STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisa24 wrote:Ja tak samo. Od czasu do czasu mam uczycie jakbym się zsikała albo właśnie dostała okresu. Raz mi aż spodnie przemoknely a co dopiero majtki. Raczej na pewno śluz ale ide jutro w razie w na dodatkowa kontrole, żeby się upewnić czy pęcherz płodowy jest szczelny i wszystko tak jak ma być.. no i złapałam zapalenie pęcherza
My tez wymieniliśmy teraz samochód na większyale jest u lakiernika
dopiero od czwartku będę mogła się wozić
przechodziłam zapalenie pęcherza kilka tygodni temu więc współczuje. u mnie był to brzuch jak piłka od kosza cbardzo bolesny. dostałam jedna saszetkę z antybiotykiem i teraz bardzo się pilnuję żeby dużo pić i się nie wyziebić tam bo wtedy myślałam że rodzę tak to wszystko było napięte i bolesne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 09:16
11.2017 - aniołek 8tc
-
Zośkaaa wrote:To norma. Ja się cieszyłam, gdy przeszalm z luteiny dopochwowej na podjezykowa bo myślałam, że będę miała spokoj z wkladkami, ale gdzie tam, nic bardziej mylnego. Też mi tego leci.
Za 10 minut mam drugie pobranie krwi do krzywej cukrowej. Wypicie poszlo mi bez problemu, ale teraz mnie lekko mdli.
Aaa i wczoraj kupilismy auto, mąż wpatrzony jak w obrazAle naprawdę facet dbal, cena za tak bogate wyposazenie wrecz smieszna, okazja jakich mało
11.2017 - aniołek 8tc
-
Lisa24 wrote:Ja tak samo. Od czasu do czasu mam uczycie jakbym się zsikała albo właśnie dostała okresu. Raz mi aż spodnie przemoknely a co dopiero majtki. Raczej na pewno śluz ale ide jutro w razie w na dodatkowa kontrole, żeby się upewnić czy pęcherz płodowy jest szczelny i wszystko tak jak ma być.. no i złapałam zapalenie pęcherza
My tez wymieniliśmy teraz samochód na większyale jest u lakiernika
dopiero od czwartku będę mogła się wozić
Co kupiliscie?
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
spaceangel wrote:pierwsza godzina najgorsza potem już idzie wytrzymać. jak po ostatniej krwi musiałam coś zjeść bo nie doszłabym do domu
No już jest trochę lepiej. Nawet moje żyłki dziś pięknie wspolpracuja. Mam tak cienkie i niewidoczne, że czasem mam kilka wkłuć pod rząd, bo babki nie mogą nic porzadnego znaleźć i zawsze się tego najbardziej boje, bo gdy tak kręcą w tej żyle to czasem az mi slabo.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:No już jest trochę lepiej. Nawet moje żyłki dziś pięknie wspolpracuja. Mam tak cienkie i niewidoczne, że czasem mam kilka wkłuć pod rząd, bo babki nie mogą nic porzadnego znaleźć i zawsze się tego najbardziej boje, bo gdy tak kręcą w tej żyle to czasem az mi slabo.
Ja też miałam iść dziś na krzywą cukrową, ale spanikowałamZamierzam pójść jutro..
-
Dziewczyny nosząc wkładki tylko potegujecie wydzielanie śluzu. Znacie akcję mamyginekolog, wietrzenie narodowe? Na blogu pisze o wkladkach.
-
Paulina_2603 wrote:Dziewczyny nosząc wkładki tylko potegujecie wydzielanie śluzu. Znacie akcję mamyginekolog, wietrzenie narodowe? Na blogu pisze o wkladkach.
Czytałam, ale niestety mam też te paskudne czopki Asamax i nie wyobrazam sobie by mi coś wycieklo na bielizne gdy juz się rozpusci...
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Nie wyobrazam sobie nie miec wkladki... Na noc jest ok czasem... Ale w dzien? Potrafi mi przecieknac na spodnie... Nosze na zmiane zapasowe w torebce.
-
Dziewczyny a u mnie wszystko w normie. Nie muszę nosić wkładek ani nic nie mam nadmiernej wydzieliny. Mam nadzieję, że tak też może być.
NT 3,5 nieprawidłowy przepływ żylny zd 1:4
Czekam na wynik nifty... ZDROWY CHŁOPAK
Echo serca - wszystko dobrze
17.01.2019 synuś jest już z nami -
kasiaczeek wrote:Dziewczyny a u mnie wszystko w normie. Nie muszę nosić wkładek ani nic nie mam nadmiernej wydzieliny. Mam nadzieję, że tak też może być.
Mysle, ze mozeja mam raz tak, raz tak. Czasami mam wiecej sluzu niz normalnie okresu kiedys
a czasami jest "sucho". Hormony dzialaja, roznie u kazdej jest.
-
U mnie też wydzieliny więcej, prawie byłam u gina to popytałam i powiedział, że to nie żadne grzybiczne ani nic więc spoko. No i od kilku dni troszkę odpuściło, ale bez wkładki to sobie dnia nie wyobrażam ;/
W ogóle wstałam o 3 na siku, wracam do łóżka, próbuje zasnąć a tu nic, oczy jak 5-cio złotówki i nie spałam do 6 jak mąż wstał do pracy.. ale za to dospałam do 10wolałabym jednak w nocy spać
-
katepr wrote:Sorki ale akurat w ciąży to wole nosić wkładki a nie chodzić z mokrymi gaciami albo syfić prześcieradło. Poza ciążą spoko opcja. Wkładki raczej nie potęgują wydzielania śluzu co za bzdura.
Jednak nie taka bzdura... -
Właśnie, poza ciąża spoko sprawa. Ale teraz nie wyobrazam sobie...
Matko, wrocilam do domu i zaczęło mi się slabo robic, oblalo mnie potem, rece zaczęły mi latać... Nie myślałam, że to aż taka rekcja będzie po glukozie...
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Właśnie, poza ciąża spoko sprawa. Ale teraz nie wyobrazam sobie...
Matko, wrocilam do domu i zaczęło mi się slabo robic, oblalo mnie potem, rece zaczęły mi latać... Nie myślałam, że to aż taka rekcja będzie po glukozie...
Ojej, aż tak?Może to tylko chwilowe.
Ja jestem kłębkiem nerwów przed jutrem..
-
Magdoczka wrote:Ojej, aż tak?
Może to tylko chwilowe.
Ja jestem kłębkiem nerwów przed jutrem..
No sama się zdziwilam, ale szybko uszykowałam sobie bułki i zaczęło mijać. Teraz juz jest w porządku, mogę już wstac bez obaw
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
olkakarolka wrote:U mnie też wydzieliny więcej, prawie byłam u gina to popytałam i powiedział, że to nie żadne grzybiczne ani nic więc spoko. No i od kilku dni troszkę odpuściło, ale bez wkładki to sobie dnia nie wyobrażam ;/
W ogóle wstałam o 3 na siku, wracam do łóżka, próbuje zasnąć a tu nic, oczy jak 5-cio złotówki i nie spałam do 6 jak mąż wstał do pracy.. ale za to dospałam do 10wolałabym jednak w nocy spać
Często mam tak w nocy... Zasypiam właśnie chwile przed budzikiem męża do pracy. Dziś wyjatkowo przespałam całą noc smacznie
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019