STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Obawiam się ze mój mąż też z tych co kupi zabawki dla małej i sam będzie bawił zwłaszcza że mu się marzy sterowany samochodzik
Muszę się zastanowić gdzie nie mam rozstępow
najwięcej na cyckach. ale się tym w ogóle nie przejmuje nawet by mi się smarować nie chciało
u mnie twardnienia praktycznie ustaly ale niestety zaprzyjaźniłam się z nospą i biorę raz dziennie bo mam nieprzyjemne bóle miesiączkowe. i zastanawiam się czy jak mnie goni siku na 3 krople moczu to od ciąży czy jeszcze nie doleczony pęcherz
11.2017 - aniołek 8tc
-
Hej
witaj
Moj by kupil pewnie niezaleznie od plciale szal jest na lego... sterowane tez samochody. Na pewno kiedys tez kupimy taki duzy - na akumulator
-
An_ja wrote:Termin z OM 8stycznia, z USG na 3 stycznia.
Na 90% dziewczynka - Liliana
Dzisiaj mamy 17tc1d, USG połówkowe przed nami, a kolejna wizyta 8 sierpnia- nie mogę się doczekać
To mamy ten sam termin i rocznikAn_ja lubi tę wiadomość
-
Seli, super!
Mój mąż to też takie duże dziecko, że śmieje się że teraz będę miała dwoje.
A sterowany samochód u nas też pewnie będzie bo ostatnio jak mój zobaczył taki go miał zaciesz od ucha do ucha i wydusił tylko z siebie w zachwycie " Ale bajer!" Hahaha27.06.15r.
-
Hahaha
u nas skończy się na takim na pewno :
https://www.mall.pl/pojazdy-elektryczne/pegperego-polaris-ranger-rzr-900-niebieski?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=referral&utm_campaign=NE&utm_content=NE011&utm_term=776933&ceneo
co prawda za jakieś 4 lata ale... będziesama miałam taki motocykl, ale on był na 10-12 lat.
czuję, że rozpuścimy dziecko -
Dzisiaj mamy 17tc1d, USG połówkowe przed nami, a kolejna wizyta 8 sierpnia- nie mogę się doczekać
Witam, widze z jednego rocznika jestesmy:) Liliana piekne imię, u nas jak będzie dziewczynka tak samo będzie się nazywala:) chłopiec to nie wiem, nawet nie myslalam;)
Ja wizytę też mam 8 sierpnia, mam nadzieję że się dowiem kto tam mieszka w brzuszkuchoć nie wiem, bo mój gin nie ma chyba jakiegoś super usg, ostatnio jak byłam to na ekranie u niego nic nie widziałam, a cztery dni później u innej Pani doktor wszystko takie wyraźne:) jednak mam nadzieję że uda się rozpatrzyć malucha
-
An_ja wrote:Seli, super!
Mój mąż to też takie duże dziecko, że śmieje się że teraz będę miała dwoje.
A sterowany samochód u nas też pewnie będzie bo ostatnio jak mój zobaczył taki go miał zaciesz od ucha do ucha i wydusił tylko z siebie w zachwycie " Ale bajer!" Hahaha
Tak, tak... zdalny samochód dla mężczyzn to podstawa! -
Ally McBeal wrote:Tak, tak... zdalny samochód dla mężczyzn to podstawa!
u nas podstawa to legohahaha o samochodzie jeszcze nie wspomniał
raczej tu ja powymyślam
mi tato kupił zdalnie sterowany samolot
taki duży był i puszczaliśmy go na boisku
Ally McBeal lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj mamy 17tc1d, USG połówkowe przed nami, a kolejna wizyta 8 sierpnia- nie mogę się doczekaću mnie termin z om sylwester ale bardziej prawdopodobny z USG również na 8 stycznia. Też będę miała dziewczynkę Emilię
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mammamia, Liliana to jedyne imię które podoba się nam obojgu i jednocześnie z nikim nam się źle nie kojarzy hehe
Spaceangel, u nas babcia męża miała na imię Emilia - też piękne. Nawet zastanawiałam się czy nie dać na drugie ale ostatecznie chyba naszą Dzidzia będzie miała jedno imię.
Ally McBeal lubi tę wiadomość
27.06.15r.
-
An_ja wrote:Mammamia, Liliana to jedyne imię które podoba się nam obojgu i jednocześnie z nikim nam się źle nie kojarzy hehe
Spaceangel, u nas babcia męża miała na imię Emilia - też piękne. Nawet zastanawiałam się czy nie dać na drugie ale ostatecznie chyba naszą Dzidzia będzie miała jedno imię.
No właśnie kolejna decyzja po wyborze... ja mam dwa imiona, mąż ma jedno...i nie wiem jak jest lepiej -
Ally McBeal wrote:No właśnie kolejna decyzja po wyborze... ja mam dwa imiona, mąż ma jedno...i nie wiem jak jest lepiej
u nas w rodzinie przeważa w sumie 1 imię - dwójka dzieci mojej siostry i dwójka mojego brata ma po jednym imieniu. Doszli do wniosku, że drugiego imienia się nie używa, jedynie przy wypełnianiu wszelkich dokumentów, ewentualnie jeszcze przy takim samym 1 imieniu i nazwisku może to pomóc zróżnicować osoby, ale w tym przypadku to był słaby argument - nazwisko jest na tyle rzadkie, że prawdopodobieństwo spotkania osoby o takich samych danych jest minimalne
Natomiast ja z mężem zgodnie doszliśmy do wniosku, że chcemy, żeby nasza córeczka miała dwa imionabędziemy wyjątkiem w rodzinie
i początkowo miała być Michalina Emilia, ale mężowi ostatnio spodobało się imię Alicja, więc już ostatecznie niepodważalnie zostaje Michalina Alicja -
Ally McBeal wrote:No właśnie kolejna decyzja po wyborze... ja mam dwa imiona, mąż ma jedno...i nie wiem jak jest lepiej
Mój mąż też ma jedno ja mam dwa córka ma dwa i synek też będzie miał dwa
Boże jak ja dawno nie odzywalam się
Na bbf
Któraś z was pisała o stosowaniu czegoś na rozstępy ja nie stosowałam i mimo +25kg nie miałam ani jednego na brzuchu teraz też nic nie stosuje co ma być to będzie.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
A w ogóle, to wczoraj byłam na kolejnej wizycie i po tym jak zobaczyłam na ekranie Michasię i usłyszałam, że wszystko w jak najlepszym porządku, rozpłynęłam się i pierwszy raz zapomniałam zapytać o wagę i długość ;<
i lekarka w sumie też pierwszy raz o tym zapomniała - chyba za bardzo skupiłyśmy się nad tym, żeby potwierdzić czy faktycznie dziewczynka, bo dzielnie nam się chowała haha -
Agnuka wrote:A w ogóle, to wczoraj byłam na kolejnej wizycie i po tym jak zobaczyłam na ekranie Michasię i usłyszałam, że wszystko w jak najlepszym porządku, rozpłynęłam się i pierwszy raz zapomniałam zapytać o wagę i długość ;<
i lekarka w sumie też pierwszy raz o tym zapomniała - chyba za bardzo skupiłyśmy się nad tym, żeby potwierdzić czy faktycznie dziewczynka, bo dzielnie nam się chowała haha
Na wydruku nie masz? Ja zawsze dostaje na usg -
Agnuka wrote:no właśnie pierwszy raz nie!
wizyta pod tym kątem była zdecydowanie "nieudana"