STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
katepr wrote:MonaLiza no ale to chyba nie jest ostatni kurs? Bo chyba nie bedzie trwal do stycznia az?
-
Hmmm... A na innych nie można? Bo u mnie nie było problemu, ani jakiegoś wyznacznika, że jak poród na styczeń to mogę tylko kurs w tym i w tym miesiącu, mogłam równie dobrze zapisać się na grudzień albo listopad
Zawsze coś
Do mnie dziś wpada koleżanka na ploty, szykuję już mrożoną kawkęA potem z mężem idziemy na prezentacje firmy MUTSY i KIDDY, podobno mają być różności wózkowe i specjalne rabaty, może coś nas zainteresuje. Bo z mutsy myślałam o stelażu i gondoli, potem bym mogła za rok dokupić spacerówkę do tego, a wydają się bardzo porządne i nie jakieś ciężkie.
A i... Zaczynam dziś zarówno antybiotyk jak i globulki... Będzie ciężko na wakacjach mieć je w lodówce ale... Dam radę, oby przeszło bo wczoraj mnie pobolewał i wzdęło mnie, więc tymczasowo nie czuje synka. -
Seli wrote:Hmmm... A na innych nie można? Bo u mnie nie było problemu, ani jakiegoś wyznacznika, że jak poród na styczeń to mogę tylko kurs w tym i w tym miesiącu, mogłam równie dobrze zapisać się na grudzień albo listopad
Zawsze coś
Do mnie dziś wpada koleżanka na ploty, szykuję już mrożoną kawkęA potem z mężem idziemy na prezentacje firmy MUTSY i KIDDY, podobno mają być różności wózkowe i specjalne rabaty, może coś nas zainteresuje. Bo z mutsy myślałam o stelażu i gondoli, potem bym mogła za rok dokupić spacerówkę do tego, a wydają się bardzo porządne i nie jakieś ciężkie.
A i... Zaczynam dziś zarówno antybiotyk jak i globulki... Będzie ciężko na wakacjach mieć je w lodówce ale... Dam radę, oby przeszło bo wczoraj mnie pobolewał i wzdęło mnie, więc tymczasowo nie czuje synka.
11.2017 - aniołek 8tc
-
Dziewczyny właśnie dostałam wynik NIFTy (miałam po po pappa i usg ryzko trisomii 1:6132 trisomii 13 1:15057 Trisomii 13 1<1:20000). a po NIFTACH
Ryzyko trisomii 21: 1/6993443012
Ryzyko trisomii 18: 1/7456545514
Ryzyko trisomii 13: 1/2245224403
wiem, że wyniki już na początku miałam dobre, ale dla spokoju zrobiłam i przede wszystkim wiem też, że :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/698797587616.jpgSeli, cotton, Solane, MonaLiza, Paulina_2603, Zośkaaa, kasiaczeek, olkakarolka lubią tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Moim zdaniem niesamowite wyniki
No i gratuluje dziewczynkiMasz wybrane imię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 10:00
-
Seli wrote:Moim zdaniem niesamowite wyniki
No i gratuluje dziewczynkiMasz wybrane imię?
jestem szczęśliwa...
nie mam jeszcze wogóle pomysłu na imię.
Modlę się by dalej wszystko było ok..
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
A jak mąż? Zadowolony bardzo?
Będzie dobrze, już jest taki etap, że nie powinno być źle. -
Seli wrote:A jak mąż? Zadowolony bardzo?
Będzie dobrze, już jest taki etap, że nie powinno być źle.
chyba powinnam zacząć być zazdrosna
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
U nas synek będzie ale z mężem już kombinujemy by zrobić córeczkę
hahaha
-
Co do szkoly rodzenia to super sprawa ja chodziłam mimo iz wiwdzialam ze będe miala cc duzo rzeczy wynioslam z tej szkolyhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
czarnaiwi wrote:jestem szczęśliwa...
nie mam jeszcze wogóle pomysłu na imię.
Modlę się by dalej wszystko było ok..
Mało u nas dziewczynek, niesmialo się pojawiajaBardzo gratuluje!
Wyniki nifty kosmiczne! Będzie wszystko ok!
Paulina, jak tam? Czułaś kolejne pekniecie bańki?czarnaiwi lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
8485 wrote:Co do szkoly rodzenia to super sprawa ja chodziłam mimo iz wiwdzialam ze będe miala cc duzo rzeczy wynioslam z tej szkoly
Co do CC, bo będę miała i nie mam zielonego pojecia jak to siee odbywa. Musze isc ze skierowaniem do danego szpitala i po prostu umowic się na termin? Ile czasu wczesniej muszę się zgłosić ze skierowaniem?
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Co do CC, bo będę miała i nie mam zielonego pojecia jak to siee odbywa. Musze isc ze skierowaniem do danego szpitala i po prostu umowic się na termin? Ile czasu wczesniej muszę się zgłosić ze skierowaniem?
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
czarnaiwi wrote:mi się wydaje, że termin ustala ginekolog prowadzący i on z reguły kieruje do konkretnego szpitala (przeważnie tam gdzie pracuje).
Ja właśnie nie chce tam gdzie pracuje moja ginekologAle jeśli będzie mus to mus. No nic, dopytam w środę na wizycie
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zoska a czemu cc masz miec w sumie? To wyglada tak ze Twoj gin wystawia skierowanie na cc idziesz do szpitala i tam jeszcze Cie kwalifikuja do cc, mogą stwierdzić ze wcale Twoj gin nie ma racji np. A jak zakwalifikuja to Ci powiedzą kiedy masz przyjsc na cc. I to juz roznie w niektorych szpitalach dzien przed a w innych w ten sam.dzien rano. Duzo zalezy też od obłożenia i nagłych cesarek.
-
czarnaiwi gratulacje córeczki, a my dzisiaj jedziemy na spontan nad morze, jutro wieczorem powrót, w środę wizyta i mam nadzieję, iż poznamy kto tam u nas siedzi. Ja ruchów nie czuję mimo, iż to moja 3 ciąża na takim etapie, mam nadzieję, że wszystko jest ok.
czarnaiwi lubi tę wiadomość