X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    Wybieram się dopiero jutro.
    Wez cytryne ;) slyszalam, ze ta smakowa juz gotowa zaburza wyniki a jak docisniesz to jest ok. Nie wiem na ile to prawdy ale ja bez cytryny nie dalam rady ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mammamia11 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, tylko z dziewczynki stał się chłopak, na 100% pokazał jajka wprost do kamery haha. Niepotrzebnie się denerwowalam ale to przez moje głupie snu no i od wczoraj zero ruchów. Maluch jest główka w dół A lozysko mam na przedniej ścianie więc jak się odwraca główka do dolu to przestaje czuć ruchy, tydzień temu był w ułożeniu posladkowym to czulam to cały czas w podbrzuszu...
    Teraz oficjalnie zaczniemy się z mężem kłócić o imię bo dla chłopca to jest wojna u nas:) ani ja ani on nie chcemy odpuscic:)

Seli, Paulina_2603, Agnuka, Zośkaaa, Reni, olkakarolka lubią tę wiadomość

f2w3s65gplfl3em1.png
  • Mammamia11 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i przyszła mi paczka z tkaninami, zaczynam Ddzis szyć wyprawkę, na pierwszy ogień idzie spiworek zimowy do gondoli:)

Seli, Zośkaaa lubią tę wiadomość

f2w3s65gplfl3em1.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z imieniem obylo sie bez rozwodu ;D oboje znalezlismy takie co nam eie podobalo. Jutro obejrzymy naszego artyste ;D
    Jak nie mialam jakis szczegolnych zachcianek tak musze zjesc spinate ;p jutro ide do sklepu bo od piatku urlop biora...

Ja dzis bylam u promotorki, poprawiam drobiazgi i bede sie bronic ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Magdoczka Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mammamia11 wrote:
    A i przyszła mi paczka z tkaninami, zaczynam Ddzis szyć wyprawkę, na pierwszy ogień idzie spiworek zimowy do gondoli:)

A można składać zamówienia na wyprawkę? :-)

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Mammamia11 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe;) szyje tylko na użytek własny;) Aż tak się ni3 znam na szycie żeby szyć dla kogos;)

f2w3s65gplfl3em1.png
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mammamia11 wrote:
    Hehe;) szyje tylko na użytek własny;) Aż tak się ni3 znam na szycie żeby szyć dla kogos;)
    Ja wyprawki bym nie potrafiła uszyć więc zazdroszczę ;) za to mam 3 świnki morskie i uszyłam im tuneliki które wypełniłam dla ocieplenia wkładem do poduszek. Wyszło mi lepiej niż w sklepie.
    Obecnie robię na drutach kocyk dla małej ;)

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    Dzień dobry! Ja z małym pytaniem, jak robiłyście test obciążenia glukozą to jaką miałyście dawkę do wypicia? Mam 75, czy to normalnie?
    Miłego dnia!
    Udanych wizyt!

tak
    ja wziełam w słoiczku pół wyciśniętej cytryny, gładko poszło

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dzisiaj w kinie na the meg i na początku filmu, jak była taka ostra muzyka maluch faktycznie się wiercił. czyli faktycznie coś tam już słyszy

już jestem pewna, że "te" ruchy to są właśnie "te" ruchy flircik.gif

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    byłam dzisiaj w kinie na the meg i na początku filmu, jak była taka ostra muzyka maluch faktycznie się wiercił. czyli faktycznie coś tam już słyszy

już jestem pewna, że "te" ruchy to są właśnie "te" ruchy flircik.gif
    Hehe słyszy słyszy jak byłam na bitwie o Anglię to musiałam głaskać żeby się uspokoiła :D

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sądzilam, że to tak szybko :-) wiedziałam, że ostre dźwięki mogą przestraszyć, ale poczuć tak szybko

• Seli Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój już świrował w kinie przy 16 tc :P Lubi Marvela :D hahaha

Reni lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam samopoczucie dziewczyny? Ja się obudziłam z potężnym bólem głowy, ale zjadłam śniadanie i jest ok. Pogoda w Poznaniu nieciekawa, więc póki co nie ruszam się z domu. Po południu szkoła rodzenia. Teraz ogarnę trochę kuchnię, zrobię ciasteczka owsiane i obejrzę jakiś film.
    Za wszystkie wizytujace trzymam kciuki.
    Zosiu daj znać co tam po wizycie u naszej doktorki ;)

Zośkaaa lubi tę wiadomość

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś obudziłam się z miłością do męża :D mruknął tylko "dziś wizyta to może..." (dzień przed się wstrzymujemy), ale nie potrafiłam, stwierdziłam trudno :D I jeszcze kawkę mi podał <3 to dla mnie dzień rozpoczęty idealnie :)

Śniadanko, sprzątanie, pełną parą zabrałam się do ogarniania domu bo ostatnio siedziałam przed lapkiem tylko i pisałam mgr.

Dziś wizyta o 15 :)

Zrobiłam w gemini pierwsze zamówienie wyprawkowe :)

dZhdp1.png

• Mammamia11 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś zapach chleba obudził, nastawiam wieczorem do pieczenia i o 7:30byl gotowy, najgorzej że po przebudzeniu tabletka i pół godziny musiałam czekać w tym zapachu żeby zjeść... długie 30minut:)
    Dziś myślałam żeby jakieś kosmetyki wybrać dla malucha, zastanawialiście się już jakie będziecie używać? Do kąpieli, pielęgnacji itp

f2w3s65gplfl3em1.png
  • czarnaiwi Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z kosmetyków to polecam Hipp, ale na początkowe tygodnie warto wybrać jakieś emolienty.

l22n6iyeodmrpg2f.png
    10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
    AMH 7,12 ng/ml
    LH 5,9 mLu/ml
    FSH 5,6 mLu/ml
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy przebudzeniu biorę euthyrox :)

Podobno Hipp jest dobry i też ziaja jest polecana :)

dZhdp1.png

• czarnaiwi Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja przy przebudzeniu biorę euthyrox :)

Podobno Hipp jest dobry i też ziaja jest polecana :)

ja o Ziaji słyszałam coś odwrotnego.

polecam stronkę "sroka o " http://www.srokao.pl/p/blog-page.html

http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html
    http://www.srokao.pl/2012/10/analiza-kapiel-emolienty.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 10:06

l22n6iyeodmrpg2f.png
    AMH 7,12 ng/ml
    LH 5,9 mLu/ml
    FSH 5,6 mLu/ml
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam, że ziaja jest ok, na szkole rodzenia nawet powiedziała, że może być :P

Sama nie wiem na co się zdecyduję.

dZhdp1.png

• czarnaiwi Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli napisz mi proszę co kupowałaś w Gemini?
    bardziej się opłaca niż w innych aptekach?

l22n6iyeodmrpg2f.png
    AMH 7,12 ng/ml
    LH 5,9 mLu/ml
    FSH 5,6 mLu/ml
‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