STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:W 15 i 20 tygodniu.
W 15 to jeszcze bym zrozumiała ale w 20 nie rozpoznać i się pomylić to tak słabo... Ale dobrze, że się przyznała i poprawiła. Bo jakby tak brnęła... A na koniec wielkie suprajs i cała wyprawka.... Masakra. -
Ciuszków już nie kupuję, bo będę mieć wszysyko po moich siostrzenicach
Nasi znajomi też mają córkę i odkladali dla nad póki co neutralne ciuchy, a teraz będą odkładać wszystko
Zośkaaa lubi tę wiadomość
-
Ja muszę ciuszki poskładać
mam ich trochę, ale nie wiem czy spoko rozmiary.... Mam takie droższe, ładne z bawełny ekologicznej i mam nadzieję, że będą dobre na wiosne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 20:14
-
Ja mam ciuszki po synku aby pare rzeczy dokupie muszę lozeczko kupic wózek posciele bujaczek jaki i chyba reszta jest musze odwiedzić strychhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Paulina_2603 wrote:Jestem po
Nasza CÓRECZKA ma 722 gWszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Znowu ponad godzina opóźnienia.
Zosiu sprawdzała Tobie ostatnio pH? U mnie coś tam nie tak było i pobrała mi wymaz na biocenoze.
Sanka proszę o zmianę płci na dziewczynkę.
Jednak dziewczyneczka?
Najwazniejsze, ze wszystko ok
Ostatnio mi nie robiła wymazu, ale przedostanio tak i było ok. Tylko, że ja wczesniej przechodzilam infekcje i może dlatego miałam robione wczesniej pH. A bicenoze będę miała robiona na kolejnej wizycie.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Jednak dziewczyneczka?
Najwazniejsze, ze wszystko ok
Ostatnio mi nie robiła wymazu, ale przedostanio tak i było ok. Tylko, że ja wczesniej przechodzilam infekcje i może dlatego miałam robione wczesniej pH. A bicenoze będę miała robiona na kolejnej wizycie.A kiedy teraz masz wizytę? Ja idę 10 października.
-
Zerknęłam, że piszecie i sama miałam ostatnio wymaz szyjki bo mówiłam, że mam dziwne wrażenie, że jest bardzo nisko itp... No i bakterie ;/
-
Paulina_2603 wrote:To przygotuj 240 zł
A kiedy teraz masz wizytę? Ja idę 10 października.
Nie pocieszasz mnie tą kwotą, ale dobrze wiedziecI tak zawsze biorę wiecej w razie "w"
A wizyte mam 4 pazdziernika. Już tydzień mi zlecial, jeszcze tylko 3...
A jutro chyba się wybiore na krzywą cukrowa
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Nie pocieszasz mnie tą kwotą, ale dobrze wiedziec
I tak zawsze biorę wiecej w razie "w"
A wizyte mam 4 pazdziernika. Już tydzień mi zlecial, jeszcze tylko 3...
A jutro chyba się wybiore na krzywą cukrowa -
Paulina_2603 wrote:No my też zawsze bierzemy więcej. Później będziemy chodzić co 3 tygodnie na wizytę. Już wczoraj nam mówiła.
O to pewnie ja już też...
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Ja mam 1.10 czyli miesiac po tej... tez 240 przez wymaz poplynelam. A ostatnio przed polowkowymi bylo 400 bo wymaz na muche 200... po 30tc mam napisane, ze co dwa tygodnie wizyty. Wydaje mi sie to za czesto.
-
Zośkaaa wrote:Paulinko, a masz zdjęcie córci?
-
Paulina gratulacje córeczki!!!
Seli mi też wydaje się, iż to za często, rozumiem co 3 tyg. a od 36tc co 2 tg., fajnie jest częściej podejrzeć malucha ale kurcze jak jest wszystko w porządku i nic się nie dzieje, to wg mnie bez sensu a jednak kasa leci jak szalona...Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
Moja ginka nie chce częściej tym bardziej, że jestem pod kontrolą diabetologa (który też jest ginekologiem) i tam mam też zawsze badanie. No i od 30 tygodnia będę chodzić raz w tygodniu na KTG, a od 36 dwa razy w tygodniu.