STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie bedzie i po ciazy
mam ta jasnobezoworozowa? W sumie taka brzoskwinia
Ej mozliwe by sie mi Gabrys przesunal? Zupelnie ucisk i ciagniecie mi minelo a za to gniecie zoladek ;p
Ja zjadlam pierogii i zaleglam na sofie przed tv. Maz zaraz wroci to na jutro bedzie ogorkowa -
Seli jeszcze na tym etapie się kręcą
mi też ostatnio twardnieje brzuch ale całość jak tylko góra to się nie przejmuje bo wiem że to młoda się tam kręci, dużo leżę ale to są już chyba przepowiadające bo ani leżenie ani magnez nie pomaga, nospę biorę od czasu do czasu ale nie będę przesadzać.
Też właśnie zaległam na łóżku zrobiłam krokiety z pieczarkami, serem, cebulką i boczkiem na 2 dni, posprzątałam trochę i jestem padniętaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 16:35
11.2017 - aniołek 8tc
-
Melduje się po wizycie. Czarek wazy 2204g. Szyjka ok, na nic siee nie zapowiada (i dobrze). GBS pobrany, muszę powtorzyc tylko hiv i hbs. No i to była ostatnia wizyta! Teraz tylko u siebie na miejscu mam robic co tydzień KTG, zeby specjalnie nie jezdzic 50km w jedną stronę. Zdjęcia wydruku na.biezaco mam podsylac gince takze jestesmy w kontakcie. Schodze już z Encortonu i Luteiny. Pozostana tylko zastrzyki. KTG w porządku, bez skurczow, ale Czarek KTG ewidentnie nie lubi
Zrobilo się powaznie i wlasnie to dotarlo do mnie.
Paulina, wymaz GBS dodatkowe 50zl kosztuje podobnie jak biocenoza jakby coSeli, katepr, Magdoczka, olkakarolka lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zosiu super wieści
I dzięki za info ile dodatkowo kasy szykować, bo miałam pytać. Może i dla mnie będzie ostatnia wizyta za tydzień
-
spaceangel wrote:Seli jeszcze na tym etapie się kręcą
mi też ostatnio twardnieje brzuch ale całość jak tylko góra to się nie przejmuje bo wiem że to młoda się tam kręci, dużo leżę ale to są już chyba przepowiadające bo ani leżenie ani magnez nie pomaga, nospę biorę od czasu do czasu ale nie będę przesadzać.
Też właśnie zaległam na łóżku zrobiłam krokiety z pieczarkami, serem, cebulką i boczkiem na 2 dni, posprzątałam trochę i jestem padnięta
A ja mam takie skurcze,że brzuch robi się płaski od góry i wypukły po bokach z dwóch stron.Robi się z pionowego taki dosłownie poziomy.A maluch leży poprzecznie więc może tak się wyciąga i to z jednej strony głową a z drugiej dupinka. Z córką miałam podobnie to może to przepowiadające takie. Jedno jest pewne są już bardziej nieprzyjemne i trwaja dłużej.Teraz mnie okłada po prawej stronie podżebrsmi aż musiałam się wyciągnąć. -
Zośkaaa wrote:Melduje się po wizycie. Czarek wazy 2204g. Szyjka ok, na nic siee nie zapowiada (i dobrze). GBS pobrany, muszę powtorzyc tylko hiv i hbs. No i to była ostatnia wizyta! Teraz tylko u siebie na miejscu mam robic co tydzień KTG, zeby specjalnie nie jezdzic 50km w jedną stronę. Zdjęcia wydruku na.biezaco mam podsylac gince takze jestesmy w kontakcie. Schodze już z Encortonu i Luteiny. Pozostana tylko zastrzyki. KTG w porządku, bez skurczow, ale Czarek KTG ewidentnie nie lubi
Zrobilo się powaznie i wlasnie to dotarlo do mnie.
Paulina, wymaz GBS dodatkowe 50zl kosztuje podobnie jak biocenoza jakby co. To pozostaje Ci tylko czekać i torbę pakować
Gbs tylko prywatnie ? -
A ja przezywam moja kolezanke
od ponad tygodnia nie ma czopu ale szyjka ani drgnie, tp ma na 3.12 i jej mala ma juz 3300 w skonczonym 38
to pannica mojego Gabrysia bedzie hahaha
ale ja ginka nastraszyla, ze cc bedzie miec jak nie urodzi zaraz. Ale chyba nie dobije do 4kg?
Moj sie przesunal, raczej nie przekrecil ale przesunal bo moge normalnie chodzic! Nie bolijeeeeej! Jakie cudowne uczucie. Wstac z lozka jak czlowiek a nie kaleka
-
A nasz Maks dzisiaj od 6 rano rusza się cały czas:) teraz sobie upatrzyl moj prawy bok:) i się tu telepie;)
Mam taką ochotę na domową tortille A nic nie mam na nią w domu:) chciałam wyjść do sklepu ale mój cudowny mąż zabrał klucze i swoje i moje i pojechał sobie do pracy;) -
Mammamia
Zamów:)
A u mnie na kolację serek wiejski z avokado,pomidorem,papryką,szczypiorkiem i koperkiem. Pycha i lekko i zdrowo
Seli to koleżanka już na luzie może rodzić lada moment:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 19:46
-
Kendy wrote:Mammamia
Zamów:)
A u mnie na kolację serek wiejski z avokado,pomidorem,papryką,szczypiorkiem i koperkiem. Pycha i lekko i zdrowo
Seli to koleżanka już na luzie może rodzić lada moment:)
No juz moze od poniedzialku poprzedniegoale cos jej nie idzie ;p ale tez pierwsza ciaza i mysle, ze raczej blizej 40 tc ruszy jak to bywa.
-
Jeju, a na fb nasza styczniowka zaczęła rodzić! jest mniej wiecej w moim tygodniu.
Trzymam kciuki za nia i przezywam juz bardziej. -
No to będzie pierwsza rozpakowana
Oby z maluchem było wszystko ok...
Moja Mała tak mnie kopie, że aż wnętrzności mnie bolą... Kłuje mnie prawa strona brzucha za każdym kopnięciem. Ale teraz to już tak bedzie.
A wiecie co mój mąż wariat dzisiaj zrobiłPuszczal muzykę do brzuszka
Ale jaką!!! AC/DC
Seli, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:Jeju, a na fb nasza styczniowka zaczęła rodzić! jest mniej wiecej w moim tygodniu.
Trzymam kciuki za nia i przezywam juz bardziej.to daj znać jak coś będzie wiadomo bo mnie na fejsbuku nie ma
11.2017 - aniołek 8tc
-
Paulina_2603 wrote:No to będzie pierwsza rozpakowana
Oby z maluchem było wszystko ok...
Moja Mała tak mnie kopie, że aż wnętrzności mnie bolą... Kłuje mnie prawa strona brzucha za każdym kopnięciem. Ale teraz to już tak bedzie.
A wiecie co mój mąż wariat dzisiaj zrobiłPuszczal muzykę do brzuszka
Ale jaką!!! AC/DC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 20:34
-
Jakos dzien przed czy dzien po
Moj jak mowi to mlody fika. Reaguje mocno na glos taty
tez patrzylam na grudniowki.