STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruddaa wrote:Wlasnie zamowilam detektor tetna
bede spokojniejsza , jak wroce do uk , jak bede mogla sluchac jak bije serduszko
No własnie pamiętałam ze ty tez z UK jak ty dajesz rade z ta służba zdrowia tutaj. Juz pewnie po pierwszym usg jesteś miałaś juz połówkowe w UK to znaczy chyba jeszcze nie bo oni tak jakoś koło 20tc robia to jeszcze pewnie ci nie wyznaczyli? Trzymam kciuki za twoją cierpliwość do nich
Dziewczyny bardzo dziękuję i moze teraz bede czasami zaglądała do was bo wcześniej to tak troche kiepsko mi było z samopoczuciem
Jecze raz pozdrawiam was wszystkie i dziękuję za pamięć...
Ps dam znać w sierpniu jak poszła mi pierwsza wizyta i co tam na usg wypatrzyli powinnam sie pojawić po 15-tym z wieściami -
spaceangel wrote:Mnie też kusi detektor ale nieee.. Mam dużo tłuszczu na brzuchu jak nie znajdę tętna to nie będę mogła spać a już i tak mój poziom zmartwień przekracza rozsądek
dzisiaj znów nieco twardnieje mi brzuch dużo pije i odpoczywam
A pijesz moze zurawine albo accerole? Ja pije, cieple skarpety na noc i jest duzo lepiej. Do tego podjadam sliwki i wrocilo wszystko do normy. Juz mi nie twardnieje tak brzuch i wrocily silniejsze i czestrze ruchy -
spaceangel wrote:muszę sobie kupić żurawinę ja ledwo daje radę w koszulce w nocy tak gorąco jest. ale wczoraj nawet spodnie założyłam hehe. wzięłam urofuraginum wyczytałam że można w drugim trymestrze. mam nadzieję że jutro będzie lepiej
Obyja dokupilam ten syrop. Mi tez jest goraco ale jak zdejme skarpety na noc to sie przeziebie ;/ przerabialam to juz kiedys... Tak mam, ze przez stopy zaraz pecherz... ale jest duzo lepiej niz przedwczoraj czy wczoraj do poludnia.
-
spaceangel wrote:dzisiaj jest lepiej twardnienia są bardzo małe za to mam coś jak bóle miesiączkowe zwłaszcza jak się podnosze do tego mam mdłości. jak nie urok to sraczka
-
Jak tam po weekendzie?
Ja o 10 wizytuje, zobaczymy co tam się dziś dowiemkatepr lubi tę wiadomość
-
Wizyta jest z tym zamiarem
no i taka przed wyjazdowa kontrolna
wczoraj rozmawialiśmy z mężem o dzieciu a temu się chyba nie podobało bo mocno się prężył w brzuchu
mimo wszystko obstawiamy dziewczynkę, wbrew wszystkim
ale syna tez chce. Szkoda, że to nie parka bliżniakow
-
a ja nie polecam detektora, u mnie nie znalazł tętna (tzn znalazł raz na kilka długich prób)- wiecie jaki stres?? pojechałam na IP a dziecko rozrabiało w najlepsze. schowałam głęboko w szafie i nie mam zamiaru używać. detektor Sonoline C.
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
czarnaiwi wrote:a ja nie polecam detektora, u mnie nie znalazł tętna (tzn znalazł raz na kilka długich prób)- wiecie jaki stres?? pojechałam na IP a dziecko rozrabiało w najlepsze. schowałam głęboko w szafie i nie mam zamiaru używać. detektor Sonoline C.
Seli ja również obstawiam chłopca
byle było zdrowe
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja dlatego nie kupiłam detektora. Znając życie przez moje saldo nic by się nie udawało znaleźć. Więc nie potrzebny mi ten stres. Ale na pewno jak bym słyszała bicie serduszka to byłabym spokojna
Jednak nie kupuje. Seli kciuki za wizyte. Ja mam w środę i też mam nadzieję poznać płeć -
Mam nadzieje, ze za godzinkę bedzie wszystko jasne
Pogoda juz upalna, skwar makabryczny. -
No juz chyba mozna, w koncu 18 tc prawie skonczony
Ja musze kupic pareo, klapki i kapelusz... ale obawiam się, ze nie poszaleje bo na nasz wyjazd codziennie deszcz zapowiadaja...