STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
Po codziennym podglądaniu Was, w końcu zdecydowałam się dołączyć, jeśli można
Termin porodu mam na 27 stycznia, więc jestem w trochę młodszej ciąży, niż większość Was - 17tyg
Mam 24 lata i jest to moja pierwsza ciąża. Na usg prenatalnym lekarz powiedział, że daje 9/10 na dziewczynkę, trzymam go za słowozobaczymy 7 września na połówkowym.
W ciąży zdiagnozowali mi niedoczynność tarczycy i torbiele na niej (na szczęście nie groźne).
To tak w skrócie chyba wszystkie najważniejsze informacje o mnieSylwunis lubi tę wiadomość
-
Hej
dawno sie tu nie odzywalam. My konczymy urlop. Jutro wracsmy do domu a w poniedzialek polowkowe.
Ja nie wiem ile przytylam. W 19+0 bylo 0.5 kg w sumie na plusie. Czuje, ze brzuch cos tam sie pokazal ale tez nie ma szalu, jem normalnie. Wymiotow nie ma od miesiaca. Moze z kilogram jest na plusie -
Paulina_2603 wrote:Która z Was w najbliższym czasie wybiera się na usg połówkowe?? Ja już we wtorek i nie mogę się doczekać
Ja mam w środęTeż już czekam niecierpliwie
A mały znów skacze mi po szyjce...
Ja w tej chwili mogę miec jakieś 5kg na plusie. Ale jak na 22tc chyba nie ma tragedii
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja po powrocie z urlopu zaczne
ale juz mamy sporo ciuszkow
-
Moje połówkowe 28 czyli dopiero za 10 dni. Powodzenia na waszych połówkowych chwalcie się zdjęciami!
Z wyprawki mamy już kupiony zestaw łóżeczko komoda, pościel, materac. Moja siostra przyjeżdża z Anglii na 2 tygodnie już mi oznajmiła że mi kupiła butelki antykolkowe ze smoczkiem aventa komplet. W Anglii są o połowę tańsze. Ma też dla mnie karuzelę na łóżeczko z projektorem i trochę ciuchów po jej córce. Znając życie to przywiezie mi cały stos
Z dobrych wieści od 4 dni zero twardnień powoli schodzę z duphastonu do zera. Męczą mnie ostatnio wzdęcia i mało czuję ruchy małej ale wydaje mi się że trochę szaleje w nocy jak ja śpięReni lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Dziewczyny, powodzenia na połówkowych.
Ally ja też jeszcze nic nie kupiłam. No może poza niedrapkami i małymi bucikami-teniówkami, były w promocji. Za 4 tyg mam kolejną wizytę i myślę że po niej w końcu wezmę się za kompletowanie wyprawki. Chociaż miałam to zrobić po połówkowychWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 15:51
-
Hej, ja mam połówkowe dopiero 6 września ... jeszcze muszę poczekać. Z przygotowań to obecnie rozglądamy się za meblami do pokoju i chyba już wybraliśmy zestaw szaf i komod z VOX Young Simple. Trochę ciuszków już dostałam od mojej mamy, od rozmiaru 44 aż do 62. Wiec poszalała babcia. Z takich rzeczy to ja najpierw muszę zrobić sobie listę i się jej trzymać przy zakupach żeby nie pominąć potrzebnych rzeczy a nakupowac jakieś badziewia w szale kolorów i fasonów.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny