STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marin wrote:Wybieram się dopiero jutro.
slyszalam, ze ta smakowa juz gotowa zaburza wyniki a jak docisniesz to jest ok. Nie wiem na ile to prawdy ale ja bez cytryny nie dalam rady ;p
-
Wszystko ok, tylko z dziewczynki stał się chłopak, na 100% pokazał jajka wprost do kamery haha. Niepotrzebnie się denerwowalam ale to przez moje głupie snu no i od wczoraj zero ruchów. Maluch jest główka w dół A lozysko mam na przedniej ścianie więc jak się odwraca główka do dolu to przestaje czuć ruchy, tydzień temu był w ułożeniu posladkowym to czulam to cały czas w podbrzuszu...
Teraz oficjalnie zaczniemy się z mężem kłócić o imię bo dla chłopca to jest wojna u nas:) ani ja ani on nie chcemy odpuscic:)Seli, Paulina_2603, Agnuka, Zośkaaa, Reni, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
U nas z imieniem obylo sie bez rozwodu
oboje znalezlismy takie co nam eie podobalo. Jutro obejrzymy naszego artyste
Jak nie mialam jakis szczegolnych zachcianek tak musze zjesc spinate ;p jutro ide do sklepu bo od piatku urlop biora...
Ja dzis bylam u promotorki, poprawiam drobiazgi i bede sie bronic -
Mammamia11 wrote:Hehe;) szyje tylko na użytek własny;) Aż tak się ni3 znam na szycie żeby szyć dla kogos;)
za to mam 3 świnki morskie i uszyłam im tuneliki które wypełniłam dla ocieplenia wkładem do poduszek. Wyszło mi lepiej niż w sklepie.
Obecnie robię na drutach kocyk dla małej
11.2017 - aniołek 8tc
-
Marin wrote:Dzień dobry! Ja z małym pytaniem, jak robiłyście test obciążenia glukozą to jaką miałyście dawkę do wypicia? Mam 75, czy to normalnie?
Miłego dnia!
Udanych wizyt!
tak
ja wziełam w słoiczku pół wyciśniętej cytryny, gładko poszło -
byłam dzisiaj w kinie na the meg i na początku filmu, jak była taka ostra muzyka maluch faktycznie się wiercił. czyli faktycznie coś tam już słyszy
już jestem pewna, że "te" ruchy to są właśnie "te" ruchy -
Reni wrote:byłam dzisiaj w kinie na the meg i na początku filmu, jak była taka ostra muzyka maluch faktycznie się wiercił. czyli faktycznie coś tam już słyszy
już jestem pewna, że "te" ruchy to są właśnie "te" ruchy
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mój już świrował w kinie przy 16 tc
Lubi Marvela
hahaha
Reni lubi tę wiadomość
-
Jak tam samopoczucie dziewczyny? Ja się obudziłam z potężnym bólem głowy, ale zjadłam śniadanie i jest ok. Pogoda w Poznaniu nieciekawa, więc póki co nie ruszam się z domu. Po południu szkoła rodzenia. Teraz ogarnę trochę kuchnię, zrobię ciasteczka owsiane i obejrzę jakiś film.
Za wszystkie wizytujace trzymam kciuki.
Zosiu daj znać co tam po wizycie u naszej doktorkiZośkaaa lubi tę wiadomość
-
Ja dziś obudziłam się z miłością do męża
mruknął tylko "dziś wizyta to może..." (dzień przed się wstrzymujemy), ale nie potrafiłam, stwierdziłam trudno
I jeszcze kawkę mi podał
to dla mnie dzień rozpoczęty idealnie
Śniadanko, sprzątanie, pełną parą zabrałam się do ogarniania domu bo ostatnio siedziałam przed lapkiem tylko i pisałam mgr.
Dziś wizyta o 15
Zrobiłam w gemini pierwsze zamówienie wyprawkowe -
Mnie dziś zapach chleba obudził, nastawiam wieczorem do pieczenia i o 7:30byl gotowy, najgorzej że po przebudzeniu tabletka i pół godziny musiałam czekać w tym zapachu żeby zjeść... długie 30minut:)
Dziś myślałam żeby jakieś kosmetyki wybrać dla malucha, zastanawialiście się już jakie będziecie używać? Do kąpieli, pielęgnacji itp
-
Ja przy przebudzeniu biorę euthyrox
Podobno Hipp jest dobry i też ziaja jest polecana -
Seli wrote:Ja przy przebudzeniu biorę euthyrox
Podobno Hipp jest dobry i też ziaja jest polecana
ja o Ziaji słyszałam coś odwrotnego.
polecam stronkę "sroka o " http://www.srokao.pl/p/blog-page.html
http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html
http://www.srokao.pl/2012/10/analiza-kapiel-emolienty.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 10:06
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Ja słyszałam, że ziaja jest ok, na szkole rodzenia nawet powiedziała, że może być
Sama nie wiem na co się zdecyduję.