STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czujecie już regularne ruchy dziecka? Ja tak mam że w dzień praktycznie nie czuję nawet jak leżę. Wieczorami kilka kilkanaście ruchów ale niestety nie codziennie i bywają dni że w ogóle ich nie czuję. Trochę mnie to martwi
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Dziewczyny czujecie już regularne ruchy dziecka? Ja tak mam że w dzień praktycznie nie czuję nawet jak leżę. Wieczorami kilka kilkanaście ruchów ale niestety nie codziennie i bywają dni że w ogóle ich nie czuję. Trochę mnie to martwi
-
nick nieaktualny
-
Ja czuje już wyraźnie codziennie. I mały lubi mnie pokopac w szyjke, nieprzyjemne uczucie.
W ogóle witam się wczesnym rankiem, dziś polowkowe i chyba lekki stresik dał mi się we znaki, dzisiejsza noc to jakaś tragedia... Najpierw nie mogłam dluuugo zasnac. Gdy juz zasnelam po jakims czasie obudzila mnie okropna zgaga. Znów zasnelam no ale jak to tak nie pojsc w nocy na siku... I tak leze po tym siku od 3:30 z ponowna zgaga zresztą i juz nie wiem jak się ulozyc
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
spaceangel wrote:Dziewczyny czujecie już regularne ruchy dziecka? Ja tak mam że w dzień praktycznie nie czuję nawet jak leżę. Wieczorami kilka kilkanaście ruchów ale niestety nie codziennie i bywają dni że w ogóle ich nie czuję. Trochę mnie to martwi
ale jeszcze kilka dni temu miałam tak, że przez 1 dzień nie czułam praktycznie nic. nie martw się-dziecko ma jeszcze dużo miejsca, może obróciło się tak, że kopie w kierunku pleców i tego nie czujesz.
a może dodatkowo masz łożysko na ścianie przedniej i to amortyzuje ruchy?
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
czarnaiwi wrote:ostatnio czuję codziennie, ale są dni gdy dużo słabiej.
ale jeszcze kilka dni temu miałam tak, że przez 1 dzień nie czułam praktycznie nic. nie martw się-dziecko ma jeszcze dużo miejsca, może obróciło się tak, że kopie w kierunku pleców i tego nie czujesz.
a może dodatkowo masz łożysko na ścianie przedniej i to amortyzuje ruchy?ale za to tłuszcz na brzuchu amortyzuje
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja też tak mam. W niedzielę kopał jak oszalały, że aż mi to przeszkadzałoA w poniedziałek cisza.
-
Ja też czuje regularnie, codziennie z różnym natężeniem
Są to już porządne kopniaki i falujący brzuch. Na usg maluch miał nogi w górze i jak gin zaczął od dopochwowego to maluch kopnął aż brzuch skończył
haha
Powodzenia na wizytach dziewczyny -
Ja czuje codziennie delikatne łaskotanie, jak pękanie pęcherzyków przy skórze, wiec nie wiem cZy to na pewno to ale łudzę się ze tak, bo łatwiej mi teraz czekac na następne wizyty
Tez miałam dzisiaj koszmarna noc, od 2.30 do 6 zero spania, tak mnie kręgosłup boli..
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Zośka, zgaga, jak walczysz? To ja tygodnia mam masakra, non stop! I dodatkowo mała właśnie kopie "do gory". Nic nie działa i już jestem załamana, bo ze Stasiem mnie tak męczyła też codziennie...
Poobserwuj, czy ta zgaga nie pojawia się po jakimś konkretnym jedzeniu. Ja np.zauważyłam, że pali mnie po pomidorach (w każdej postaci: surowe, koncentrat w zupie, keczup). Pomaga zmiana pozycji, np.położenie się na chwilę, albo jak leżę, to wstanie. Pomagają mi też migdały.
-
Ja wczoraj mialam wizytę maly jest nadal chłopcem i jest caly i zdrowy tak sie wiercił ze ciężko bylo zobaczyć co ma pomiędzy nogamihttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyNo właśnie, zauważyłam, że mogę jeść wszystko - tzn mam zgage po wszystkim! I w każdej możliwej pozycji.... Od migdałów już mnie zeby bolą, po mleku np wymiotuje.... Działa renie owocowe - ze 20 minut.... Klapa po całej linii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:45
-
Mammamia11 wrote:Zosia na którą masz? Ja dopiero na 16:40, chyba jajko zniose przez cały dzień...
9:20, czekam, jest opoznienie.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Minie Black wrote:Zośka, zgaga, jak walczysz? To ja tygodnia mam masakra, non stop! I dodatkowo mała właśnie kopie "do gory". Nic nie działa i już jestem załamana, bo ze Stasiem mnie tak męczyła też codziennie...
Jakoś specjalnie nie walcze. Wiem, ze to potrwa z 2-3 dni i przejdzie. Chyba zawsze mam w czasie gdy coś w srodki rosnie I wtedy najbardziej uciska... a dziś rano szklanka mleka pomogla na tyle, ze po 6 zasnelam
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019