STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli soki robisz sama ? Jateraz mogę jesc już normalnie bo na początku ciężko było. Tylko bułeczki i fast foody wchodziły. Też na zwolnieniu już lepiej się odżywiać.
Czytacie sobie na różnych stronach opisy ciąży tydzień po tygodniu ? Ja wciąż nie wiem który tydzień powinnam czytaćskoro teraz mam 15 to czytam dla 15 czy dla 16? Teraz czytam oba naraz ale nie wiem właściwie na 100 % który powinnam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 22:14
-
Ja w ogóle pieczywa raczej nie jem. Ogólnie dużo nie jem ale tak jak na codzien jakos tam sie powstrzymuję to w ciązy sobie nie odmawiam jak mam na cos ochote. Mam 1kg już na plusie
w 1wszej na plusie mialam dopiero w 20 tyg.. takze nie podoba mi się to :p
Ja opisów nie czytam, wolę nie wracać do wspimnień z embriologii na studiach haha :p ale jesli masz pełen 15 skonczony to leci 16 wiec o 16 bym czytała
-
Tak, soki sama robie
maz zakupil Huroma na swieta i robimy soki - prawdziwe soki wychodza, klarowne. Ma jeszcze funkcje sorbetow i przecierow. Chce zrobic ketchup domowy i sos do pizzy
Ja nie czytam tych opisow, przeczytalam pare razy i z roznych stron, sa rozne, nie pasuja do mnie ;p
Ja to w sumie od koncowki czerwca to na urlopie jestem, nie l4a na razie tego w ogole nie czuje...
-
Ja mam jakąś solowirowke2 dość prosta i sporo z nią roboty. Np soki kupkę marchewkowe lubię bo są gęste A u mnie wychodzi sik nie do przelkniecia. Ale chociaż owocowe sobie będę robić
Ja jestem na zwolnieniu ale w ogóle ma razie nie odpoczywam
Ciągle coś do roboty. A to z psami iść A to obiad zakupu kosmetyczka bank apteka lekarze itd. -
Nasza jest wolnoobrotowa, kosztowała ale polecam bo robi dobre soki i dużo soku wyciska a to co wylatuje to rzeczywiście suchy wiór
i np. jabłek nie obieram, gruszek, marchewkę też w sumie tylko myję. Wystarczy pokroić i wrzucić. Chwila pracy.
No właśnie, trzeba będzie zakupy zrobić... A ja nawet nie wiem co dziś na obiad -
Ja rosołu jeszcze też trochę mam, wczoraj robiłam takie kawałeczki wołowiny z warzywkami i ryżem.
-
Ja co najśmieszniejsze potrafię ugotować coś i podprawiać bez próbowania
Warzyw też tych nie tknęłam, ja miałam miąsko z ryżem
a mężowi różne warzywka robię z różnym mięsem do pracy.
-
Ja też wielu rzeczy nie jem. Sama za to gotuje i podobno dobrze
Lubię wymyślać, śmieje się, że ja najadam się gotowaniem
-
hahah
Mi czasem też coś nie wyjdzie. Ja ogólnie mało jadam, w ciąży staram się chociaż małe porcje ale często aby nie głodować.
-
Jestem po wizycie. Niestety mój lekarz na urlopie i trafiłam do jakiegoś dziadka konowała. Był strasznie nie miły i ciągle mnie popędzał i opierdzielał. Jedyne co usłyszałam że macica obkurczona ale część pochwowa zachowana. Nic więcej mi nie chciał tłumaczyć i jeszcze dostałam ochrzan że go nie słucham. Dostałam luteinę 3x1 dopochwowo i odpoczynek. Jak się pogorszy to do szpitala. Nigdy już do niego nie pójdę
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Jestem po wizycie. Niestety mój lekarz na urlopie i trafiłam do jakiegoś dziadka konowała. Był strasznie nie miły i ciągle mnie popędzał i opierdzielał. Jedyne co usłyszałam że macica obkurczona ale część pochwowa zachowana. Nic więcej mi nie chciał tłumaczyć i jeszcze dostałam ochrzan że go nie słucham. Dostałam luteinę 3x1 dopochwowo i odpoczynek. Jak się pogorszy to do szpitala. Nigdy już do niego nie pójdę
Słabo... Nic się nie dowiedziałaś a tylko dodatkowe nerwy ;/ -
spaceangel wrote:Jestem po wizycie. Niestety mój lekarz na urlopie i trafiłam do jakiegoś dziadka konowała. Był strasznie nie miły i ciągle mnie popędzał i opierdzielał. Jedyne co usłyszałam że macica obkurczona ale część pochwowa zachowana. Nic więcej mi nie chciał tłumaczyć i jeszcze dostałam ochrzan że go nie słucham. Dostałam luteinę 3x1 dopochwowo i odpoczynek. Jak się pogorszy to do szpitala. Nigdy już do niego nie pójdę
Masakra,idziesz i wiesz jeszcze mniej niż przedtem: / Ja też mam ciagle napięte to podbrzusze, jak wstaje to normalnie jakby mi tam kamień ciążył. Siostra miala w ciazy podobnie i to byly skurcze macicy, bylo ciężko ale wytrwala. Bierzesz magnez?Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18