STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi coś lewe kolano siada, jak już kucne boli gdy wstaje ...waga,obciążenie.
To dobrze,że jesteś pod czestsza kontrolą ,
Spaceangel
No już coś takiego zostaje w człowieku.Ja też rozumiem i Ciebie i siebie
Tak przytulnie mi się zrobiło,pod kołdrą że oko mi się trochę zamknęło...ale nie ma spania ,bo w nocy będzie ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 16:56
-
U mnie dziewczyny ciężki wieczór. Jestem rozdrazniona bo wczoraj odpadł mi kawałek zeba który teraz przy jedzeniu piciu i rozmowie po prostu rani mi język. Nic nie mogę jeść
przez to mam bardzo zły dzien.
Dziewczyny juz coraz bliżej porodu wiec dolegliwości coraz więcej. Choć ja nie mogę narzekać. Dobrej nocki życzę.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Prosze o kciuki, modlitwe i duchowe wsparcie. Leze pod ktg na porodowce. Wody odeszly, rozwarcie na centymetr. Lekarka powiedziala, ze to kwestia godzin do poltorej dnia jak urodze.
Elmuszka lubi tę wiadomość
-
Seli jestem z Tobą!! Będzie wszystko dobrze!! Kciuki zaciśnięte za Ciebie i Gabrysia :*
A ja się witam w 36 tygodniuZjem śniadanko i pakuje torbę do szpitala
W moim przypadku to już najwyższy czas. Nocka na szczęście ok, bo nie spałam w dzień. Miłego dnia dziewczyny :*
-
Seli wrote:Prosze o kciuki, modlitwe i duchowe wsparcie. Leze pod ktg na porodowce. Wody odeszly, rozwarcie na centymetr. Lekarka powiedziala, ze to kwestia godzin do poltorej dnia jak urodze.
-
Seli wrote:Prosze o kciuki, modlitwe i duchowe wsparcie. Leze pod ktg na porodowce. Wody odeszly, rozwarcie na centymetr. Lekarka powiedziala, ze to kwestia godzin do poltorej dnia jak urodze.
-
Kendy wrote:Kurcze ...Gabryś zrobił mamie niespodziankę...
Oby wszystko było ok.
Seli bądź dzielna!! Jak będziesz miała chwilkę napisz nam tu co nie co bo się martwimy ..[/QUOTE
No właśnie cały czas odświeżam forum i sprawdzam czy nie ma jakieś informacji. ]