X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • katepr Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli Ty masz nie chodzić i polegiwać a nie się starać. No no no, bo pogroże paluchem :D

Kendy wyszło ok, ale czegoś mi brakuje...sama niewiem...moze cos nie tak robie :p

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr jest ciężko :P tym bardziej, że momentami robię kilometry po mieszkaniu bo czegoś chcę i nie wiem czego, coś tam wezmę do ust (jakiegoś paluszka ) i kladę się niezadowolona bo to mnie nie zaspokaja :P ogólnie nie wiem co ze sobą zrobić :P

Kendy lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Marin Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pożale. Mielismy super noc, tylko raz w łazience. Wstałam pełna energii. Ogarnęła w kuchni, umyłam/zdezynfekowałam pralke (postanowiłam uprać rzeczy Młodego) , ugotowałam obiad, i juz nie mam siły żeby prasować ubranka. Będą musiały czekać do jutra. Dziś już nie zrobię nic. Zjem kolację i się umyje i nic poza tym.
    Bóle krocza też mnie nie minęły, tak od jakichś 3 tyg mi towarzyszą. I do tego takie chrupanie, strzelanie kości miednicy/krocza. Ale mimo wszystko warto <3

Kendy, anika82 lubią tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    Kendy, mnie jakoś od 17 tc pobolewa spojenie łonowe. Najgorzej jest właśnie jak się przekręcam z boku na bok, a czasem z łóżka wstać nie mogę. To niegroźne dla dziecka :-)
    No wiem niby ale dziś jakoś taki dzień mam ....zmartwień sobie szukam jakbym ich mało miała a nie mam ...

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    To i ja się pożale. Mielismy super noc, tylko raz w łazience. Wstałam pełna energii. Ogarnęła w kuchni, umyłam/zdezynfekowałam pralke (postanowiłam uprać rzeczy Młodego) , ugotowałam obiad, i juz nie mam siły żeby prasować ubranka. Będą musiały czekać do jutra. Dziś już nie zrobię nic. Zjem kolację i się umyje i nic poza tym.
    Bóle krocza też mnie nie minęły, tak od jakichś 3 tyg mi towarzyszą. I do tego takie chrupanie, strzelanie kości miednicy/krocza. Ale mimo wszystko warto <3

Oj teraz seks jest tak cudowny... My już w gumkach nawet ale z racji na te skracanie szyjki jest zakaz :(

Marin lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:
    Seli Ty masz nie chodzić i polegiwać a nie się starać. No no no, bo pogroże paluchem :D

Kendy wyszło ok, ale czegoś mi brakuje...sama niewiem...moze cos nie tak robie :p
    Przyłączam się ! Seli pogrozimy obydwie. Podejdź poważnie do tematu. Nie ma żartów. Wiem ,że to nie łatwe ale jak trzeba to trzeba.
    Napewno jest spoko. A jaka surowe zrobiłaś? Też marchewkę gotowana na słodko ?

Wyniki chyba ok. Świeca się na czerwono bazofile 0,0 tys/ul i limfocyty 16,6 %
    Mocz też wyglada ok ciężar spoko,barwa ok,pH też,białka,glukozy itp brak ,nabłonki płaskie nieliczne ,bakterie nieliczne ,osad moczu leukocyty 1-3 to ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:39

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Oj teraz seks jest tak cudowny... My już w gumkach nawet ale z racji na te skracanie szyjki jest zakaz :(
    Seli ja w wypowiedzi Martin nic o seksie nie wyczytałam :) a cudowna noc że przespana chyba ,że tylko raz na siku. Ty mnie zawsze rozbawisz. Głodnemu chleb na myśli,:)

Magdoczka, katepr lubią tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    LOL :) :) :) Głodny tylko o chlebie. Pisząc my miałam na myśli dwupak, mnie i synka że spokojnie spaliśmy :) :)

Kendy, Magdoczka lubią tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna, doskwiera ci ten zakaz bardzo hehe :) :):)

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    LOL :) :) :) Głodny tylko o chlebie. Pisząc my miałam na myśli dwupak, mnie i synka że spokojnie spaliśmy :) :)
    Właśnie. Wybacz Seli,ona to ciężko przechodzi ten zakaz. Prawda Seli?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Marin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprawiłaś mi humor.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Marin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze się z tego śmieje. Fajnie tu z Wami

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj doskwiera :P a myślałam, że "<3" to seks bo na staraczkach wszystkie "Serduszkowały" :P ehhh... Wydało się jaki ze mnie zboczeniec :)

Magdoczka, Marin lubią tę wiadomość

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Mi też :)
    Brawo Ty Seli:)

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :P ja czuje się nienormalna ze swoim wysokim libido :P

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    Jeszcze się z tego śmieje. Fajnie tu z Wami
    Pewnie ,że fajnie ...tak pośmiać się razem,pogadać o dolegliwościach ,ponarzekać. A gdy mężowie w pracy,dzieci w szkole jest z kim kawę wypić:) i taki przymusowy odpoczynek. Jak forum to i chwila leżenia u mnie .Więc często tu zaglądam :)

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dzięki :P ja czuje się nienormalna ze swoim wysokim libido :P
    Ja też miałam bardzo wysokie w pierwszym trymestrze jakie ja miałam sny...i potem w drugim na początku też. Teraz mniej bo wszystko boli :) także spoko. Wszystko napewno ok z Tobą

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Ja też miałam bardzo wysokie w pierwszym trymestrze jakie ja miałam sny...i potem w drugim na początku też. Teraz mniej bo wszystko boli :) także spoko. Wszystko napewno ok z Tobą

Ja przed ciążą i cały czas w ciąży... Czy boli czy nie... Gdyby mąż był w domu i można by było to bym biedaka zajechała :P uwielbiałam weekendy bo można było nie raz... A teraz? ból mnie nie zniechęca... Mówią,że w połogu też się nie chce bo wszystko ponaciągane - ja w to u siebie nie wierzę :( będę się męczyć jak teraz i frustrować...

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe.U mnie starania były cudne..jak sobie przypomnę. A synka przywieźliśmy z naszego romantycznego weekendu we dwoje nad morzem. Wynajęliśmy sobie apartament z własnym jacuzzi w sypialni,tuż przy łóżku. Ale się działo.:) Wypad we dwoje,bez dzieci( rzadkie u nas,ale przynajmniej raz czasem dwa razy w roku robimy taki wypadzik by poszaleć jak za gówniarza),drinki , jacuzzi,romantyczne spacery o zachodzie słońca. Klimat sprzyjał. Spędzaliśmy w wyrku mnóstwo czasu ;)...się rozmarzyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:12

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź nic nie mów... Dla mnie nie musi być romantycznie :D hahaha

Dobra... Hormony działają bo się rozryczałam na samą myśl, że nic nie będzie... To cholernie trudne ;/ Mężowi nie przeszkadza, dla niego jakoś tak zrozumiała jest ta sytuacja, a ja? Normalnie aż się trzęsę... I jeszcze mam wyrzuty, że okropna jestem już jako matka...

dZhdp1.png

‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