STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mammamia11 wrote:Kupilismy:) jestem zadowolona;)
Po za tym że po kołach widać że był używany to jak nowy wygląda, żadnych rys, plam czy przetarćI fajnie się prowadzi;)
ten niestety jak dla mnie ma za małe koła u mnie same dziury na chodnikach
11.2017 - aniołek 8tc
-
Powiem Wam że wybór wózka też ciężka sprawa bo bexę oglądałam na żywo i była super ale kolory takie sobie. Z kolei na allegro wypatrzyłam wózek który praktycznie spełnia wszystkie mopje wymagania i jest w pięknych kolorach. Niestety jest 3w1 ale w super cenie. Ale na żywo nigdzie go nie obejrzę
https://allegro.pl/wozek-dzieciecy-3w1-tropical-gleboki-spacer-fotel-i7461634322.html
11.2017 - aniołek 8tc
-
Waga wózka:16 kg tak jest napisane na aukcji
Fotelik tragiczny ale nie będę go używać mam po siostrzenicy drogi fotelik ze wszystkimi certyfikatami.Gondola chyba trochę płytka bo 20 cm. . Widziałam głębsze ale możliwe że i tak się skuszę nawet mężowi się kolory podobają zwłaszcza papużki i tukany. No i oczywiście polska firma a mój mąż to tylko polskie by kupował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 13:29
11.2017 - aniołek 8tc
-
I po zajęciach
jestesmy zadowoleni. Bylo duzo rad, bylo praktycznie na lalkach
Maz juz potrafi przewijac, trzymac, pierwsza pomoc ;p
Duzo bylo o wszystkim, uwazam ze warto. Mowili i o sn i o cc. O tym co po takich porodach sie dzieje, co moze niepokoic itp. Fajnie, czuje sie spokojniejsza w wielu aspektach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 15:27
-
spaceangel wrote:Waga wózka:16 kg tak jest napisane na aukcji
Fotelik tragiczny ale nie będę go używać mam po siostrzenicy drogi fotelik ze wszystkimi certyfikatami.Gondola chyba trochę płytka bo 20 cm. . Widziałam głębsze ale możliwe że i tak się skuszę nawet mężowi się kolory podobają zwłaszcza papużki i tukany. No i oczywiście polska firma a mój mąż to tylko polskie by kupował
Podobno nie brac uzywanych fotelikow, one maja termin waznosci, zuzywa sie material ich. -
Seli wrote:Podobno nie brac uzywanych fotelikow, one maja termin waznosci, zuzywa sie material ich.
Tez tak właśnie słyszałam, ze fotelik tak jak materacyk- lepiej kupić nowy
Mnie wczoraj pierwszy raz poprosili do kasy poza kolejkaw Pepco, w sumie bardzo miłe uczucie ale się trochę speszylam, a w sumie przede mną stało trzech wielkich facetów
U mnie dzidzius ostatnie dni baaaardzo spokojny.. ale we wtorek już na szczęście gin a w piątek połówkowe, wiec muszę wytrzymać -
Mnie dzis tak wzdelo... uciska wszystko w srodku
a 3 dni nie mialam w ogole wzdecia w ciagu dnia...
-
Padam z nóg... Nie śpię od 6. Moje dziecko uznało, że skoro ono nie śpi, to matka też nie będzie spała. Tak się ruszyło, że nie mogłam już zasnąć. Byliśmy też dzisiaj na warsztatach Mama Wie. Jeśli macie w swoim mieście lub okolicy to idźcie, bo warto chociażby dla Pawła Zawitkowskiego. Facet ma taką wiedzę, że szok. Szkoda, że miał tak mało czasu... Ale kupiłam jego książkę, więc będzie lektura
Byliśmy też na spacerze nad jeziorem, w kościele i teraz ledwo żyje... -
Ja wózka nie mam to się nie pochwalę
Mam za to komodę ciuszków, kocyk, na resztę będę polować
Choć patrząc, że dostałam taką spoko pensje w tym miesiącu to muszę kupić też coś dla siebie, kapcie mi się już rozwaliły to zamówię
Dziś mnie przeziębienie wzięło... -
Marin wrote:Też zaczęłam szukać używki Ale mój mąż stwierdził że to jego pierwszy syn i kupi mu nowy wózek:) Jak sobie tam chce. A powiem Wam że znalazłam całkiem fajne. Ja planuję wózek ogarnąć w tym m-cu.
Mój uważa podobnie bo używki nawet w dobrej cenie nie są a do tego słabo wyglądająEBa lubi tę wiadomość
-
Marin wrote:Też zaczęłam szukać używki Ale mój mąż stwierdził że to jego pierwszy syn i kupi mu nowy wózek:) Jak sobie tam chce. A powiem Wam że znalazłam całkiem fajne. Ja planuję wózek ogarnąć w tym m-cu.
Używki w moim województwie są w takim stanie że niektórych za darmo bym nie wzięła... Oboje z mężem uznaliśmy że to nasze pierwsze i ostatnie dziecko więc nie będziemy żałować. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku i budżetu. Używane będziemy mieć tylko ciuszki. Dzieciaczki szybko wyrastają i rzadko są zniszczone
11.2017 - aniołek 8tc
-
Seli wrote:Mnie dzis tak wzdelo... uciska wszystko w srodku
a 3 dni nie mialam w ogole wzdecia w ciagu dnia...
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja tych skurczy nie mam, albo nie czuje.
Ale brzuch mam napięty i boli ;/ a zaparcia przeszły, gazy są... eh, sama nie wiem.
My myślimy o drugim dziecku, więc w sumie lepiej by wózek był lepszy i się przydał na potem. Ale mój tak się jakoś zaangażował, że nawet cybexa oglądano ale synuś... Mam obawy momentami. Bo tak się angażuje, przeżywa... Boje się, że ja będę tylko od karmienia
Mi pracy też brakuje, dziś poszłabym pierwszy dzieńodwiedzę dzieciaki niedługo.
Kurdę, miałam porobić, ale byłam w sklepie i nic z tego, wróciłam i leże bo brzuch mnie boli. Wezmę magnez i nospę, odleże trochę. Tak od wczoraj mam. -
Seli wrote:Ja tych skurczy nie mam, albo nie czuje.
Ale brzuch mam napięty i boli ;/ a zaparcia przeszły, gazy są... eh, sama nie wiem.
My myślimy o drugim dziecku, więc w sumie lepiej by wózek był lepszy i się przydał na potem. Ale mój tak się jakoś zaangażował, że nawet cybexa oglądano ale synuś... Mam obawy momentami. Bo tak się angażuje, przeżywa... Boje się, że ja będę tylko od karmienia
Mi pracy też brakuje, dziś poszłabym pierwszy dzieńodwiedzę dzieciaki niedługo.
Kurdę, miałam porobić, ale byłam w sklepie i nic z tego, wróciłam i leże bo brzuch mnie boli. Wezmę magnez i nospę, odleże trochę. Tak od wczoraj mam.
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:wiesz może to średnio zdrowy sposób ale mi taki bolący wzdęty brzuch pomaga też puszka zimnej coli wypita duszkiem. Potem mi się odbeka i jakoś luźniej jest
a nie jest gorzej od gazowanego?nie wiem, zobacze jak będzie jutro bo gazy to odprowadzam prawidłowo hahaha