STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnaiwi wrote:no ja w pierwszej ciąży też dokładnie odczułam moment przekręcenia i było to bolesne, nawet bardzo.
Seli Twoj suwak coś dziwnie pokazuje ile dni zostało do porodu, mi belly pokazuje że zostało 120 dni a jestem w niższej ciąży od Ciebie.
A rzeczywiście... i to o ilewedług belly pozostało mi 114 dni. hmmm a spróbuję zmienić suwak
-
Tak to jest z tymi małymi
Czasem drożej niż dla nas
-
Ja nie mam na nic czasu dzisiaj robilam mus jablkowo-gruszkowo-brzoskwiniowo-maliniwy na jutro mama w planach przeciery pomidorowehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Ja porobiłam musy i nie zawekowałam odpowiednio... I mi wybuchły
Sylwunis lubi tę wiadomość
-
Ja w tym roku żadnych przetworów nie robiłam, dlatego, że szykuje nam się kupno mieszkania remont i przeprowadzka i bez sensu to wszystko później pakować i przewozić, tym bardziej, że teraz mieszkam w domku jednorodzinnym i mam pełno gratów a kupujemy mieszkanie więc trzeba pozbyć się wielu rzeczy bo zwyczajnie nam się nie zmieszczą.
-
Seli wrote:Ja porobiłam musy i nie zawekowałam odpowiednio... I mi wybuchły
Mi tak kiedyś wybuchła nalewka, stała na oknie, dostałam od ex teściowej była źle zrobiona i pękła nam szyba w oknie szkło na pół salonu wyleciało dobrze, że wtedy córka siedziała w pokoju i nikogo nie było w tym czasie w kuchni nawet na ścianach miałam odpryski od szkła... masakra jakaś -
U mnie mama szaleje z przetworami i juz sama więcej nie robię. Ona nazwozi wszystkiego czy chcę czy nie... To cóż
a że dobre robi rzeczy i jemy ich tyle o ile to nie ma sensu robić podwójnie, to co narobi nam wystarczy
-
Wizyta o 16:20. Ciekawe jakie będzie opóźnienie...
Edit...
Dzwoniłam... Godzina opóźnienia. Wróciliśmy do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 15:45
-
Paulina_2603 wrote:Wizyta o 16:20. Ciekawe jakie będzie opóźnienie...
Edit...
Dzwoniłam... Godzina opóźnienia. Wróciliśmy do domu.
Właśnie chciałam napisać, że ostatnio miałam tą wizytę na 18:20 i dzwonilam o 16:30 i już wtedy była godzina opoznienia. Aż w końcu zrobilo się półtorej godziny.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Dziewczyny my wczoraj po połówkowych. Tym razem same dobre wiadomości. Dzidziuś rozwija się dobrze. Wszystkie parametry w normie.
Limit płaczu został wykorzystany. 1
8485, olkakarolka, MonaLiza lubią tę wiadomość
NT 3,5 nieprawidłowy przepływ żylny zd 1:4
Czekam na wynik nifty... ZDROWY CHŁOPAK
Echo serca - wszystko dobrze
17.01.2019 synuś jest już z nami -
Kasiaczek dobre wieści
Paulina to czekamy na Twojekasiaczeek lubi tę wiadomość
-
Jestem po
Nasza CÓRECZKA ma 722 gWszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Znowu ponad godzina opóźnienia.
Zosiu sprawdzała Tobie ostatnio pH? U mnie coś tam nie tak było i pobrała mi wymaz na biocenoze.
Sanka proszę o zmianę płci na dziewczynkę.kasiaczeek, Seli, czarnaiwi, Magdoczka, Sylwunis, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:Czyli jednak?
to kto się pomylił
Mówiła, że zawsze na wcześniejszym etapie łatwo jest się pomylić, a teraz jak dziecko jest większe, to wszystko lepiej widać.
-
Paulina_2603 wrote:Moja ginka
Mówiła, że zawsze na wcześniejszym etapie łatwo jest się pomylić, a teraz jak dziecko jest większe, to wszystko lepiej widać.
A wcześniej to w którym tygodniu mówiła?