STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:Jestem już po
Z dzieckiem wszystko ok. Wszystkie narządy na miejscu. Waga 391 g. Położenie główkowe, łożysko przednia ściana wysoko.
I teraz największy hit!! Lekarz powiedział, że będzie DZIEWCZYNKA!!! Jestem w szoku i chce mi się śmiaćTego się nie spodziewałam
Powiedział mi, że dziecko jest tak ułożone, że pada jakby cień, ale dla niego dziewczynka. A jeśli inny lekarz powiedział dwa razy, że chłopiec, to gdzieś ten siusiak musi być. I że jak się okaże dziewczynka, to mam mu przynieść butelkę wina, a jak odwrotnie to ja mam przyjść
Zobaczymy co mi powie moja ginka 12 września na wizycie...
O jaaa, ale numer z tą płciąTo teraz już nic nie wiadomo
-
Póki co się wstrzymuje z wyprawką. Dobrze, że nie kupiłam dużo niebieskiego
Chciałam w weekend przejrzeć z siostrą kartony z rzeczami po jej córkach, ale odkładamy to na połowę września, jak będę po wizycie u mojej ginekolog. Ale coś mi się wydaje, że to jest pomyłka... Prawdę mówiąc jest mi teraz wszystko jedno, ale chciałabym mieć pewność... Pozostaje czekać. Niezły dowcip co
-
czarnaiwi wrote:no ładnie!!
to teraz musisz do 12 czekać w niecierpliwości, no ale właśnie prędzej można z dziewczynki zrobić chłopaka a nie na odwrót.. -
Paulina_2603 wrote:Moja siostra też tak miała, że niby chłopiec, a na połówkowym okazało się, że dziewczynka i tak już zostało.
a dla dziewczynki macie imie?
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Onana36 wrote:To ja napiszę: też miałam wizytę i nie wiadomo czy endometrium lekko za duże czy źle mnie wyczyścili. Mam się zgłosić po kolejnej @. Do tego mam bóle podbrzusza i nie wiem czy pęcherz czy infekcja?! Na infekcję dostałam leki, i posiew mam zrobić z moczu. I ja to mam teraz takie zmartwienie
Kochana, ja w pierwszej ciąży po lyzeczkowaniu dostałam w domu takie skurcze, że się zwijałam... No i faktycznie kiepsko mnie wyczyscili bo normalnie duże kawalki skrzepow wylecialy, a wraz z nimi malutka biała tkanka - prawdopodobnie moje maleństwo...
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Paulina_2603 wrote:Jestem już po
Z dzieckiem wszystko ok. Wszystkie narządy na miejscu. Waga 391 g. Położenie główkowe, łożysko przednia ściana wysoko.
I teraz największy hit!! Lekarz powiedział, że będzie DZIEWCZYNKA!!! Jestem w szoku i chce mi się śmiaćTego się nie spodziewałam
Powiedział mi, że dziecko jest tak ułożone, że pada jakby cień, ale dla niego dziewczynka. A jeśli inny lekarz powiedział dwa razy, że chłopiec, to gdzieś ten siusiak musi być. I że jak się okaże dziewczynka, to mam mu przynieść butelkę wina, a jak odwrotnie to ja mam przyjść
Zobaczymy co mi powie moja ginka 12 września na wizycie...
No nie załamuj mnie
Mnie już Kampioni zapewniała, że chłopak dwa razy, mam już ciuchow nakupione...
Najwazniejsze, że wszystko ok! Ile ostatnio ważył/a na wizycie u ginki?
U mnie jeszcze inna.ginekolog gdy poszlam na szybko z infekcja dzień po prenatalnych też obstawiala na chlopca wiec mam dwoch lekarzy mowiacych o chlopcu... Wczoraj dotarly z 5.10.15 takie piekne komplety dla synusia, że nie wiem co z tym zrobie gdy jutro się okaze dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 11:08
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:No nie załamuj mnie
Mnie już Kampioni zapewniała, że chłopak dwa razy, mam już ciuchow nakupione...
Najwazniejsze, że wszystko ok! Ile ostatnio ważył/a na wizycie u ginki?
