X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • katepr Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli Ty masz nie chodzić i polegiwać a nie się starać. No no no, bo pogroże paluchem :D

Kendy wyszło ok, ale czegoś mi brakuje...sama niewiem...moze cos nie tak robie :p

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr jest ciężko :P tym bardziej, że momentami robię kilometry po mieszkaniu bo czegoś chcę i nie wiem czego, coś tam wezmę do ust (jakiegoś paluszka ) i kladę się niezadowolona bo to mnie nie zaspokaja :P ogólnie nie wiem co ze sobą zrobić :P

Kendy lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Marin Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pożale. Mielismy super noc, tylko raz w łazience. Wstałam pełna energii. Ogarnęła w kuchni, umyłam/zdezynfekowałam pralke (postanowiłam uprać rzeczy Młodego) , ugotowałam obiad, i juz nie mam siły żeby prasować ubranka. Będą musiały czekać do jutra. Dziś już nie zrobię nic. Zjem kolację i się umyje i nic poza tym.
    Bóle krocza też mnie nie minęły, tak od jakichś 3 tyg mi towarzyszą. I do tego takie chrupanie, strzelanie kości miednicy/krocza. Ale mimo wszystko warto <3

Kendy, anika82 lubią tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    Kendy, mnie jakoś od 17 tc pobolewa spojenie łonowe. Najgorzej jest właśnie jak się przekręcam z boku na bok, a czasem z łóżka wstać nie mogę. To niegroźne dla dziecka :-)
    No wiem niby ale dziś jakoś taki dzień mam ....zmartwień sobie szukam jakbym ich mało miała a nie mam ...

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    To i ja się pożale. Mielismy super noc, tylko raz w łazience. Wstałam pełna energii. Ogarnęła w kuchni, umyłam/zdezynfekowałam pralke (postanowiłam uprać rzeczy Młodego) , ugotowałam obiad, i juz nie mam siły żeby prasować ubranka. Będą musiały czekać do jutra. Dziś już nie zrobię nic. Zjem kolację i się umyje i nic poza tym.
    Bóle krocza też mnie nie minęły, tak od jakichś 3 tyg mi towarzyszą. I do tego takie chrupanie, strzelanie kości miednicy/krocza. Ale mimo wszystko warto <3

Oj teraz seks jest tak cudowny... My już w gumkach nawet ale z racji na te skracanie szyjki jest zakaz :(

Marin lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:
    Seli Ty masz nie chodzić i polegiwać a nie się starać. No no no, bo pogroże paluchem :D

Kendy wyszło ok, ale czegoś mi brakuje...sama niewiem...moze cos nie tak robie :p
    Przyłączam się ! Seli pogrozimy obydwie. Podejdź poważnie do tematu. Nie ma żartów. Wiem ,że to nie łatwe ale jak trzeba to trzeba.
    Napewno jest spoko. A jaka surowe zrobiłaś? Też marchewkę gotowana na słodko ?

Wyniki chyba ok. Świeca się na czerwono bazofile 0,0 tys/ul i limfocyty 16,6 %
    Mocz też wyglada ok ciężar spoko,barwa ok,pH też,białka,glukozy itp brak ,nabłonki płaskie nieliczne ,bakterie nieliczne ,osad moczu leukocyty 1-3 to ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:39

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Oj teraz seks jest tak cudowny... My już w gumkach nawet ale z racji na te skracanie szyjki jest zakaz :(
    Seli ja w wypowiedzi Martin nic o seksie nie wyczytałam :) a cudowna noc że przespana chyba ,że tylko raz na siku. Ty mnie zawsze rozbawisz. Głodnemu chleb na myśli,:)

Magdoczka, katepr lubią tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    LOL :) :) :) Głodny tylko o chlebie. Pisząc my miałam na myśli dwupak, mnie i synka że spokojnie spaliśmy :) :)

Kendy, Magdoczka lubią tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna, doskwiera ci ten zakaz bardzo hehe :) :):)

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    LOL :) :) :) Głodny tylko o chlebie. Pisząc my miałam na myśli dwupak, mnie i synka że spokojnie spaliśmy :) :)
    Właśnie. Wybacz Seli,ona to ciężko przechodzi ten zakaz. Prawda Seli?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Marin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprawiłaś mi humor.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Marin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze się z tego śmieje. Fajnie tu z Wami

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj doskwiera :P a myślałam, że "<3" to seks bo na staraczkach wszystkie "Serduszkowały" :P ehhh... Wydało się jaki ze mnie zboczeniec :)

Magdoczka, Marin lubią tę wiadomość

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Mi też :)
    Brawo Ty Seli:)

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :P ja czuje się nienormalna ze swoim wysokim libido :P

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    Jeszcze się z tego śmieje. Fajnie tu z Wami
    Pewnie ,że fajnie ...tak pośmiać się razem,pogadać o dolegliwościach ,ponarzekać. A gdy mężowie w pracy,dzieci w szkole jest z kim kawę wypić:) i taki przymusowy odpoczynek. Jak forum to i chwila leżenia u mnie .Więc często tu zaglądam :)

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dzięki :P ja czuje się nienormalna ze swoim wysokim libido :P
    Ja też miałam bardzo wysokie w pierwszym trymestrze jakie ja miałam sny...i potem w drugim na początku też. Teraz mniej bo wszystko boli :) także spoko. Wszystko napewno ok z Tobą

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Ja też miałam bardzo wysokie w pierwszym trymestrze jakie ja miałam sny...i potem w drugim na początku też. Teraz mniej bo wszystko boli :) także spoko. Wszystko napewno ok z Tobą

Ja przed ciążą i cały czas w ciąży... Czy boli czy nie... Gdyby mąż był w domu i można by było to bym biedaka zajechała :P uwielbiałam weekendy bo można było nie raz... A teraz? ból mnie nie zniechęca... Mówią,że w połogu też się nie chce bo wszystko ponaciągane - ja w to u siebie nie wierzę :( będę się męczyć jak teraz i frustrować...

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe.U mnie starania były cudne..jak sobie przypomnę. A synka przywieźliśmy z naszego romantycznego weekendu we dwoje nad morzem. Wynajęliśmy sobie apartament z własnym jacuzzi w sypialni,tuż przy łóżku. Ale się działo.:) Wypad we dwoje,bez dzieci( rzadkie u nas,ale przynajmniej raz czasem dwa razy w roku robimy taki wypadzik by poszaleć jak za gówniarza),drinki , jacuzzi,romantyczne spacery o zachodzie słońca. Klimat sprzyjał. Spędzaliśmy w wyrku mnóstwo czasu ;)...się rozmarzyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:12

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź nic nie mów... Dla mnie nie musi być romantycznie :D hahaha

Dobra... Hormony działają bo się rozryczałam na samą myśl, że nic nie będzie... To cholernie trudne ;/ Mężowi nie przeszkadza, dla niego jakoś tak zrozumiała jest ta sytuacja, a ja? Normalnie aż się trzęsę... I jeszcze mam wyrzuty, że okropna jestem już jako matka...

dZhdp1.png

‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