STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka wrote:O kurcze
To się zestresowałam
Ja też muszę iść do dentysty, bo wiem, że mam kilka ubytków.. Przed ciążą nie zdążyłam, w pierwszym trymestrze lekarz odradzał, i dopiero mam wizytę w przyszłym tygodniu.
Ja już od pierwszych prenatalnych widzę podobienstwo do mojego męża z profiluMagdoczka, Lisa24 lubią tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:O kurcze
To się zestresowałam
Ja też muszę iść do dentysty, bo wiem, że mam kilka ubytków.. Przed ciążą nie zdążyłam, w pierwszym trymestrze lekarz odradzał, i dopiero mam wizytę w przyszłym tygodniu.
U mnie ginekolog kazała isc w pierwszym trymestrze gdy mi plomba wypadla. Ale mowila, że lepiej bez znieczulenia. Ale ja akurat nie potrzebuje, więc bez problemu poszlamMagdoczka lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
MonaLiza wrote:To idź. Można brać znieczulenie jakby co. Ta plamka to nic takiego. Jak nie ma innych nieprawidłowości to jest wszystko ok.
Ja już od pierwszych prenatalnych widzę podobienstwo do mojego męża z profilu
Ja na zdjęciu z prenatalnych widzę mój nosTo dobrze, bo mam ładniejszy nos niż mąż
-
Moja mama stwierdzila, ze idzie w nasz rod i podobny do mnie
haha chociaz tyle, pocieszam sie:p
-
Ja swój lubię, mąż też jest dla mnie przystojny... Ale jak ma po mnie to i tak się cieszę
jej, jest piękny po prostu i dziś jestem cała w skowronkach, że go zobaczyłam
A jak inne wizyty? Bo jeszcze oprócz nas miały być inne -
To ja napiszę: też miałam wizytę i nie wiadomo czy endometrium lekko za duże czy źle mnie wyczyścili. Mam się zgłosić po kolejnej @. Do tego mam bóle podbrzusza i nie wiem czy pęcherz czy infekcja?! Na infekcję dostałam leki, i posiew mam zrobić z moczu. I ja to mam teraz takie zmartwienie❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Ja już czekam. Jestem na szczęście pierwsza
Tutaj niby są konkretne godziny, ale w rzeczywistości to fikcja, bo wchodzi się wg kolejności jak się przyszło. Mam nadzieję, że lekarz się nie spóźni, bo tak też się zdarza...
Zobaczymy co tam u synusia. Ciekawe ile przybrał przez 1,5 tygodnia. -
ja też miałam wczoraj połówkowe, wszystko ok;)
Malutka waży 330 g, przytulała się do łożyska (okazało się, że mam na ścianie przedniej), ściskała rączki w piąstki a jak włączyliśmy 3d to zaczęła ssać kciuk
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afbef65fd7e5.jpgMinie Black, Paulina_2603, olkakarolka, MonaLiza, Magdoczka, katepr, 8485, Seli, Sylwunis, Marin lubią tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Jestem już po
Z dzieckiem wszystko ok. Wszystkie narządy na miejscu. Waga 391 g. Położenie główkowe, łożysko przednia ściana wysoko.
I teraz największy hit!! Lekarz powiedział, że będzie DZIEWCZYNKA!!! Jestem w szoku i chce mi się śmiaćTego się nie spodziewałam
Powiedział mi, że dziecko jest tak ułożone, że pada jakby cień, ale dla niego dziewczynka. A jeśli inny lekarz powiedział dwa razy, że chłopiec, to gdzieś ten siusiak musi być. I że jak się okaże dziewczynka, to mam mu przynieść butelkę wina, a jak odwrotnie to ja mam przyjść
Zobaczymy co mi powie moja ginka 12 września na wizycie...czarnaiwi, Magdoczka, Seli, katepr, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Jestem już po
Z dzieckiem wszystko ok. Wszystkie narządy na miejscu. Waga 391 g. Położenie główkowe, łożysko przednia ściana wysoko.
I teraz największy hit!! Lekarz powiedział, że będzie DZIEWCZYNKA!!! Jestem w szoku i chce mi się śmiaćTego się nie spodziewałam
Powiedział mi, że dziecko jest tak ułożone, że pada jakby cień, ale dla niego dziewczynka. A jeśli inny lekarz powiedział dwa razy, że chłopiec, to gdzieś ten siusiak musi być. I że jak się okaże dziewczynka, to mam mu przynieść butelkę wina, a jak odwrotnie to ja mam przyjść
Zobaczymy co mi powie moja ginka 12 września na wizycie...
11.2017 - aniołek 8tc