STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam TSH 3,77 i włączyliśmy euthyrox bo było 2,5... Jutro muszę powtórzyć.
-
nick nieaktualnyJa jutro wybieram się na wizytę i l4, na ostatniej odmówiłam zwolnienia i żałuję, bo przestałam ogarniać stres w pracy. Ciągle chodzę naładowana i ciśnienie 500. W domu też, ciche dni mamy z mężem. Ciężka opcja.
W poniedziałek robiłam trochę badań i powtórzyła hcg - 45 tysięcy i ludze się, że jednak może będą te bliźniaki pomimo, że ostatnio był 1 zarodek, ale mikrus, więc może jednak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 19:28
-
Ja czekam grzecznie do 28
Wczorajsza wizyta mi wystarczy będę ją pamiętać już do końca życia Mój mąż po prostu wykazał się na medal hehehe -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Czytałam, podziwiam za odwagę chęci uczestnictwa na wizycie z NFZ
Podobno nie zawsze jest tak źle... Byłam tam na NFZ u innego lekarza i naprawdę nie było różnicy między prywatną wizytą. Tyle, że lekarz był przeciętny i tyle, a ja szukałam kogoś od endometriozy
Ale mój mąż? Naprawdę obsługiwał i uruchamiał cały sprzęt usg Byłam przerażona, dobrze że ostatecznie przyszedł inny lekarz i zrobił wszystko jak trzeba i profesjonalnie Ten był po prostu stary, pewnie był kiedyś dobrym lekarzem ale teraz to już powinien dawno być na emeryturze.
A tak to chodzę ciągle prywatnie jestem trochę zła na siebie, że chciałam przekombinować z NFZetemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 19:46
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
marcelcia wrote:Ogólnie wczoraj ciążę już skresliłam, nawet wypiłam piwo że złości... Ale jak zobaczyłam wyniki to moje serce znów nadzieję dostało
Fakt nie udzielam się tu i nawet rzadko zaglądam, bo dziec na głowie, ale po tym twoim wpisie to już w ogóle ręce i cycki opadają...
Brak słów...Minie Black, Malamii26, Paulina_2603, Zośkaaa, Marciiik, MaryAnn lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualnyJa po ostatnim poronieniu byłam na nfz sprawdzić czy macica się oczywiścila. Pani dr 65+ obejrzała mnie na samolocie i stwierdziła "no, nic tam nie ma". Bez usg. Tak więc, skończyło się i tak na prywatnej wizycie, a ja tylko straciłam czas...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 19:48
-
A tak w ogóle to gratuluję serduszek ❤️❤️❤️
I bardzo tule z powodu strat, wiem co to znaczy
Ja odliczam dni do wizyty do 25.05, oby był prezent na dzień przed dniem matki w postaci bijącego serduszka )
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
Minie Black wrote:Ja po ostatnim poronieniu byłam na nfz sprawdzić czy macica się oczywiścila. Pani dr 65+ obejrzała mnie na samolocie i stwierdziła "no, nic tam nie ma". Bez usg. Tak więc, skończyło się i tak na prywatnej wizycie, a ja tylko straciłam czas...
