STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka to napewno nie skurcze bo na dole tez by byla.twarda, pewnie dupke maluch wypiął
Zośkaa akurat ja te drugie karmelowe ubóstwiam.
Paulina taaak te karmelowee, kocham je ale u nas są tylko w okresie świątecznym
Kendy ograniczałam dopóki te goplany sie nie pojawiły haha. Ale nie jem innych slodyczy tylko czasem wlasnie tą nieszczęsną czekoladke musze zjesc...bo potem.ich nie bedziemała w 28tyg miała 1617g i to jest prawie 90 centyl
Ale Kendy spokojnie jak sie zacznie naturalnie to nikt w popłochu cc nie robi, nie jest to na szybkona szybko to jak tętno nagle znika albo zwalnia przy porodzie, łooo wtedy to ja ledwo zdaze sie zawsze ubrać do cc zeby dziecko odebrać, to jest szybko dopiero :p
Lisa ale aniball i tak sie używa od 37tyg no czasem laski od 36 widziLam uzywaja wiec to nie jest problem ze teraz lezysz :p
Dołączam do czujących harce dzieci w szyjce :p niefajnie :p
Powodzonka na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 12:27
-
Katepr
Nie no jak tak to jesteś usprawiedliwiona. Te czekoladki tylko raz w roku w tym okresie więc grzech nie skorzystać
Zobaczymy jak to będzie już z nie dumam ,bo zwariuje. Niestety u mnie zawsze wszystko z przebojami,nigdy normalnie więc to mnie trochę stresuje.
Mój na ostatniej wizycie miał 1600 to był 30+1 to dwa tygodnie. A jeszcze odchylenia pomiaru itp. Może nie będzie taka duża:) -
No duża napewno bedzie pytanie jak bardzo. Własnie z om to byl 28+4 a z usg wychodzilo 30+3 takze no :p zobaczymy teraz
Odchylenia odchyleniami ale mi ten doktor tydzien przed porodem mlodego idealnie wage wyliczyldlatego sie boje haH
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 13:20
-
Jak ja bym chciała żeby przeszkadzała mi w spaniu budowa za oknem albo remont sąsiadów... A nie teściowa którą była już u mnie dzisiaj 6 razy... ja zwariuje, odkąd jestem w ciąży strasznie mnie irytuje to jej przylazenie co chwila po jakąś pierdoly... aż się boję jak mały się urodzi, ale wtedy to chyba już nie wytrzymam i pogonią ja w cholerę
-
Mammamia z teściową szybko bym sobie poradziła i ją pogoniła
Pisałam nie raz - małżeństwo najlepiej na swoim
Budowa to jest od 5-6 do 19-20 albo i często dłużej, niedziele, święta... A naparzają porządnie bo blok duży... Hałas przy zamkniętych oknach jest ciężki.
Przyszła mi sukienka z h&mwyglądam w niej przeuroczo, jestem zachwycona, dobrze coś dla siebie zrobić
-
My mamy osobne mieszkanie, ale w jednym budynku... kupiliśmy je bo było bardzo tanie jak za metraż, mam ponad 100metrow:) ale w pakiecie mamusia na dole:) i wiesz, nie jest ona z tych obrazalskich, jak jakiś czas temu nawrzeszcAlam ze ma mi nie przypalić to na dwa dni pomogło i później znow:) ona z tych co wywalisz drzwiami A oknem wrócą
na szczęście mąż już jej zapowiedział że od stycznia wizyty raz w tygodniu tylko na godzinkę i nara, chociaż nie wiem czy wzięła na poważne to:)
-
Łohohohoho
to znam to... Moja babka tak mieszkała z nami... Przychodziła codziennie, wtraćałą się do wszystkiego. Tylko my na parterze, ona na ostatnim piętrze - tragedia!!
