STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Niuniusia ja też się obawiam, i cieszę zarazem to chyba normalne.
Doris - ja musiałam wymienić garderobę bo nie było szans na spodnie ale teraz się wcisnę w spodnieDoris_, Niuniusia lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz w ciazowych chodze spodniach bo brzuch mi odstaje ale to tez dlatego ze po blizniakach mi zostało ale mam wrazenie ze wygladam teraz jakbym była w 5 miesiacu staram sie nie jesc az tak duzo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 14:39
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Kobitki mam jeszcze nadzieję, wczorajsze HCG 3496,00, progesteron 41,48 (nigdy tak wysoko nie miałam), plamienie jest lekkie, wczoraj wieczorem fragmenty krwi i skrzepy ale to raczej lutka. Jutro jadę na usg.. Może jeszcze nie wszystko stracone??Nowy początek
-
Ja jem dużo warzyw i owoców Normalnie nie mogę niczego innego hahaha ale dziś odważyłam się spróbować mojej ulubionej czekolady
-
marcelcia wrote:Kobitki mam jeszcze nadzieję, wczorajsze HCG 3496,00, progesteron 41,48 (nigdy tak wysoko nie miałam), plamienie jest lekkie, wczoraj wieczorem fragmenty krwi i skrzepy ale to raczej lutka. Jutro jadę na usg.. Może jeszcze nie wszystko stracone??
Bardzo ładna beta i bardzo ładny progesteron -
Ja właśnie wracam z pobrania krwi na bete, wyniki wieczorem, to drugie badanie po 48 h (pierwszy wynik 30) więc nie wiem jak dotrwam do wieczora.
Póki co mam objawy jak na okres który miałby przyjść jutro. Piersi bolą, brzuch też, szczególnie wieczorem, ale do tego strasznie szybko się męczę. Trzymajcie proszę kciukasy -
ligotka wrote:Ja właśnie wracam z pobrania krwi na bete, wyniki wieczorem, to drugie badanie po 48 h (pierwszy wynik 30) więc nie wiem jak dotrwam do wieczora.
Póki co mam objawy jak na okres który miałby przyjść jutro. Piersi bolą, brzuch też, szczególnie wieczorem, ale do tego strasznie szybko się męczę. Trzymajcie proszę kciukasy
Dużo kobietek miało te bóle okresowe ja nawet dziś miałam lekko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 14:48
-
marcelcia wrote:Seli tylko te plamienia ((
Moja Mama miała przez 3 miesiące normalny okres tak samo ostatnio żona kuzyna, rodzi na dniach niby starali się o dziecko po ślubie, mierzyła temperaturę... No i poszła na kontrolę do gina a on "no trzeci miesiąc! duży chłopak!" więc to tak różnie bywa... -
Niuniusia wrote:Cześć dziewczyny. Witam się z Wami, mama 2 letniej Kornelki i świeżo rozpoczęta druga ciąża.
O pierwszą ciążę staralismy się rok!!
A druga to totalna, niespodziewana wpadka.
W tej pierwszej bylam od pierwszych chwil przeszczesliwa, a z tą drugą trochę jestem podlamana bo chcialam jeszcze trochę poczekać. Ale chyba nie doceniam tego co dostalam od życia. Czas się wziąść w garść. Lekarz we wtorek.
Pozdrawiamy
Hej czy ja czytam o sobie ?
Wszystko wypisz wymaluj tylko moja Kornelka ma 13 miesiecyKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
No właśnie Ja czułam zagnieżdżenie, usg potwierdza miejsce ale potem czułam takie bóle okresowe jak dawno nie czułam! Bo od odstawienia anty ich nie miałam. Bo tak to ani piersi, ani nic takiego, wzdęcie i ból brzucha... przed betą pierwszą odrzuciło mnie od wody, od słodkiego. No i tak jeszcze z tydzień po terminie okresu czułam bóle od czasu do czasu, teraz lekko.
-
No i mam wynik i jak w poniedziałek beta wynosila 20 tak dzisiaj 96 wiec ok a skad te plamienie to nie wiem ale bylo tego malo a teraz tylko na papierze mam lekko rozowe.... jakby jakies naczynko poszlo.... powtorka badan w poniedziałek wiec zobaczymySzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
To beta dobrze rośnie, progesteron jest duży... To niby nie powinno być plamień, ale może być krwiak, torbiel, albo naczynko jak mówisz, skonsultuj to z lekarzem jak możesz