STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po połówkowych. Emilka zostaje Emilką już na 100%. Ułożyła się na brzuchu więc zajrzał jej między nogi i widać było wargi sromowe. Wszystko w najlepszym porządku. Waży 385g i z usg wynika 20+5 co mnie odrobinę zmartwiło bo z prenatalnych z lipca wynikałoby że równo 21 ale już nie będę się martwić na zapas
Najważniejsze że wszystko w porządku wszystko wyraźnie było widać rączki, nóżki, kręgosłup, serduszko tylko twarz zakryła ręką i nie chciała się przekręcić więc nie mam dobrych zdjęć
MonaLiza, olkakarolka, czarnaiwi, Seli, Minie Black, Paulina_2603, Magdoczka, Agnuka, katepr, zizia_a lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Teraz z usg będzie różnie wychodzić
nie ma co się przejmować.
Mąż składa komodęA ja chyba wezmę sobie kąpiel i pójdę poczytać książkę
-
Dziewczyny, pojechałam obejrzeć wózek i go kupiłam
Mutsy Igo Urban Nomad 2w1, używany, ale w super stanie i w super cenieDokładnie taki, jak mi się podobał. Wraz z wózkiem dostałam mnóstwo gadżetów, więc chyba już nic nie muszę dokupować do niego
MonaLiza, Seli, Paulina_2603, Sylwunis lubią tę wiadomość
-
Magdoczka zazdroszcze
ja przegladam co jakis czas to jeden znalazlam za 2900, 2,5 letni... uzywany. Maz stwierdzil, ze jak za uzywke mamy placic 2 tysiace to woli wziac nowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 08:09
-
spaceangel wrote:Jestem po połówkowych. Emilka zostaje Emilką już na 100%. Ułożyła się na brzuchu więc zajrzał jej między nogi i widać było wargi sromowe. Wszystko w najlepszym porządku. Waży 385g i z usg wynika 20+5 co mnie odrobinę zmartwiło bo z prenatalnych z lipca wynikałoby że równo 21 ale już nie będę się martwić na zapas
Najważniejsze że wszystko w porządku wszystko wyraźnie było widać rączki, nóżki, kręgosłup, serduszko tylko twarz zakryła ręką i nie chciała się przekręcić więc nie mam dobrych zdjęć
No to dziewczyny chyba tak mająnasza Miśka też cały czas zasłaniała się ręką, raz na twarzy, raz na całej głowie, raz wypięła się tyłkiem, wszystko tylko nie to, co trzeba
zdjęć "wyjściowych" też nie mamy, bo jak na ułamek sekundy pokazała jednak łaskawie buzię, to tak się ruszała itp, że wygląda jak obcy, a zaraz po tym ...uwaga uwaga... puściła pawia do zdjęcia - dramat
trzeba pamiętać, że "dzieckiem nigdy się nie pochwalisz"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:22
Magdoczka, Paulina_2603, Reni lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:Magdoczka zazdroszcze
ja przegladam co jakis czas to jeden znalazlam za 2900, 2,5 letni... uzywany. Maz stwierdzil, ze jak za uzywke mamy placic 2 tysiace to woli wziac nowy.
Ja kupiłam 2-letni za 1800 zł (200 zł utargowałam). Tak ładny i tyle gadżetów, że żal było nie kupićI jak się okazało- od bardzo porządnej rodziny
Więc meeega się cieszę
-
Magdoczka wrote:Ja kupiłam 2-letni za 1800 zł (200 zł utargowałam). Tak ładny i tyle gadżetów, że żal było nie kupić
I jak się okazało- od bardzo porządnej rodziny
Więc meeega się cieszę
1800 a 2900 to różnicatym bardziej, że za 3300 jest z pełnym wyposażeniem nowy...
-
Magdoczka wrote:3300? To "niedrogo" znalazłaś
Ja patrzyłam w internecie, to za nowy z tymi gadżetami trzeba by zapłacić ok. 5000 zł. Masakra taka cena..
No bardzo dużo... -
Agnuka wrote:No to dziewczyny chyba tak mają
nasza Miśka też cały czas zasłaniała się ręką, raz na twarzy, raz na całej głowie, raz wypięła się tyłkiem, wszystko tylko nie to, co trzeba
zdjęć "wyjściowych" też nie mamy, bo jak na ułamek sekundy pokazała jednak łaskawie buzię, to tak się ruszała itp, że wygląda jak obcy, a zaraz po tym ...uwaga uwaga... puściła pawia do zdjęcia - dramat
trzeba pamiętać, że "dzieckiem nigdy się nie pochwalisz"
-
MonaLiza wrote:Jak to pawia ?
też się zastanawiałam, ale po prostu wygląda tak, jakby w tym momencie wymiotowała...
chyba nie lubi zdjęć, albo był to efekt uciskania na nią i telepania moim brzuchem w każdą stronę, żeby się odwróciła. Także w końcu zapozowała...
Jeżeli nadal nam tak będzie szła współpraca, to już zaczynam sobie współczuć, przyszłościowoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 12:46
-
Magdoczka wrote:Podobno na tym etapie dzieci lubią brać do buzi i wypluwać wody płodowe
na ostatnim usg Mała połykała wody płodowe, fajnie to wyglądało
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Mi dziwnie, ze nie wracam ;p ale taka praca, ze nie moge. I tak dziwnie... w dodatku tez studia skonczone... Dziwnie ;p
Mamy zlozona komode i lawe
Bylam dzis z mezem w kinie na slendermanie, podobalo mi sie, maz za to narzekal, ze nuda ;p i nie straszne. -
Heparynowe mamy, jak Wam idą zastrzyki? U mnie z każdym dniem gorzej... Igła nie chce się wbić
A mój dzidziuś dzisiaj coś leniwy... Tylko rano czułam ruchy. I się martwię trochę. Niby to normalne, ale niepokój się wkrada, bo czułam już regularnie. Wczoraj tak fikalo, że brzuch cały chodził, nawet mąż widział. Oby jutro się to zmieniło. -
Paulina_2603 wrote:Heparynowe mamy, jak Wam idą zastrzyki? U mnie z każdym dniem gorzej... Igła nie chce się wbić
A mój dzidziuś dzisiaj coś leniwy... Tylko rano czułam ruchy. I się martwię trochę. Niby to normalne, ale niepokój się wkrada, bo czułam już regularnie. Wczoraj tak fikalo, że brzuch cały chodził, nawet mąż widział. Oby jutro się to zmieniło.
Paulinko, też Czarek miał nawet kilka dni ostatnio spokojniejszych, jednak coś tam zawsze czulam no i wieczorem po polozeniu sie do lozka bardziej siee odzywa. Co jakiś czas tak ma, ale też się wtedy martwie.
Może Twoj maluch kopie gdzie w strone kregoslupa i dlatego nie czujesz.
Co do zastrzykow, od kilku dni już robię w udo, w brzuch już ciężko... W udo bez problemow, jednak po zastrzyku bardziej piecze przez chwilę. Sprobuj
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019