STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chcę kupić zwykłą parkę
w takiej bym wyglądała jak szyneczka
-
Ja kupiłam taka https://www.elpasa.pl/kurtka-ciazowa-lapis-id-312.html ale po znajomosci od właścicielki firmy w cenie hurtowej wiec 40% taniej
fart. Na żywo bardziej mi się podoba
nie wyglądam w niej jak kulka. Ma fajny system z zamkiem, który można rozpiąć przy rosnącym brzuszku, a po porodzie zmniejszyć rozmiar
u nas było dzisiaj rano 5 stopni wiec już nawet wypróbowałam
-
Marin wrote:Ja mam trochę problem z tym żeby to były małe porcje
Różnie mi to wychodzi.
Seli
To jedz to co lubisz i co cię nie odrzuca, jeść musisz.
Elmuszka
Ja zrobiłam sporo zakupów na allegro u sprzedawcy Robik_Radom . Polskie rzeczy,100% bawełna. I już prałam więc wszystko po praniu fajnie wygląda. Ma śpiochy,połspiochy,body zwykle i kopertowe ,sporo rzeczy które potrzebowałam. Ma tez inne potrzebne akcesoria. Ceny spoko i
przesyłka szybko.
Kurtkę jesienna jak już pisałam mam z lumpka i zimowa też zamierzam fajna upolowac.Szkoda mi dawać ponad 200zl na kurtkę ciążową, na jeden sezon za to ile rzeczy dla dziecka będzie.Jeszcze do zimy trochę czasu może coś znajdę.
-
Elmuszka bo ona tak pikowana jest
nigdy podobnych kurtek nie kupuje bo czuje się jak gruba beka
https://www.zalando.pl/only-petite-onliris-parka-op421u017-m11.html
https://www.zalando.pl/junarose-jrnewzinfa-parka-blue-wing-teal-jr421u00r-k11.html
mam parkę z tamtego roku (ale muszę ją i tak wymienić) i ona była dobra nawet z poduszką po luzowaniu troczkówi to tak fest, ekstremalnie wypchana daje radę
więc myślę o takiej. A mąż mi i tak mówi bym się nie okłamywała,że za rok będę w niej chodzić
-
Kendy wrote:Ja nieraz też ale ciiiiiiii
Seli
To jedz to co lubisz i co cię nie odrzuca, jeść musisz.
Czyli pizza i suchy chleb, makaronmega odżywcze... Albo po prostu nic bo apetyt zerowy. Muszę jakoś się zebrać, boje się tylko wymiotów jak będę wmuszać w siebie coś.
No ale jem jeden drobny posiłek na dzień... Dziś np. tylko 3 kawałki pizzy co sama zrobiłam, wczoraj był to banan i burgera zdarzył mi się dzień, że tylko jabłko, banan i szklanka soku...
-
Elmuszka wrote:ooo bardzo fajna, ale cena bez promocji bez sensu
Taaak, bez promocji w życiu bym się pewnie na nią nie zdecydowałaale teraz jestem mega zadowolona, zobaczymy jeszcze jak przyjdą mrozy
Ja ze starych ciuchów mieszczę się może w raptem kilka bluzek i w kardigan xD
Kendy lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Czyli pizza i suchy chleb, makaron
mega odżywcze... Albo po prostu nic bo apetyt zerowy. Muszę jakoś się zebrać, boje się tylko wymiotów jak będę wmuszać w siebie coś.
No ale jem jeden drobny posiłek na dzień... Dziś np. tylko 3 kawałki pizzy co sama zrobiłam, wczoraj był to banan i burgera zdarzył mi się dzień, że tylko jabłko, banan i szklanka soku...
To jednak zdecydowanie troche musisz więcej w siebie powmuszac.Ale póki dziecko prawidłowo się rozwija i zdrowo rośnie nie ma czym się martwić ale przyda ci się więcej witamin. Próbuj.
A zupy ? Lubisz? Treściwy posiłek, nie ciężki, dobrze wchodzi i ma dużo witamin warzywek,mięska .Zupy krem..dyniowa,brokułowa . Może sałatki.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 21:43
-
Kendy wrote:To jednak zdecydowanie troche musisz więcej w siebie powmuszac. Skoro póki dziecko prawidłowo się rozwija i zdrowo rośnie nie ma czym się martwić ale przyda ci się więcej witamin. Próbuj.
A zupy ? Lubisz? Treściwy posiłek, nie ciężki, dobrze wchodzi i ma dużo witamin warzywem mięska .Zupy krem..dyniowa,brokułowa . Może sałatki.
No właśnie minestrone to zupka, taka mega warzywna. Krem lubię z dyni, merchwi i buraka też wciągnę z kozim seremale to tyle. I jeszcze rosół, ogórkowa i barszcz biały. Ale sęk w tym, że jak brak apetytu to i wmuszać ciężko. U mnie takie wmuszanie kończy się wymiotami... Przeżywałam to przed ciążą, do pewnego momentu w ciąży było ok a teraz widzę, że coraz gorzej mi idzie jedzenie... A waga rośnie moja
zrobiłam sobie na lodówce kilka pomysłów na obiad, co jadłam przed ciążą zdrowo i wchodziło... Może jak ugotuje to i ostatecznie zjem...
-
Seli wrote:Elmuszka bo ona tak pikowana jest
nigdy podobnych kurtek nie kupuje bo czuje się jak gruba beka
https://www.zalando.pl/only-petite-onliris-parka-op421u017-m11.html
https://www.zalando.pl/junarose-jrnewzinfa-parka-blue-wing-teal-jr421u00r-k11.html
mam parkę z tamtego roku (ale muszę ją i tak wymienić) i ona była dobra nawet z poduszką po luzowaniu troczkówi to tak fest, ekstremalnie wypchana daje radę
więc myślę o takiej. A mąż mi i tak mówi bym się nie okłamywała,że za rok będę w niej chodzić
-
Dlatego chcę parkę
i lubię je po prostu
Nie wiem czy ktokolwiek zmieni mój apetyt, to nie jest tak od wczoraj a od x lat i mama już od młodego próbowała wszystkiego. Pogorszyli sprawę wmuszając we mnie jedzenie i gadaniną "musisz jeść", "za chuda jesteś", "niedowaga" itp. nie róbcie tego dzieciom... Organizm je tyle ile trzeba... Miałam zawsze wyniki w normie a dzięki takiej "trosce" w dorosłym życiu mega się męczę... -
Wczoraj marudziłam, że Malutka mało się rusza... Pooddychalam torem przeponowym, dotlenilam dziecko i w nocy dawała czadu
Tak się rozciągała
Zaraz wychodzę do diabetologa. Znowu cały dzień zejdzie...Seli lubi tę wiadomość
-
Paulina daj znać potem co i jak
Ja się wyspałam, mam zamiar dziś zrobić sernik królewski z makiem -
ja również pikowanej nie założe swoją parkę wylicytowałamna allegro za 50 zl od sprawdzonego sprzedawcy który daje na licytację nowe ciuchy z bonprix końcówki kolekcji fajna porządna firma. od niego też udało mi się wylicytowac jeansy ciażowe 2 pary obie po nie całe 20 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 07:34
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:ja również pikowanej nie założe swoją parkę wylicytowałamna allegro za 50 zl od sprawdzonego sprzedawcy który daje na licytację nowe ciuchy z bonprix końcówki kolekcji fajna porządna firma. od niego też udało mi się wylicytowac jeansy ciażowe 2 pary obie po nie całe 20 zł
a podasz linka?