STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalam rade! 2590! I 50cm. Jest owlosiony. Piekny! Silami natury. Od 4.30 pojawily sie skurcze, potem dlugo nic... ale jest, po 13
Bobisia, Mammamia11, Rania, Paulina_2603, Magdoczka, Martoszka, Kendy, spaceangel, Rubi27, katepr, OlinkaO, czarnaiwi, Lisa24, Nynka86, Paulcia28, Marin, Mega, kasiaczeek, zizia_a, Agnuka lubią tę wiadomość
-
Seli gratuluję!! Dużo zdrówka dla Was :*
Moja torba prawie spakowanaZostaje jeszcze jakaś drobnica i dokumenty. Na pewno muszę kupić jeszcze Octanisept i ręczniki papierowe. Jak trochę odpocznę, to ogarnę ciuszki dla Malutkiej na wyjście ze szpitala.
Rzeczywiście robi się poważnie. Postanowiłam, że teraz będę wychodzić z domu tylko na ktg, do labo i lekarza. No i kończę z prowadzeniem samochodu. Nie ma co ryzykować. -
Ja jeżdżę jeszcze ale nie wyobrażam sobie przestać, choć niedługo będzie trzeba...
ale maluszki będą niedługo z nami więc warto spokojnie czekać na ten dzien, nie ma co już teraz przesadzać
Ja kompletnie nie wiem co mam zabrać do tego szpitala bo na stronie nie ma żadnej info A lekarza dopiero zmieniłam i chyba będę chciała u niej w szpitalu rodzić bo tam jest ordynatorem i już tam leżała dwa razy po poronirniu i opieka była super. Jutro wizyta to jak będzie wszytsko oo to.zapyyam co potrzeba do nich, głównie dla malucha:)
WGL sobie coś wymyśliłam że muszę mu kupić specjalnie nowe ładne ciuszki do szpitala nie wiem sama po co:) ale cały czas przeglądam coś szukam:) -
Seli! Super! Gratulacje .Spory chłopczyk .Jak się czujesz? Jak synek?ile pkt dostał.Ciesze się ,że wszystko ok. Dzięki,że dałaś znać.Odpoczywaj a jak dojdziesz do siebie zdaj nam relacje
A musi być w inkubatorze czy już nie ?
W ogóle torbe miałaś spakowana? Chyba nie co? Synek Cię zaskoczył
Zdrówka dla mamy i synka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 14:51
-
Paulina_2603 wrote:Seli gratuluję!! Dużo zdrówka dla Was :*
Moja torba prawie spakowanaZostaje jeszcze jakaś drobnica i dokumenty. Na pewno muszę kupić jeszcze Octanisept i ręczniki papierowe. Jak trochę odpocznę, to ogarnę ciuszki dla Malutkiej na wyjście ze szpitala.
Rzeczywiście robi się poważnie. Postanowiłam, że teraz będę wychodzić z domu tylko na ktg, do labo i lekarza. No i kończę z prowadzeniem samochodu. Nie ma co ryzykować. -
Seli wiedziałam że się pierwsza rozpakujesz!! Gratulacje!! ale szok
Duuużo zdrówka dla Was. Pewnie potrzymają Gabrysia jakiś czas w szpitalu ale najważniejsze że poród bez komplikacji
Daj znać co tam u Was słychać jak odpoczniesz :* Ps. mój mąż mi kazał pakować torbę a ja nic jeszcze nie mam
11.2017 - aniołek 8tc
-
Pokoik i wózek Emilki na razie nic nie rozpakowujemy
jeszcze dojdzie lampka i półeczka wisząca pozytywka baldachim itp...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e2a68fe939a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa0cffa0f874.jpgMagdoczka, OlinkaO, Bobisia, Paulina_2603, Marin, 8485 lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc