysłali do przychodni obok nie wiadomo po co. po godzinie czekania lekarz stwierdził zapalenie pęcherza i namarudził że za gruba jestem
przepisał 1 saszetkę za 30 zł. Magiczna saszetka hehe
11.2017 - aniołek 8tc
-
O Matko,cóż to za szpital?? Nawet Cie nie zbadali??Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
cotton wrote:O Matko,cóż to za szpital?? Nawet Cie nie zbadali??
11.2017 - aniołek 8tc
-
Hahaha
ja dziś dobrze się mam - są lekkie jakies tam bóle i ciągnięcia ale ogólnie spoko.
Kupiłam dziś chlebek arabski i zrobiłam z fileta miąsko, z pekinki, pomidora, czerwonej cebulki, ogórka i papryki surówkęi sos na jogurcie. Mmm
najadłam się
Głowa lekko mnie ćmi bo podobno mają być ulewy