STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Cię rozumiem, poza tym ja chcę zrobić to póki mam siłę i mogę biegać po sklepach
rozłożyć wydatki itp. Po weekendzie będę przeszkolona już to ruszę z tym.
Jest tyle tego... otulacze, jakieś muślinowe, bambusowe, w ogóle dla mnie tyle tego... Czarna magiaA w dodatku wszystko w internetach jest "polecane" , "najlepsze dla dziecka", "polecane przez fizjoterapeutów"
I "bez tego się nie obejdziesz jako mama"...
-
Mam jakąś listę tego co chce kupić, ale wiadomo
Jak mi się dziś nic nie chce, nie idzie mi nic, próbuje się zebrać i nie mogę ;P a już 15... -
Ja znalazłam sobie na olx przewijak miękki za 15 zl. Komoda + przewijak w sumie za 35 zł
Jestem mistrzynią okazji
Muszę przejrzeć te wszystkie kartony od siostry, bo tam jest tyle tego!! Z grubszych tematów pozostaje nam tylko materac do łóżeczka. Też chcę to w miarę szybko załatwić, póki jestem na chodzie.
-
My nie mamy w rodzinie dzieci, znaczy kuzynowi męża się syn urodził w maju
ale raczej nie ma czego "dostać"
Muszę ogarnąć wózek, materac, fotelik, i chcę tinylove leżaczek...
Komodę mamy i łóżeczko
Myślałam o używanym wózku... Ale te co u nas są, są drogie i stan nie jest jakiś super... -
Przewijak odebrany
Wzięliśmy też wzmiankę ze stelażem. Niby mieliśmy obiecaną przez znajomych, ale różnie to bywa i lepiej mieć swoją. Babeczka dała nam jeszcze za free paczkę podkładów Dada, bo jej są już niepotrzebne. Przewijak praktycznie nowy, babka nie używała go bo miała za wysoką komode i było jej niewygodnie. Dziewczyny szukajcie okazji na olx albo w grupach na fb, bo naprawdę można zaoszczędzić
-
Mammamia11 wrote:Paulina, ja też dużo rzeczy na olx znajduje;) dzisiaj jedziemy po wozek, niby obejrzeć ale już wiem że to wezmę bo taki sam w sklepie za 1699 oglądałam A tu za 600 znalazłam po jednym dzieciątku więc aż żal nie wziąść
Pochwal się później wózkiem.
-
Hej dziewczyny
Wczoraj były połówkowe. Okazało się, że brzuchu wierci się mały chłopiec. Pierwsze zdjęcie i siusiaka pokazał
Tak więc chyba nie jest taki wstydliwy
Zdrowiutki i całe 350g szczęścia
Miłego dniaReni, Paulina_2603, 8485, Agnuka, Marin, katepr lubią tę wiadomość
-
U nas szkoła rodzenia na przełomie 2 i 3 trymestru dopiero. Dlatego ja zapisalam się na bezpłatne warsztaty. Bezpieczny maluch, Będę mamą, Planeta dziecko i coś tam jeszcze mam.
Zobaczcie u siebie może macie coś fajnego organizowanego. -
My jutro idziemy na Mama Wie, a pod koniec września na Świadoma Mama. Są jeszcze dwa w moim mieście, no ale kolidują nam ze szkołą rodzenia.
Reni lubi tę wiadomość
-
Ja na olx, marketplace i grupach fb nic nie moge znalezc... ceny niemal jak za nowe a slady uzytkowania jak dla mnie zbyt widoczne - nie oplaca sie...
My po polowie szkolyjestem zadowolona, duzo informacji bardzo. O szpitalach, radzeniu sobie z dolegliwosciami, o porodzie. Tez bylo o naturalnym jak i cc. Jak sie przygotowac, co zabrac itp.
katepr lubi tę wiadomość
-
Kupilismy:) jestem zadowolona;)
Po za tym że po kołach widać że był używany to jak nowy wygląda, żadnych rys, plam czy przetarćI fajnie się prowadzi;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 13:55
olkakarolka, Paulina_2603, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Reni, wiesz co przed domem mamy teraz bagno bo deszcz pada i już dzisiaj stelaż się upierniczyl bo nie wytrzymałam i już prz3d domem chciałam teściowej pokazać, i bez problemu wytarlam, śladu nie mam, al3 jak to będzie w normalnym użytkowaniu nie wiem, mam nadzieję że ok:) zresztą na czarnym tez będzie widac jak się zanurzyć czy błotem zachlapie:)
Ten to jest Bexa ideał New 2017Reni lubi tę wiadomość