STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam brata Gabrysia, kochany, wrazliwy chłopak.
A co do tabletek to 9 chcialabym bracStabdardowo biorę 14. A teraz gdy dochodzi aspargin i Nospa regularnie to biorę 20 + zastrzyk
Seli lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Mam brata Gabrysia, kochany, wrazliwy chłopak.
A co do tabletek to 9 chcialabym bracStabdardowo biorę 14. A teraz gdy dochodzi aspargin i Nospa regularnie to biorę 20 + zastrzyk
9 to sam aspargin i magnezteż biorę więcej, no nie 20 ale było 16 i miały dojść 3... i mnie żołądek strasznie bolał, więc wolałam mieć skurcze łydek i ud... A nie mam o dziwo.
-
Hejo
Zaczelam milo dzien ale maz juz w drodze do pracy... Ostatnio mam tak, ze jakos mega mi go brak...
Mlody tak sie wierci od wczoraj... choc po przebudzeniu teraz juz sie uspokoil
Jakie plany macie w tym tygodniu? -
Seli wrote:Hejo
Zaczelam milo dzien ale maz juz w drodze do pracy... Ostatnio mam tak, ze jakos mega mi go brak...
Jakie plany macie w tym tygodniu?
Heej
Nie przejmuj się, ja mam identyczniedzisiaj szczęście, bo mąż ma luźny dzień i pojechał na zakupy, potem ma tylko kilka spotkań i mamy jechać kupić mu jakas kurtkę, buty, wszystko bo nic biedak nie ma
i od razu pewnie skoczymy zobaczyć na wózki i wanienki.
Czy któraś z doświadczonych już mam korzystała ze stojaka na wanienkę ?jest to faktycznie wygodne ?
A w tym tygodniu narazie zaplanowałam.. malowanie mebli kuchennychale zobaczymy co z tego wyjdzie
bardzo bym chciała, mąż ma tyle zaległej pracy kolo i w domu ze może sam nie zdążyć, ale dla mnie to tez już ostatni moment na takie wyczyny
)
Do tego chyba upieke pierniczki na święta.. zawsze zbieram się od października i zawsze robię to za późno)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 09:49
-
Ja musze naszykowac ciasto na staropolski
robi sie chwile a potem czeka 6 tygodni!
Jeju, ale mi sie nic nie chce -
Seli wrote:Hejo
Jakie plany macie w tym tygodniu?
to chyba teraz taki czas, że tęsknota się nasilami też jest tak mega brak męża ;< tyle, że u mnie faktycznie go nie ma, cały czas, od połowy września - już miesiąc go nie ma (z tygodniową przerwą), a teraz kolejny miesiąc, z tym, że teraz to już w ogóle jest w delegacji w Norwegii i wróci dopiero 18 listopada. Ciężka ta jesień dla nas
-
Lisa24 jak kąpałam siostrzenicę w wanience ze stelażem. Super sprawa jeżeli masz miejsce w łazience
ja zamierzam kupić wanienkę ze stelażem, termometrem żeby mąż nie musiał się zastanawiać czy woda dobra i odpływem taką rurką co będzie sięgać do kranu żeby sobie woda mogła odpływać
11.2017 - aniołek 8tc
-
My nie wzielismy stelaza ostatecznie.
Leze ale mlody daje tak popalic, ze nie moge zasnac. Za to ochota na jakies ciasto za mna chodzi, ale jakies z kremem i nie slodkie ;p
Chyba tez musze sie przejsc po jakies pieczywo i cos na kanapki -
Ja ledwo na oczy patrzę... tak mi się chce spać... Miałam ciężką noc. Nie mogłam spać, bo bolał mnie ten pośladek, do tego Mała tak się wiercila, że nie mogłam zasnąć
Na szczęście mam na dzisiaj obiad i nic nie muszę robić.
