STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLiza wrote:Ja dziś pojadę szukać parasola albo namiotu na plażę. W sumie bez sensu że nie korzystam z plaży jak jest okazja.
Pod parasolkiem jest bardzo przyjemnieMój brzuszek w takim cieniu i nadmorskim wietrze był chłodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 10:13
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja też nawet nie myślałam o detektorze, bo już wiem że byłaby panika gdybym nie znalazła serduszka. Po co sobie dokładać stres... I tak ciągle myślę, czy z dzieckiem jest wszystko ok. Chciałabym już poczuć te ruchy... A wizyta dopiero 9 sierpnia...
-
Rub, co za cudowne wiesci! Trzymam kciuki za Was! Musi być dobrze tym razem, fajnie, ze tak szybko Wam się udało
Pisz często co u Ciebie
Rub45 lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Paulina_2603 wrote:Ja też nawet nie myślałam o detektorze, bo już wiem że byłaby panika gdybym nie znalazła serduszka. Po co sobie dokładać stres... I tak ciągle myślę, czy z dzieckiem jest wszystko ok. Chciałabym już poczuć te ruchy... A wizyta dopiero 9 sierpnia...
Do naszych wizyt coraz blizejPrzelecialy mi te dea tygodnie
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Chłopak!! Na sto procent
katepr, Asia8787, Magdoczka, czarnaiwi, cotton, Minie Black, Kobobo, Maławina, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Zośkaaa wrote:Do naszych wizyt coraz blizej
Przelecialy mi te dea tygodnie
Seli gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 10:19
-
Czyli zabobony się sprawdziły
kwaśne rzeczy i dodanie mi urody
Juz kupilam bodyPaulina_2603, katepr lubią tę wiadomość
-
Seli ekstra:)
Magdoczka wrote:Seli, super
U mnie też wskazanie raczej na chłopaka, ale lekarz jeszcze nie powiedział, że na 100 procent.
Za to od kilku dni boli mnie spojenie łonowe, że aż ciężko mi chodzić
Mnie spojenie łonowe boli w kazdej ciąży,teraz tez sie już zaczęło, czasami ciezko wstac i sie poruszać. I nie pocieszę, bolalo do konca ciąży...
Mnie sie nie zdarzylo nie znalezc tętna na detektorze, wiec dla mnie i tak dobry gadzet i uspokajacz. Ciekawe czemu tetna Ci wtedy nie znalazlo.Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Seli wrote:Czyli zabobony się sprawdziły
kwaśne rzeczy i dodanie mi urody
Juz kupilam bodyNadal mnie ciągnie na kwaśne. Zupa ogórkowa, śledzie, ogórki kiszone to jest to
Ja dzisiaj znowu wpadłam do lumpka i kupiłam 6 ciuszkow dla młodego za 10 zł -
Paulina_2603 wrote:U mnie też ten zabobon się sprawdził
Nadal mnie ciągnie na kwaśne. Zupa ogórkowa, śledzie, ogórki kiszone to jest to
Ja dzisiaj znowu wpadłam do lumpka i kupiłam 6 ciuszkow dla młodego za 10 zł
No ja lemoniady, cytryny i tez ogorkowaPaulina_2603 lubi tę wiadomość
-
cotton wrote:Seli ekstra:)
Mnie sie nie zdarzylo nie znalezc tętna na detektorze, wiec dla mnie i tak dobry gadzet i uspokajacz. Ciekawe czemu tetna Ci wtedy nie znalazlo.
i chyba na tym etapie często zmienia pozycje-jak mi się udało znaleźć tętno to było tuż na wzgórskiem łonowym, a następnego dnia na usg dziecko było ułożone poprzecznie i serce w zupełnie innym miejscu.
może mam za dużo tkanki tłuszczowej czy coś? albo jakiś felerny detektor, bo kupiłam używany. nie wiem
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
cotton wrote:Seli ekstra:)
Mnie spojenie łonowe boli w kazdej ciąży,teraz tez sie już zaczęło, czasami ciezko wstac i sie poruszać. I nie pocieszę, bolalo do konca ciąży...
Mnie sie nie zdarzylo nie znalezc tętna na detektorze, wiec dla mnie i tak dobry gadzet i uspokajacz. Ciekawe czemu tetna Ci wtedy nie znalazlo.
Ach, to faktycznie nie pocieszyłaś, ale przymajmniej nie jestem sama
Mi też ciężko wstawać, a czasem to się budzę w nocy z bólu, jak próbuję się przekręcić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 12:20
-
Ogólnie przewaga chłopaków jest z tego co widzę
jakoś 7 do 4