STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie ciąża ma to do siebie ze nie da sie czasem przewidzieć, ale jesli szyjka sie nie skraca, nie ma infekcji to rzadko porod się odbędzie wczesniej także nie ma co się martwić.
A Ty Lisa leżWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 18:57
Lisa24, Elmuszka lubią tę wiadomość
-
Madra ja... Do lekarza pisala nie podpisujac sie xD ale potem sam odszukal numer, bedzie dopiero we wtorek.
A reszta czopu... jakies 3/4 odpadla z krwia przy rozwarciu.
Czuje sie lepiej, mniej boli niz w ciazy xDMagdoczka lubi tę wiadomość
-
Ja pisalam wam kiedys o przeczuciach co do listopada...
Kendy lubi tę wiadomość
-
No tak
) mi po pierwszym usg jak było widać serduszko, wyliczyli termin na 31 stycznia, wiec nastawiałam się bardziej na luty nawet niż na styczeń. W sumie kto wie
może jeszcze dotrwamy do lutego, chociaż wolałabym styczeń
a narazie to byle dotrwać do 37..
-
Seli wrote:Madra ja... Do lekarza pisala nie podpisujac sie xD ale potem sam odszukal numer, bedzie dopiero we wtorek.
A reszta czopu... jakies 3/4 odpadla z krwia przy rozwarciu.
Czuje sie lepiej, mniej boli niz w ciazy xDOdespałas trochę? A jak się ma Gabrys? Ile pkt dostał?Do kogo podobny. I jak się czujesz emocjonalnie jako Mamusia?
I ja spakowałam torby i jakoś mi tak lżej. Dorzucę jeszcze kosmetyki i bieliznę i koszule muszę dokupić do karmienia,bo się okazało,że jak zmierzyłam te co kupiłam ze dwa miesiące temu są już małe. Nie przewidziałam ,że aż tak urośniemy z synkiemi dobrze że się za to wzięłam zdarzy dojść koszula i zdarze ja przeprac,( mam nadzieję)
a gdyby końcówka ciąży musialaby być przeleżana mam wszystko ogarnięte i prawie domknięte. Jestem spokojniejsza.
Ciekawe co u malucha...już się stresuje jutrzejsza wizytą.( Seli do swojej nie dotrwałas)Śmigam pod prysznic się przygotować pięknie
-
Seli gratulacje
Tak mnie kobieto zestresowalas że zamowilismy dzisiaj komode i łóżeczko
Jak tylko będę miała kasę na koncie to kompletuje zakupy apteczne, będę prala i prasowała ciuszki. Muszę to posegregowac i zobaczyć co jeszcze trzeba dokupić. Jak długo się czeka na przesyłkę z gemini?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 20:29
-
Mega wrote:Seli gratulacje
Tak mnie kobieto zestresowalas że zamowilismy dzisiaj komode i łóżeczko
Jak tylko będę miała kasę na koncie to kompletuje zakupy apteczne, będę spala i pracowała ciuszki. Muszę to posegregowac i zobaczyć co jeszcze trzeba dokupić. Jak długo się czeka na przesyłkę z gemini?Mega lubi tę wiadomość
-
Paulina
Tak liczyłam właśnie...ale dupa chyba tak szybko nie spadniea tam też ciasno trochę
...no ale to też przez to że wszystko w brzuch poszło .Spoko będą na później ...także muszę w jeszcze jedna się zaopatrzyć koniecznie,taka co ostatnio kupiłam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 20:37
-
Tak Gemini ok 2 dni
Paulina
A ty jak tam? Spakowana ?torby zamknięte czy jeszcze coś tam zostało do dorzucenia?
Spokojniejsza?
Mi było ciężko..jeszcze wszystko prasowałam ,wyparzalam akcesoria ...musiałam z przerwami. Za kilka dni / tydzień byłoby jeszcze gorzej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 20:37
Mega lubi tę wiadomość
-
Kendy wrote:Tak Gemini ok 2 dni
Paulina
A ty jak tam? Spakowana ?torby zamknięte czy jeszcze coś tam zostało do dorzucenia?
Spokojniejsza?
Mi było ciężko..jeszcze wszystko prasowałam ,wyparzalam akcesoria ...musiałam z przerwami. Za kilka dni / tydzień byłoby jeszcze gorzej.. -
Ja kupiłam dwie koszule w pepco po 9.99 na wyprzedazy takie rozpinane na środku i było wszystko ładnie pięknie ale to było miesiąc temu, dzisiaj przymierzam i na brzuchu ciasno no i odrazu tak krótkie się zrobiły że cała du.pa na wierzchu, mąż się usmial jak nie wiem, na bonprix widziałam dzisiaj jakieś obniżki to chyba zamówię