W ogóle zauważyłam, że mam jakiś spadek formy i fizycznej i psychicznej. Codziennie chce mi się płakać i czym bliżej porodu, tym ogarnia mnie coraz większy strach przed tym wszystkim. Pewnie hormony tak działają... -
Paulina_2603 wrote:Ja ledwo na oczy patrzę... tak mi się chce spać... Miałam ciężką noc. Nie mogłam spać, bo bolał mnie ten pośladek, do tego Mała tak się wiercila, że nie mogłam zasnąć
Na szczęście mam na dzisiaj obiad i nic nie muszę robić.
W ogóle zauważyłam, że mam jakiś spadek formy i fizycznej i psychicznej. Codziennie chce mi się płakać i czym bliżej porodu, tym ogarnia mnie coraz większy strach przed tym wszystkim. Pewnie hormony tak działają...
U mnie póki co spadek formy fizycznej. Psychika daje radęJednak mam mniej cierpliwosci do niektorych osob gdy słyszę bezsensowne gadanie, od razu mogę się uruchomic i powiedziec co mysle.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja się wysypiam, nawet śpię dużo... Ale teraz się położyłam a młody tak kopie i wierci się, że wstałam
Ja mam coraz częściej huśtawki nastroju, fizycznie różnie bywa... Ale ogólnie jest ok.
Kendy to nie dobrze, odpoczywaj, masz dwie duże córy, męża i musisz zwolnić. -
Czasami przeceniamy nasze możliwości
Ja nie walczę ze sobą w ogóle. Prawie nic nie robię - trudno.
-
Lisa24 wrote:Heej
Czy któraś z doświadczonych już mam korzystała ze stojaka na wanienkę ?jest to faktycznie wygodne ?
Poprzegladalam ubranka po synku, zostawilam te ktore moga byc dla dziewczynki, strasznie duzo tego,nie pomieszcze w szufladzie, chyba kupię jakies pojemniki plastikowe .
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Pewnie się zdecydujemy na stojak w takim razie
tez mi się to zawsze wydawało bardzo wygodne, ale zawsze lepiej się upewnić czy jest sens wydawać pieniążki
Kendy odpoczywaj grzecznie :* i nic się nie martw. Takie zasłabnięcia w tym okresie ciąży tez mogą się zdarzać, ale faktycznie koniecznie trzeba skonsultować z lekarzem. Myśle, ze cała rodzina zrozumie Twoje zwolnienie obrotówteraz musisz dać innym soba się zaopiekować
-
Ja mam ze stelarzem rewelacja nie muszenkapinowac gdzie postawic wanienke tylko rozstawiam stelarz i po sprawie u mnie u syna sie sprawdzil pamietam ze z corka bylo kombinowania albo taborety itphttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Dziewczyny interesowałyście się może krwią pępowinową? Dzisiaj idę posłuchać co Pani będzie opowiadać. W necie jest sporo negatywnych opinii.
NT 3,5 nieprawidłowy przepływ żylny zd 1:4
Czekam na wynik nifty... ZDROWY CHŁOPAK
Echo serca - wszystko dobrze
17.01.2019 synuś jest już z nami -
kasiaczeek wrote:Dziewczyny interesowałyście się może krwią pępowinową? Dzisiaj idę posłuchać co Pani będzie opowiadać. W necie jest sporo negatywnych opinii.
Jest to dość drogie... -
kasiaczeek wrote:Dziewczyny interesowałyście się może krwią pępowinową? Dzisiaj idę posłuchać co Pani będzie opowiadać. W necie jest sporo negatywnych opinii.
-
-
Kendy to dużo masz na głowie... Jeszcze utrzymujesz te mieszkanie... A nie możesz olać? Nie będzie na niego? Czy masz jakąś służebność notarialnie zapisaną?...
I podziwiam, że po przebytej chorobie jeszcze zdecydowaliście się na trzecie dziecko.
I ja dalszą rodziną bym się nie przejmowała... Najważniejszy jest mąż i córki i teraz Ty i maluch.