STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polowkowe mam o 15
trzymam kciuki za reszte, stresuje sie nieco...
O ktorej dzis wizytuje reszta?katepr, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
Mamy postęp w wyborze imienia
Zrobiliśmy swoje listy z typami i musimy wybrać z tych, które się powtórzyły. Zostały nam trzy: Marcin, Cezary i ku mojemu zaskoczeniu Jan. Myślałam, że mężowi nie podoba się to imię, a jednakMoże przekonał się bo ciągle o tym Jasiu mówiłam
Myślę, że zostanie jednak ten Jaś. Skoro mamy zgodność i mi od początku zależało na tym imieniu, to pewnie tak zostanieZośkaaa lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizytującez dawajcie znac co tam u maluchow
My myślimy o imieniu Alicja, podoba nam się nawet Nikola ale nie podoba mi się to ze niema jakby wersji 'dorosłej'tylko Nikola w sumie :p takze odpada.. Amelia jeszcze nawet fajne..no kiepsko nam idzie
Marcin ładne ale Jan też tylko pospolite dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 09:13
-
Bardzo ladne imie
my nie moglismy sie dogadac, nagle wypalilam "A Artur?" A maz stwierdzil, ze super i tak zostalo
no i okazal sie chlopak. Oby dzis mu sie nie zmienilo po 3 tygodniach
-
katepr wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizytującez dawajcie znac co tam u maluchow
My myślimy o imieniu Alicja, podoba nam się nawet Nikola ale nie podoba mi się to ze niema jakby wersji 'dorosłej'tylko Nikola w sumie :p takze odpada.. Amelia jeszcze nawet fajne..no kiepsko nam idzie
Marcin ładne ale Jan też tylko pospolite dośćBardzo ładne imię.
Jan był w 2017 roku na trzecim miejscu w skali kraju... Ale bardzo mi się podoba, pasuje do nazwiska i najważniejsze ma dla mnie bardzo ważne znaczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 09:21
-
katepr wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizytującez dawajcie znac co tam u maluchow
Marcin ładne ale Jan też tylko pospolite dość -
Dobrze, że my juze mamy wybrane od dawna imię
Jeszcze co do aut jestem troche wybredna. Ogólnie nie podobaja mi się kombi. A jeśli już to najbardziej z takich właśnie signum. Mimo, że kombi to jest zgrabne. Kia Soul też mi się nie podoba, ford chyba żaden, renault scenic tak samo. Dla mnie auto najlepiej gdy ma agresywne rysy i mimo rozmiaru jest zgrabne. Najchetniej bysmy zainwestowali w cos lekko sportowegoAle wiem, że to nie rozwiazuje problemu
I powiem Wam, że czasem sedan dużo pomiesciNp.w bagazniku zmiesci cały bagaz dla 4 doroslych osob, buty narciarskie i 4 pary nart
Tak, to mozliwe
Trzeba dobrze popiescic, jednak z wozkiem moglby być problem. No i nasza vectra już ma pare lat, więc to tez jest powod dla ktorego szukamy nowego auta.
Kciuki za wszystkie polowkowe!
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Paulina_2603 wrote:Mamy postęp w wyborze imienia
Zrobiliśmy swoje listy z typami i musimy wybrać z tych, które się powtórzyły. Zostały nam trzy: Marcin, Cezary i ku mojemu zaskoczeniu Jan. Myślałam, że mężowi nie podoba się to imię, a jednakMoże przekonał się bo ciągle o tym Jasiu mówiłam
Myślę, że zostanie jednak ten Jaś. Skoro mamy zgodność i mi od początku zależało na tym imieniu, to pewnie tak zostanie
Ooo, Czarek też brany pod uwage?
U nas jest Czarek
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Dobrze, że my juze mamy wybrane od dawna imię
Jeszcze co do aut jestem troche wybredna. Ogólnie nie podobaja mi się kombi. A jeśli już to najbardziej z takich właśnie signum. Mimo, że kombi to jest zgrabne. Kia Soul też mi się nie podoba, ford chyba żaden, renault scenic tak samo. Dla mnie auto najlepiej gdy ma agresywne rysy i mimo rozmiaru jest zgrabne. Najchetniej bysmy zainwestowali w cos lekko sportowegoAle wiem, że to nie rozwiazuje problemu
I powiem Wam, że czasem sedan dużo pomiesciNp.w bagazniku zmiesci cały bagaz dla 4 doroslych osob, buty narciarskie i 4 pary nart
Tak, to mozliwe
Trzeba dobrze popiescic, jednak z wozkiem moglby być problem. No i nasza vectra już ma pare lat, więc to tez jest powod dla ktorego szukamy nowego auta.
Kciuki za wszystkie polowkowe!
Zgadzam się co do signum. My też pierwotnie braliśmy je pod uwagę, ponieważ moim zdaniem jest mega zgrabne jak na duży samochód. Chociaż to hatchback, a nie kombi, bo w signum jest tylko w takiej wersji. Vectra w kombi czy astra h w kombi to trochę karawany, chociaż wiadomo nie tylko wygląd się liczy. Signum jest jednak dosyć mało na drogach i zastanawialiśmy się co w przypadku ewentualnych napraw, części itp. Czy nie będzie problemu. Myślimy też o vectra c oczywiście hatchback. -
Luucy wrote:Zgadzam się co do signum. My też pierwotnie braliśmy je pod uwagę, ponieważ moim zdaniem jest mega zgrabne jak na duży samochód. Chociaż to hatchback, a nie kombi, bo w signum jest tylko w takiej wersji. Vectra w kombi czy astra h w kombi to trochę karawany, chociaż wiadomo nie tylko wygląd się liczy. Signum jest jednak dosyć mało na drogach i zastanawialiśmy się co w przypadku ewentualnych napraw, części itp. Czy nie będzie problemu. Myślimy też o vectra c oczywiście hatchback.
Też ogladamy tą vectre. Jednak póki co chyba signum wygrywa. Oczywiscie z silnikiem 2.0.
Magdoczka, ja mam w środę polowkowe i też będzie 21+5. Pierwotnie mialame miec w sobotę w 22+1, ale dr nie będzie i przelozyli.Magdoczka lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Kciuki za dzisiejsze wizyty co do imion dla dziewvzymki mialam Blanka albo Gabrysia co do chlopca Filip ale mąż ma inne zdaniehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Ja juz czekam
My od dawna mielismy wybrana Anastazje... A jest Arturno chyba, ze zaraz sie zmieni... Ale oby nie bo wydalismy juz sporo na ciuszki i wczoraj tez zamowilam pake za 300 zl