U mnie jeszcze inna.ginekolog gdy poszlam na szybko z infekcja dzień po prenatalnych też obstawiala na chlopca wiec mam dwoch lekarzy mowiacych o chlopcu... Wczoraj dotarly z 5.10.15 takie piekne komplety dla synusia, że nie wiem co z tym zrobie gdy jutro się okaze dziewczynka
Ostatnio na usg waga była 311 g +-41 g. No jestem bardzo ciekawa jak bedzie u Ciebie -
Paulina_2603 wrote:Kochana mi Kampioni też dwa razy powiedziała, że chłopiec, tak że tego
Ostatnio na usg waga była 311 g +-41 g. No jestem bardzo ciekawa jak bedzie u Ciebie
Kurcze przecież Kampioni ma tak swietny sprzęt, że nie wydaje mi się, aby się pomyliła.
Jedno jest pewne - będzie albo chlopiec, albo dziewczynka
Ja jutro mam o 9:20 polowkowe, ale pewnie wejde pozniej.
Jak dlugo trwala Twoja wizyta? I czy masz jednak zdjecia 3D? Mi się wydaje, że mi nie zrobi, znów ide do tego niemowyMoże znasz z Poznania dr Michał Szuber?
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Moja koleżanka słyszała na kilku wizytach " chłopak, chłopak" a na połówkowych okazało się, że jest dziewczynka
Paulina teraz to trzymam kciukibo ja bym do 12 nie wytrzymała i chyba poszła gdzieś sprawdzić jeszcze
-
U mojej siostry podobnie, 4 lekarzy było pewnych że chłopiec więc wszystko kupiła dla chłopca, na ostatniej wizycie w 23 tygodniu lekarz twierdzi że może jednak dziewczynka, także ja też już boje się nastawiać na chłopca, połówkowe mam 10 września a teraz w czwartek też idę na wizytę. Tylko ja bym się nie obraziła gdyby jednak u mnie była dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 11:43
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
My widzieliśmy wczoraj jajeczka i małego penisa
więc nie ma bata, chłopak
-
Imienia dla dziewczynki nie mamy. Ja nawet nie mam pomysłu... Czuje, że to będą dluuuuuugie trzy tygodnie oczekiwania
Ta niepewność jest najgorsza. -
Paulina_2603 wrote:Imienia dla dziewczynki nie mamy. Ja nawet nie mam pomysłu... Czuje, że to będą dluuuuuugie trzy tygodnie oczekiwania
Ta niepewność jest najgorsza.
Jakoś mam przeczucie, że dzisiejszy lekarz się pomylil, a nie nasza gin
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Paulina_2603 wrote:Imienia dla dziewczynki nie mamy. Ja nawet nie mam pomysłu... Czuje, że to będą dluuuuuugie trzy tygodnie oczekiwania
Ta niepewność jest najgorsza.ewentualnie mógł się gdzieś schować
11.2017 - aniołek 8tc
-
o matko, ale tutaj zmian płci
a ja tak się zapierałam, że niczego nie kupię do połówkowych, bo niby dwóch lekarzy mówiło, że dziewczynka, ale niepewność jest... i co? nie wytrzymałam
tydzień temu zamówiłam na olx pakę ubrań dla dziewczynki w rozmiarze 56-62wszystko takie piękne, zadbane, naprawdę ekstra. Ale teraz zaczęłam mieć stresa, że jeszcze się okaże, że i u nas zmiana płci ;O
to będzie dłuuuuuugi tydzień oczekiwań, bo połówkowe równo za tydzień 28go -
Agnuka wrote:o matko, ale tutaj zmian płci
a ja tak się zapierałam, że niczego nie kupię do połówkowych, bo niby dwóch lekarzy mówiło, że dziewczynka, ale niepewność jest... i co? nie wytrzymałam
tydzień temu zamówiłam na olx pakę ubrań dla dziewczynki w rozmiarze 56-62wszystko takie piękne, zadbane, naprawdę ekstra. Ale teraz zaczęłam mieć stresa, że jeszcze się okaże, że i u nas zmiana płci ;O
to będzie dłuuuuuugi tydzień oczekiwań, bo połówkowe równo za tydzień 28goja również 28 na godzinę 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 12:46
Agnuka lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc