STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zauważyłam, że kilka razy dziennie zaglądam do sypialni i patrzę na komode, łóżeczko, obrazki na ścianie. Czasami też zaglądam do szuflad i cieszę oko tymi małymi ciuszkami
-
Ja mam tak samo
mamy powieszony napis HANIA na ścianie i uwielbiam na niego patrzeć i sobie o niej myśleć
Kendy mi na brzuchu tez już chyba wszystkie możliwe żyły widaćmam zielona sieć na nim
nie wiem juz skąd wezmę więcej skory jak on dalej będzie rosnąć (a będzie )
Szaleństwo, przespałam cała noc bez żadnego wstawania do wcale Mała faktycznie zaczęła mnie kopać w nadbrzuszu wiec poszła do góry w końcu
może się obkreci od razu
-
Ja nie mam zyl... Chyba mam gruba skore :p ale mam wrazenie, ze w ciagu tych kilku dni poszalal i rosnie mega
My wstalismy o 8, sniadanie, kawka... i spac mi sie mega chce ;p i chyba zasne -
Seli na zatoki fajny jeszcze jest olejek olbas niuchać. Dodatkowo jakiś mucosolvan mozesz lykać zeby Ci splywalo z zatok no i plukanie i smarkanie na zmiane
dopiero co wyszlam z tych zatok . Paracetamolu bralam 1000mg jednorazowo ale szczerze za wiele to nie pomagało
dopiero wlasnie plukanie i ciągle wysmarkiwanie no i pewnie mi antybiotyk tez pomogl bo mi jak nic po jednej stronie zrobilo sie bakteryjne zapalenie.
Kendy nie szalej juz z laktatorem bo sobie poród przyspieszysz :p nie wolno :p
Ja ciuszki poskladalam w komodzie, ogarnelam ze nie mam pajaców na 62musze dokupić. Generalnie mam bardzo malo ciuszkow, bidnie
ale wiem po poprzednim razie ze niema co szaleć bo niektorych nawet nie zalozylam młodemu.
-
Problem w tym, ze mam mega sucho w nosie... nie mam kataru a czuje, ze gdzies cos zalega... albo mam tak wysuszone... 34%wilgotnosci mamy w mieszkaniu. Jakis szal ostatnio
non stop chodzi nawilzacz i rozwieszamy pranie na grzejnikach.
-
Ja znosze bol ale trzeba zadzialac nim sie to rozwinie :p
-
My dzisiaj idziemy do teściów na obiad. Wiaodmo, szybki żeby dużo nie siedzieć, ale mieszkają kilometr od nas wiec 1 min samochodem
Kendy widać, ze Twój mąż przepełnia Cię miłością
A do jakiego rozmiaru macie narazie ubranka?? Ja mam w sumie najwiecej 62, 56 bardzo malutko i może kilka 68.. i kurczę nie wiem teraz w która stronę iść, czy to zostawić i wszystko wyjdzie w praniu przy małej -
ten olbas na początku ciąży wlewałam do miski z gorącą wodą, ręcznik na głowę i w ten sposób robiłam inhalacje. Działało super.
Ubranek jeszcze wszystkich nie mam skompletowanych z rozmiarem 56 nie będę przesadzać najwięcej mam 62, w środę się dowiem konkretnie ile młoda waży to i ubranka będzie mi lepiej zaplanować.
Moja córka też poszła do góry teraz czuje jak się okręca pod żebrami a że tam mam mało skóry to aż sztywne się całe robiBrzuch nadal mam mały i nie wiele rośnie, zrobił się zwałek pod żebrami taki bardziej sztywny i to tyle. Czasem zastanawiam się gdzie się mieści te 2 kilo szczęścia
Ostatnio mało ruchów czuję przypuszczam że dlatego że zmieniła pozycję. Czasem jak nie czuję ruchów i położę się plecach to widzę jak brzuch się delikatnie rusza w okolicach podżebrowych i nieco niżej ale ja tego nie czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 11:50
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja mam dzięki mamie na rok
hahahaha
Mój mąż dziś takie porządki robi...Normalnie w szoku jestem, a na obiad zrobimy pizze ale nie wiem co na nią nałożyć jeszcze.
Kendy lubi tę wiadomość
-
Mój właśnie złożył łóżeczko i tez się skrząta i sprząta bo wspomniałam coś o bałaganie, teraz żałuje i mi głupio bo wcale nie jest zle.. a jest niedziela. Przez to leżenie to już zaczynam zdziwiac, nie wiem jak on wytrzyma ze mną te najbliższe tygodnie
-
Lisa24 wrote:My dzisiaj idziemy do teściów na obiad. Wiaodmo, szybki żeby dużo nie siedzieć, ale mieszkają kilometr od nas wiec 1 min samochodem
Kendy widać, ze Twój mąż przepełnia Cię miłością
A do jakiego rozmiaru macie narazie ubranka?? Ja mam w sumie najwiecej 62, 56 bardzo malutko i może kilka 68.. i kurczę nie wiem teraz w która stronę iść, czy to zostawić i wszystko wyjdzie w praniu przy małej
Co do ciuszkow. Ja mam też najwięcej na 62 i troche mniej na 56 i 68. Ale za to mam różne i koszulki,kaftaniki,body kopertowe,zwykle ,na długi,na krótki,śpioszki,półspioszki,pajace i nawet takie śpiochy bez stópek,dresiki,bluzy i sweterki.Mam wszystkoskarpetki czapeczki,rajstopki różne rozmiary,buciki.Narazie wyprane i wyprasowane do rozmiaru 68 i jakieś pojedyncze sztuki na 74.
Miłego obiadku. Uważaj na siebie.Jakoś tak nie do końca dosłownie do tego leżenia podchodzicie. :)No ja jak miałam zalecone to leżałam,naprawdę konkretnie .
Do mnie za to dziś teście na kawę przyjeżdżają.A wyczułam to bo rano upiekłam moja szarlotkę i mamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 12:12
-
Lisa24 wrote:Mój właśnie złożył łóżeczko i tez się skrząta i sprząta bo wspomniałam coś o bałaganie, teraz żałuje i mi głupio bo wcale nie jest zle.. a jest niedziela. Przez to leżenie to już zaczynam zdziwiac, nie wiem jak on wytrzyma ze mną te najbliższe tygodnie
Naszczescie to już za mną . Póki co wynagradzam im tą opiekę nade mną i domem gdy ja leżałam 2 m-ce plackiem . Robię dobre obiadki,pichce ciasta ,desery..powoli i z przerwami ale się kulam
Lisa to czekamy na zdjęcie łóżeczka -
Mammamia11 wrote:A ja się dzisiaj nudzę więc biorę się za pranie:) później może poprasuje:) cholercia, posegregowalam i chyba z 7 pralek trzeba będzie puścić dzisiaj:)
bynajmniej ja bym nie dała:) ja prasowałam chyba 2 miesiace:)