-
katepr wrote:No duża napewno bedzie pytanie jak bardzo. Własnie z om to byl 28+4 a z usg wychodzilo 30+3 takze no :p zobaczymy teraz
Odchylenia odchyleniami ale mi ten doktor tydzien przed porodem mlodego idealnie wage wyliczyldlatego sie boje haH
-
Mammamia11 wrote:Jak ja bym chciała żeby przeszkadzała mi w spaniu budowa za oknem albo remont sąsiadów... A nie teściowa którą była już u mnie dzisiaj 6 razy... ja zwariuje, odkąd jestem w ciąży strasznie mnie irytuje to jej przylazenie co chwila po jakąś pierdoly... aż się boję jak mały się urodzi, ale wtedy to chyba już nie wytrzymam i pogonią ja w cholerę
znosić teściowa jeszcze z naszymi humorami ciążowymi.Yrzymsk się jakoś . A jak nie wytrzymasz rzuć jakimś tekściorem przy dobrych wiatrach może się obrazi ma trochę będziesz miała spokoj:)
Ja szyję sobie na sofce leżąc przed telewizorkiem ..podusia prawie gotowa:) -
Seli wrote:Mammamia z teściową szybko bym sobie poradziła i ją pogoniła
Pisałam nie raz - małżeństwo najlepiej na swoim
Budowa to jest od 5-6 do 19-20 albo i często dłużej, niedziele, święta... A naparzają porządnie bo blok duży... Hałas przy zamkniętych oknach jest ciężki.
Przyszła mi sukienka z h&mwyglądam w niej przeuroczo, jestem zachwycona, dobrze coś dla siebie zrobić
Kiedy ci stuka skończony 37 tc? Mi 12 ,tobie 11.12? -
Mammamia11 wrote:My mamy osobne mieszkanie, ale w jednym budynku... kupiliśmy je bo było bardzo tanie jak za metraż, mam ponad 100metrow:) ale w pakiecie mamusia na dole:) i wiesz, nie jest ona z tych obrazalskich, jak jakiś czas temu nawrzeszcAlam ze ma mi nie przypalić to na dwa dni pomogło i później znow:) ona z tych co wywalisz drzwiami A oknem wrócą
na szczęście mąż już jej zapowiedział że od stycznia wizyty raz w tygodniu tylko na godzinkę i nara, chociaż nie wiem czy wzięła na poważne to:)
To trzymaj się dzielnie. Dobrze że mąż po twojej stronie i mamie warunki stawia. Jest nadzieja że przetrawi i przyjmie:) -
Kendy wrote:To się pochwal:). Więc jednak się wystroisz i rajty ciążowe się przydadzą
Kiedy ci stuka skończony 37 tc? Mi 12 ,tobie 11.12?
Takna wizytę do lekarza będę miała
haha
ale już luz będzie po 35tc. Jeśli będzie w skończonym 35 tc (czyli 28.11) 1.5 cm (a powinno być nieco więcej) to mogę już odrobinę zluzować rezim łóżkowy. Bo ogólnie szyjka spadała 0.5 cm na dwa tygodnie, skurczy nie ma, czuje się świetnie, aby tak dalej. Może nic się nie skróci przy takiej dawce leków. -
Kendy wrote:Tak lekarz twój twierdzi?. Że byle choć do 35 TC i będzie ok?
Tak mowil, ja tez tak mysle. Zobaczymy jeszcze jak badania i w ogole. Ale teraz byl przekonany, ze nic sie nie stanie wiec nie dawal mi sterydow, tez nie klad na patologie. I on twierdzi, ze rodze w styczniuwiec jest wiekszym optymista niz ja.
Kendy lubi tę wiadomość
-
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0693717002.html
Tą kupiłam -
Ja się wykąpałam zrobiłam sobie spa i nawet makijaza sobie walnęłam,zjadłam gorąca zupkę i szyję dalej
I mam zgagę.moze jogurt pomoże ..
Paulina
Brawo:)
Seli
Śliczna sukienka. Który kolor masz? Taka elegancka. Na święta się wystroisz czy z brzuszkiem czy bez też będzie pasowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 16:16