STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
teskno ;p bo widzialam go chwile. Dzis dwa razy
nie jest juz fioletowy a rozowiutki. Mi tam on na pulpecika wyglada a nie wczesniaka
Bylam dwa razy dac juz mleko, nie jest latwo ale cos mi tam idzie i beda podawac mu moje mlekobardzo mnie to cieszy.
Kendy, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Kendy, trochę to głupie że gabinet ma w mieszkaniu i nie otwierają wcześniej nawet poczekalni skoro wiedza ile ludzi się do niej pcha zawsze:) ale co tam, dam radę!
Seli już niedługo będziecie cały czas razem;) wszystko szybko się ułoży i będziesz tulila slodziaka A to że jest wczesbiakiem będziecie tylko wspominaćSeli lubi tę wiadomość
-
Powodzenia wizytujacym
Ehh nie wierze, ze to juz po :p co jakis czas lapie sie za brzuch i sprawdzam a tam juz sam tluszczyk i flaki :p -
Nie mam pojecia. Lekarz jeszcze mnie zaden nie widzial.
Ciagnie mnie jeden szew, nie jakos tragicznie ale juz mam schize, ze moze cos nie tak :p -
Marin emocje
ja tez przezywalam jak od nas Aga miala rodzic ;p a jak cala ciaze nic mnie nie wzruszalo tak od wczoraj co chwila rycze.
-
Marin wrote:Nacinali Cię?
Tak, podobno taka procedura przy wczesniakach... ale w sumie juz na poczatku blagalam by mnie rozcieli i wyciagneli dzieckobo ja mialam wrazenie, ze slabo pre... a ona to zrobila na ostatnim skurczu i parciu.
-
Seli cudownie, ze masz juz pokarm.ja przy moim wczesniaku pokarm mialam dopiero po 2 dniach, wczesniej to jakies sladowe ilosci- doslownie kropelki.
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Trzymam kciuki za wizytujące
Ja się bardzo obawiam pierwszej wizyty w wc po nacinaniu..
A mówili coś już jak długo Gabrys będzie w inkubatorze??
Super, ze z mlekiem jakoś idzieto w sumie ważna sprawa. Ja się zaczynam obawiać o swoje bo sucho jak na pustymi
wiem, ze niby może się pojawić dopiero do porodzie, ale u Was w większości chyba już coś cieknie
-
czarnaiwi wrote:Seli cudownie, ze masz juz pokarm.ja przy moim wczesniaku pokarm mialam dopiero po 2 dniach, wczesniej to jakies sladowe ilosci- doslownie kropelki.
Teraz byla laktatorka i ma mi pomoc po 11 wiecej odciagnacjak lapala mi za piers (lepiej niz ja sama) to 4 duze krople szy na raz po jednym pociagnieciu
-
Lisa24 wrote:Trzymam kciuki za wizytujące
Ja się bardzo obawiam pierwszej wizyty w wc po nacinaniu..
A mówili coś już jak długo Gabrys będzie w inkubatorze??
Super, ze z mlekiem jakoś idzieto w sumie ważna sprawa. Ja się zaczynam obawiać o swoje bo sucho jak na pustymi
wiem, ze niby może się pojawić dopiero do porodzie, ale u Was w większości chyba już coś cieknie
Makabra ;p ale pod wzgledem tego, ze polecialo mi z litr krwiale mialam tez lyzeczkowanie (niby tez norma po wczesniaku) i moze to dlatego. Ja boje sie spojrzec na to. Myje sie i obmywam rane przy kazdej wizycie w wc i mam obawy.
Byl lekarz i mowil, ze ok, ale nic wiecej... -
Seli, faktycznie jest różowiutki
Taki Słodziak. To musi być cudowne uczucie. Możesz być z siebie dumna!
Ja właśnie (jak co dzień) liczę ruchy swojego.
Jakoś mnie strach odleciał teraz, chyba za dużo o tym myślę (o porodzie). Boję się że nie dam rady. -
Seli teraz będzie już tylko lepiej. Laktacja się rozkręci
A Wasze święta będą piękne
Lisa nie martw się. U mnie nie ma ani jednej kropli siary. Na pewno po porodzie się pojawi. Tego Tobie i sobie życzę
A mi dziś w nocy śniło sie, że jedna z nas, która spodziewa się bliźniaków (wiem że nie ma tu takiej, ale to szczegół) zaczęła rodzić. Jak widać udzieliły mi się wczorajsze wydarzenia... Ale chociaż trochę pospałam i jem teraz śniadanie. Później w planach leżakowankoLisa24 lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Seli teraz będzie już tylko lepiej. Laktacja się rozkręci
A Wasze święta będą piękne
Lisa nie martw się. U mnie nie ma ani jednej kropli siary. Na pewno po porodzie się pojawi. Tego Tobie i sobie życzę
A mi dziś w nocy śniło sie, że jedna z nas, która spodziewa się bliźniaków (wiem że nie ma tu takiej, ale to szczegół) zaczęła rodzić. Jak widać udzieliły mi się wczorajsze wydarzenia... Ale chociaż trochę pospałam i jem teraz śniadanie. Później w planach leżakowanko
To ja dziś w nocy czułam bóle takie jak na @ trochę. I jak wstałam to nie wiem czy mi się śniło czy naprawdę coś mnie bolalo -
Mammamia11 wrote:Marin ja tak często mam, że coś mi się śni A później nie wiem czy tak było czy to tylko sen.
Znów mam stresa przed wizyta, mały od wczoraj spokojny, czuje go ale mało i martwię się czy z wodami wszystko ok jest czy znów się zmniejszyło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 10:09