STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
amazed87 wrote:Dzięki za pomoc:)
Paulina_2603 mam tak samo umiejscowione łożysko i mi gin powiedział, że mogę zacząć czuć nawet po 20tc i na początku może to być tak delikatne, że pomylę np z ruchami jelit. Aczkolwiek mam nadzieję, że tak nie będzie:) Mnie niestety nikt nie ważył, a do karty ciąży gin mi wpisał tak jak mu podałami do tej pory nadal jestem bez ważenia. A Ty tak schudłaś, bo wymiotowałaś czy apetyt Ci spadł na początku ciąży?
U mnie zero wymiotów i tylko trochę mdłości. -
Seli wrote:Ja piłam dużo wody z cytryną i miętą, czystka (jest na zatrzymanie wody w organiźmie), piłam też kiedyś drenafast. W ciąży nie kombinuje bo wiele rzeczy nie można, ale też nie puchnę tak, raz czy może dwa w ciąży spuchłam ale to i ciśnienie, pogoda miało na to wpływ u mnie. A wcześniej różne leki jakie przyjmowałam.
Tak sobie ostatnio pomyślałam, ze chwała niebiosom, że nie będziemy rodzić w takie upały...
-
Amazed ja jestem z 13 lutego
A czujesz,że woda Ci się zatrzymuje? Ja teraz jakoś z tym nie walczę... Ale też nie mam takiego problemu jak przed ciążą.
Upały nie są fajne, ale nie wiem jak będzie zimą, nogi i tak puchną itp. moja mama dwa razy zimą rodziłamówi,że moim bratem to butów nie była wstanie założyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 11:42
-
Seli wrote:Amazed ja jestem z 13 lutego
A czujesz,że woda Ci się zatrzymuje? Ja teraz jakoś z tym nie walczę... Ale też nie mam takiego problemu jak przed ciążą.
Upały nie są fajne, ale nie wiem jak będzie zimą, nogi i tak puchną itp. moja mama dwa razy zimą rodziłamówi,że moim bratem to butów nie była wstanie założyć.
-
Dziewczyny witam nie wiem czy mnie pamiętacie tez miała byc styczniowa mama i troche tu pisałam ale niestety nie udało mi sie. Chciałam wam powiedzieć ze w lipcu ponownie zobaczyłam 2 kreseczki boje sie bardzo ale i ciesze chciałam żebyście wiedziały ze nie zaprzestałam starań mimo ze chyba jestem z was najstarsza. W Sierpniu jadę do PL to sobie wszytko sprawdzę i mam nadzieje ze tym razem bedzie juz wszytko ok. Ta ciaża wygląda inaczej testy wychodzą dobrze i nie mam żadnych plamień ani krwawień wiec jest nadzieja
Powodzenia stycznióweczki widzę ze rośniecie pięknie az miło was podejrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 13:03
MonaLiza, Paulina_2603, Ruddaa, OlinkaO, katepr, MaryAnn, Mila83, spaceangel, Jenny Wren, Zośkaaa, Maławina, An_ja, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Rub45 wrote:Dziewczyny witam nie wiem czy mnie pamiętacie tez miała byc styczniowa mama i troche tu pisałam ale niestety nie udało mi sie. Chciałam wam powiedzieć ze w lipcu ponownie zobaczyłam 2 kreseczki boje sie bardzo ale i ciesze chciałam żebyście wiedziały ze nie zaprzestałam starań mimo ze chyba jestem z was najstarsza. W Sierpniu jadę do PL to sobie wszytko sprawdzę i mam nadzieje ze tym razem bedzie juz wszytko ok. Ta ciaża wygląda to inaczej testy wychodzą dobrze i nie mam żadnych plamień ani krwawień wiec jest nadzieja
Powodzenia stycznióweczki widzę ze rośniecie pięknie az miło was podejrzeć -
Rub45 wrote:Dziewczyny witam nie wiem czy mnie pamiętacie tez miała byc styczniowa mama i troche tu pisałam ale niestety nie udało mi sie. Chciałam wam powiedzieć ze w lipcu ponownie zobaczyłam 2 kreseczki boje sie bardzo ale i ciesze chciałam żebyście wiedziały ze nie zaprzestałam starań mimo ze chyba jestem z was najstarsza. W Sierpniu jadę do PL to sobie wszytko sprawdzę i mam nadzieje ze tym razem bedzie juz wszytko ok. Ta ciaża wygląda inaczej testy wychodzą dobrze i nie mam żadnych plamień ani krwawień wiec jest nadzieja
Powodzenia stycznióweczki widzę ze rośniecie pięknie az miło was podejrzeć
Hej!! Swietne wiesci!! Milo, ze o nas pamietalas i sie odezwalasmam nadzieje, ze nas nadgonisz i dzidzia bedzie zdrowa i jeszcze da Ci popalic
trzymam kciuki i dawaj znac czasem co u Ciebiem
-
Rub45 wrote:Dziewczyny witam nie wiem czy mnie pamiętacie tez miała byc styczniowa mama i troche tu pisałam ale niestety nie udało mi sie. Chciałam wam powiedzieć ze w lipcu ponownie zobaczyłam 2 kreseczki boje sie bardzo ale i ciesze chciałam żebyście wiedziały ze nie zaprzestałam starań mimo ze chyba jestem z was najstarsza. W Sierpniu jadę do PL to sobie wszytko sprawdzę i mam nadzieje ze tym razem bedzie juz wszytko ok. Ta ciaża wygląda inaczej testy wychodzą dobrze i nie mam żadnych plamień ani krwawień wiec jest nadzieja
Powodzenia stycznióweczki widzę ze rośniecie pięknie az miło was podejrzeć
A co do wodniaków to dla mnie wiadomo najlepszy znakAle nasze dzidziusie będą koziorozcami.
-
Rub,pewnie, ze Cie pamietamy!
Super wieść , gratuluję i trzymam kciuki!
Amazed witaj:)
Spaceangel cieszę się, ze to jednak sprawa pęcherza i ze juz jest lepiej:)
Powiem Wam, ze zarówno w pierwszwj jak i w drugiej ciąży ciagle cos bylo nie tak z moimi wynikami z moczu, w osadzie non stop wychodzily bakterie. Od kilku miesiecy codziennie jem Zuravit i teraz kazde wyniki super. Więc pomaga:)
Co do tych koziorożcow naszych moze byc różnie, zalezy kiedy brzdace przyjda na świat. Tak jak moja córka- awansowała na strzelca;)Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Ruddaa wrote:Wlasnie zamowilam detektor tetna
bede spokojniejsza , jak wroce do uk , jak bede mogla sluchac jak bije serduszko
Super:) Angelsound ten zwykły czy jakis bardziej wypasiony?Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Mi mama proponowała, że nawet mi kupi... Ale jakoś nie czuje potrzeby, staram się nie panikować
Rudda Ty miałaś jakąś wizytę w PL czy odwiedzasz rodzinę?