STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Ja juz czekam
My od dawna mielismy wybrana Anastazje... A jest Arturno chyba, ze zaraz sie zmieni... Ale oby nie bo wydalismy juz sporo na ciuszki i wczoraj tez zamowilam pake za 300 zl
Też mi się podoba Anastazja ale zrobienie podoba mi się już mniej.
Ja już po polowkowych i wszystko w porządku. Pisałam już na fb ale tutaj też napisze. Dziecko waży 290g. Potwierdziła się dziewczynka więc u mnie bez zmianJedyne ale to bright spot- plamka na serduszku. Ale lekarze mówią że to często się zdarza i się nie martwić. Mam się wybrać do dentysty by sprawdzić bo być może mam jakaś infekcje. No i zakupiliśmy dziś dla córeczki kilka par body, czapeczek i skarpetek:) I cieplejszy pajacyk. Kurczę mam dylemat wiecznie jakie rozmiary kupować. Mąż to nawet przyleciał z body w rozmiarze 44
-
Plec sie nie zmienila, 364 gramy i zdrowy chlopak. Usg ok 25 minut trwalo, mam chyba z 30 zdjec wszystkiego. Paluszkow, stopek, brzuszka, serca, przepon itp. Naprawde dokladnie. Zdrow jak rybka
a kopie nogami bo jest wygiety i na wizycie brzuch az sie unosil. Bojowy nastroj mial.
MonaLiza, Paulina_2603, Magdoczka, katepr, Asia8787 lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:Plec sie nie zmienila, 364 gramy i zdrowy chlopak. Usg ok 25 minut trwalo, mam chyba z 30 zdjec wszystkiego. Paluszkow, stopek, brzuszka, serca, przepon itp. Naprawde dokladnie. Zdrow jak rybka
a kopie nogami bo jest wygiety i na wizycie brzuch az sie unosil. Bojowy nastroj mial.
ja mam zdjęcia ale organów wew. Doktorek mnie zapytał czy czymś brzuch smaruje. Odpowiedziałem że od tygodnia nie smaruje że względu na badanie. To powiedział że strasznie słabo u mnie widać. Wiec zapytalam czy to może przez moje saldo:) odpowiedział że tłuszcz nie ma tu żadnego znaczenia że skóra ewentualnie daje takie rezultaty.
-
Ja mam wszystkiego
tak ladnie bylo wszystko widac... jeju jestem zakochana w nim!
i mamy ladny obrazek buski.
-
Ja nie liczę, że jutro dostanę zdjęcie. Badanie mam na NFZ, więc mogę zapomnieć. No chyba, że się zdziwię. Dobrze, że mam na 8 rano. Szybko będę po
-
Witam przyszłe mamusie
Chciałam się podpytać czy robiłyście może betę i powtarzałyście po 48h?
Ja robiłam w sobotę (30 dzień cyklu) i wynosiła 332,4, dzisiaj po 48h powtórzyłam i wyszła 829,4.
Czytałam, że przyrost po 48h powinien być około 66%, u mnie jest aż 150%.
Czy któraś z Was też miała tak duży przyrost, czy powinnam się martwić?
Lekarz dopiero za tydzień dlatego pytam tutaj, żeby cokolwiek się już dowiedzieć
-
Martita25 wrote:Witam przyszłe mamusie
Ja robiłam w sobotę (30 dzień cyklu) i wynosiła 332,4, dzisiaj po 48h powtórzyłam i wyszła 829,4. To 66% to dolną granica przyrostu.
Lekarz dopiero za tydzień dlatego pytam tutaj, żeby cokolwiek się już dowiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 16:13
Martita25 lubi tę wiadomość
-
To fote wrzuce na fb bo mi latwiej teraz
tak, 3D robilam. Ale nie doliczyl nic dodatkowo
dostalam taki wyciag zdjec w tym trzy 3d az ciezko bylo to zwinac i schowac
ale fajnie, duzo rzeczy sprawdzil.
-
MonaLiza wrote:Trzymam kciuki .
Też mi się podoba Anastazja ale zrobienie podoba mi się już mniej.
Ja już po polowkowych i wszystko w porządku. Pisałam już na fb ale tutaj też napisze. Dziecko waży 290g. Potwierdziła się dziewczynka więc u mnie bez zmianJedyne ale to bright spot- plamka na serduszku. Ale lekarze mówią że to często się zdarza i się nie martwić. Mam się wybrać do dentysty by sprawdzić bo być może mam jakaś infekcje. No i zakupiliśmy dziś dla córeczki kilka par body, czapeczek i skarpetek:) I cieplejszy pajacyk. Kurczę mam dylemat wiecznie jakie rozmiary kupować. Mąż to nawet przyleciał z body w rozmiarze 44
W sensie, że ta plamka na serduszku, to może mieć związek z zębami?
-
Martita25 wrote:Witam przyszłe mamusie
Ja robiłam w sobotę (30 dzień cyklu) i wynosiła 332,4, dzisiaj po 48h powtórzyłam i wyszła 829,4.
Lekarz dopiero za tydzień dlatego pytam tutaj, żeby cokolwiek się już dowiedzieć
A czym tu się martwić? Tylko się cieszycMoj pierwszy przyrost w obecnej ciąży wynosił 182%, kolejne dwa 153%
Martita25 lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
MonaLiza wrote:Tak. Że może mam infekcje od zęba. Ale nie boli mnie tak więc trzeba iść do dentysty skontrolować.
O kurczeTo się zestresowałam
Ja też muszę iść do dentysty, bo wiem, że mam kilka ubytków.. Przed ciążą nie zdążyłam, w pierwszym trymestrze lekarz odradzał, i dopiero mam wizytę w przyszłym tygodniu.
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:A z buźki widać do kogo podobny?
W sensie np. kształt nosa albo uszu? Czy to jeszcze nie ten etap?
Chyba trudno mi powiedziec, ale mam wrazenie, ze nosek po mnieMagdoczka lubi tę wiadomość