STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój za to leży poprzecznie i wali nogami i rękami mnie po obu bokach na raz ...
-
katepr wrote:U mnie pomidorowa...od 3 dni. Zjadłam ją o 10, i co teraz
pozostają przekąski
Seli to zdrówka . Mleko z miodem i czosnkiem na noc. Mnie jak coś bierze, piję i jest ok.( Ale pewnie nie tak łatwo u ciebie ,nie lubisz;)? -
Kendy wrote:Pomidorowa jest spoko. Można jeść 3 dni:)
Seli to zdrówka . Mleko z miodem i czosnkiem na noc. Mnie jak coś bierze, piję i jest ok.( Ale pewnie nie tak łatwo u ciebie ,nie lubisz;)?
masz rację, nie lubięjak robię to wodę przygotowaną z miodem i cytryną, teraz jest lepiej
-
Seli woda z miodem i cytryna też może być daj też kilka plasterków imbiru. Kupiłaś, prawda?
Ja daje też czasem do takiego napoju goździki i pomarańcze jeszcze.
Czasem i syropu malinowego.
Właśnie miałam kupić sok z czarnego bzu, by był. Z aronii już mam.
U mnie w brzuchu dziś dyskoteka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 14:22
-
Marin wrote:Olinka, a np potwierdzenie przelewu. Pracodawca co miesiąc przelewal kasę na Twoje konto, przecież nie była to darowizna tyko wynagrodzenie za pracę.
Elmuszka lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Kendy wrote:Seli woda z miodem i cytryna też może być daj też kilka plasterków imbiru. Kupiłaś, prawda?
Ja daje też czasem do takiego napoju goździki i pomarańcze jeszcze.
Czasem i syropu malinowego.
Właśnie miałam kupić sok z czarnego bzu, by był. Z aronii już mam.
U mnie w brzuchu dziś dyskoteka.
tak, ale chce właśnie ten syrop zrobić, nie tylko miksturę z wody -
Ja też mam problem z ZUS, ale prowadzę działalność gospodarczą. U mnie jak się okazało nie należy mi się a ni za L4 ani macierzyński a to dlatego, iż pobieram rentę rodzinną po zmarłym mężu, i powinnam opłacać tylko chorobowe przez cały czas a opłacałam pełne składki, a przy pobieraniu renty rodzinnej nie należy się nić, więc prawdopodobnie ZUS musi mi zwrócić wszystkie nadpłaty składek przez cały okres jak pobieram rentę. Dobrze, że zmieniłam księgową bo żeby księgowa takich rzeczy nie wiedziała to dla mnie szok. Teraz wszystko prostuję, Pisma poszły moje dokumenty zostały przyjęte i ZUS zakończył postępowanie. A teraz muszę się ubiegać o zwrot nadpłaconych składek, bo jednak różnica płacić 1230zł ZUSu przez 2 lata a powinnam tylko 320zł chorobowego...
-
Kendy wrote:A syrop jak robisz? Może skorzystam . Córa zaraz ze szkoły przyniesie jakieś choróbsko tfu tfu tfu
Olinka
I super ,ze swojej strony zrobiłaś co mogłaś, pozostaje czekać na decyzję. Nie martw się na zapas.
http://przepisy-aleksandry.blogspot.com/2014/10/domowy-syrop-na-przeziebienie-z-miodem.html
taki -
Codziennie piję herbatę z miodem i cytryną, ostatnio do tego jeszcze miałam sok z aronii, no ale się skończył..
Coś wcześniej pisałyście dziewczyny o konflikcie serologicznym, u nas też może wyjść więc na kolejną wizytę zapewne dostanę skierowanko na badania. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Mąż ostatnio dzwoni na pół godziny przed powrotem z roboty i mówi: zrób coś dobrego (w zamyśle mniej zdrowego ;P) i muszę kombinować. Dzisiaj mu zrobię sałatkę cezar to będzie zajadał i do pracy jeszcze weźmie to zadowolony będzieU mnie teściowa gotuje obiady więc to odpada, no chyba że mam jakieś zachcianki to wtedy coś pichcę
Od dwóch dni maluch spokojny, jak ostatnio dawał pokaz akrobacji tak teraz czasem coś tam zaczepi, więc cieszę się że w piątek wizyta -
Jak ja nienawidziłam jak teściowa coś próbowała robić... Dobrze,że mieszkamy sami i nikt nam w gary się nie wtrąca
masakra. Nie wyobrażam sobie tego w ciąży
Wytrzymałam rok z teściami. Teściowa prawie wcale nie gotuje... A robiła co chwila coś w kuchni aby mi zablokować wszystko. Cenie sobie swoją kuchnie i wolność w tej kwestii
z resztą w ogóle mieszkaniowej.
Skręciłam już 3 razy makteraz biorę się za masę serową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 16:05
-
Moja teściowa niby nie lubi gotować, ale jest nauczona i jak tego nie zrobi to nie wie co ma z sobą zrobić a w domu siedzi, więc niech gotuje
Jak ja coś robię, to się nie wtrąca i do kuchni nie wchodzi. Tak więc nie wchodzimy sobie w drogę
A jak powiem wcześniej, że chce coś zrobić to nie ma żadnego problemu. Jeszcze jakiś rok musimy przetrwać i się przeprowadzimy do domu
Kwestia przyzwyczajenia i podejścia teściowej tak na prawdę a idzie się dogadać