No niestety... Trzeba się prywatnie leczyć
Co do alkoholu... Ja nie pijam, w ogóle jakoś nigdy nawet na imprezach zdarzało się wypić drinka, jakieś piwo smakowe... A po owulacji mnie tak brało na alkohol!! Masakra Jeszcze koleżanki się śmiały na spotkaniu, że się zaskoczę A ja mówię "e nie ma szans" Ale to było jakoś przed zagnieżdżeniem bo 7-8 dpo to tak stwierdziłam "oho" wariuje Nadal mam ciągoty, mniejsze ale mam. Dziś w sklepie przeglądałam piwa bezalkoholowe i wiele z nich ma 0.5 % - takie bezalkoholowe rzadko które miało 0.0... -
Isia86 wrote:A tak w ogóle to gratuluję serduszek ❤️❤️❤️
I bardzo tule z powodu strat, wiem co to znaczy
Ja odliczam dni do wizyty do 25.05, oby był prezent na dzień przed dniem matki w postaci bijącego serduszka )
Trzymam kciuki Ja idę w urodziny męża 28 a on się tak cieszy jak z Fify hahahaIsia86 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:No niestety... Trzeba się prywatnie leczyć
Co do alkoholu... Ja nie pijam, w ogóle jakoś nigdy nawet na imprezach zdarzało się wypić drinka, jakieś piwo smakowe... A po owulacji mnie tak brało na alkohol!! Masakra Jeszcze koleżanki się śmiały na spotkaniu, że się zaskoczę A ja mówię "e nie ma szans" Ale to było jakoś przed zagnieżdżeniem bo 7-8 dpo to tak stwierdziłam "oho" wariuje Nadal mam ciągoty, mniejsze ale mam. Dziś w sklepie przeglądałam piwa bezalkoholowe i wiele z nich ma 0.5 % - takie bezalkoholowe rzadko które miało 0.0...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 20:13
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
Isia86 wrote:Ja miałam bardzo podobnie!!! W poprzedniej ciąży chodził za mną zapach chmielu
U mnie szło "grubo" bo wóda w sumie nawet mąż do mnie "chcesz pić? jest 14!!" jak poszliśmy na obiad do restauracji ja wzięłam drinka i potem były kolejne masakra!Magdoczka, Asia8787 lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:U mnie szło "grubo" bo wóda w sumie nawet mąż do mnie "chcesz pić? jest 14!!" jak poszliśmy na obiad do restauracji ja wzięłam drinka i potem były kolejne masakra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 20:20
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
Isia86 wrote:14 to już spoko godzina ) za komuny z tego co pamiętam (z opowiadań oczywiście hihi) to od 13 mażna było kupić alkohol )
hehehe tak czy siak trzeba było się pożegnać ze wszystkim dziś kupiłam bavarię jakąś jabłkową - chyba tak, według składu naprawdę 0.00 i pewnie nawet nie smakuje jak piwo ale już dziś nawet nie spróbuję.
Magdoczka - kontroluj, u mnie ft3 i ft4 w porządku ale TSH za wysokie. Biorę euthyrox i pregne plus z dużą ilością jodu.
Słuchajcie... Jutro idę zrobić badania, nie wyjdę z łóżka bez kromki chleba z masłem, cukier wyjdzie tragiczny?Isia86 lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Czytałam, podziwiam za odwagę chęci uczestnictwa na wizycie z NFZ
Wszytsko zależy od miejsca i lekarza Ja chodzę do prywatnej przychodni, która ma umowę na NFZ i jest "jakby luksusowo" Tutaj pracuje lekarz, u którego byłam kiedyś prywatnie. A teraz dwie wizyty, dwa usg i badania krwi miałam na NFZ i jestem zadowolona
-
Seli wrote:hehehe tak czy siak trzeba było się pożegnać ze wszystkim dziś kupiłam bavarię jakąś jabłkową - chyba tak, według składu naprawdę 0.00 i pewnie nawet nie smakuje jak piwo ale już dziś nawet nie spróbuję.
Magdoczka - kontroluj, u mnie ft3 i ft4 w porządku ale TSH za wysokie. Biorę euthyrox i pregne plus z dużą ilością jodu.
Słuchajcie... Jutro idę zrobić badania, nie wyjdę z łóżka bez kromki chleba z masłem, cukier wyjdzie tragiczny?14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
Magdoczka wrote:Wszytsko zależy od miejsca i lekarza Ja chodzę do prywatnej przychodni, która ma umowę na NFZ i jest "jakby luksusowo" Tutaj pracuje lekarz, u którego byłam kiedyś prywatnie. A teraz dwie wizyty, dwa usg i badania krwi miałam na NFZ i jestem zadowolona
Tam było podobnie ale wiadomo, że i tak można trafić i prywatnie na konowała