STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny . Czytam was od bardzo dawna. I chciałabym się do was przyłączyć.
Termin porodu mam 11 stycznia .od końca sierpnia leżę w domku na zwolnieniu. Miałam bole brzucha i skracala mi się szyjka. Teraz się uspokoiła i jest wszystko dobrze. Szczerze wam powiem ze trzeci trymestr jest dla mnie bardziej łaskawy niż pierwszy i drugi. I mam nadzieje ze tak zostanie. Byle spokojnie do porodu . Miłej soboty kochane.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Pierwsze maleństwo chłopczyk. Na razie zastanawiamy się na imieniem Bruno. Mam 29 lat staraliśmy się o dzieciątko 2 lata. Udało się po znalezieniu super specjalisty. I bardzo z mężem się cieszymy i z niecierpliwością czekamy na naszego synka
Kendy lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No nie ma to jak tatuś w domu:)
Kawka do wyrka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2504dc5acfff.jpg
Obiadek dziś gotuje ,no to co ...słodkie lenistwo:)
A Wy jakie plany na sobotę?
Ja wskoczę pod prysznic,zrobię sobie małe spa,jakaś henna na brwi,trochę coś posprzątam ,choć dziś mam pomocnikówi może poszyje:)tyle na dziś
-
Ja noc spokojna, tylko dzien i noc czesto wstaje do wc
czuje jak mnie uciska na pecherz ciagle.
Mąz mi obwarzanek poszedl szukac
Ale dzis znow mam te dolne cisnienie wysokie, zobacze jak bedzie za dwie godziny.
I witam Bobisiefajnie, ze jeszcze ktos dolacza do nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 11:13
-
witamy Bobisia ja mam 30 lat i również staraliśmy się 2 lata zaszłam przez przypadek jak odpuściliśmy
ja dziś chyba tylko zakupy pojedziemy odebrać darmowe pampersy i kupić mięso na galaretę bo mi się zachciało. Jak nie dawno malowałyście ścianę duluxem to z okazji Black friday można u nich zamówić 3 testery za złotówke każdy i darmowa dostawa. Do drobnych poprawek super
11.2017 - aniołek 8tc
-
Seli
Dobrze,że są Ci mężowie i rozpieszczają.
Ja wlasnie też zaczęłam mierzyć sobie regularnie ciśnienie,dobrze kontrolować. U mnie narazie ok:)
Nam też się udało zajść po 5 latach starań jak odpuściliśmy i straciłam nadziejęTa ciąża to taki mój wielki cud i nagroda
:)Czekamy na synka
Zamawiałam kiedyś i bez Black Friday 3 testery i też za złotówkęfajna rzecz,warto mieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 11:26
-
Ja tez zamawialam kiedys po 1 zl
przed odbiorem mieszkania
latwiej bylo dobrac kolor do mieszkania.
Mam obwarzankiomomom
Mega, Kendy lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj bardzo zle spałam, wstałam po 2 na siku i dopiero po 5 zasnęłam...
Mam strasznie opuchnięte stopy, wczoraj miałam problem zeby wcisnąć buty... W czwartek wizyta to podejrzymy mojego małego rozrabiake i zapytam o te stopy. Wcześniej były opuchnięte ale nie az tak bardzo....
Moj synuś rozrabia za 3, wczoraj jak prostował nogi to myślałam, ze zejdę, stopa chciał mi wywiercić dziurę w brzuchu
No i dzisiaj sprzatanie reszty rzeczy po remoncie i jutro moge spokojnie zamawiać komodę i łóżeczko -
Mega a jak cisnienie? Podobno moga puchnac przy wysokim.
Mega lubi tę wiadomość
-
Niby wiem, że nie powinnam wczorajszego terminu z USG brać pod uwagę, ale jakoś tak mi się urealniło, że jesteśmy coraz bliżej... komodę chyba kupimy bo coś czuję, że za bardzo przystopowaliśmy z urządzeniem się
Strasznie mi smutno będzie jak na święta nie pojedziemy... nie wiem, może samolot rozważę? -
To następny tydzień obfity w wizyty. Czwartek Mega a ktoś piątek?
No Mega coś skarżyła się ostatnio na wysokie ciśnienie jak dobrze kojarze.
Ja przyjmuje na święta co los da...ale najgorsza opcja to ustawienie cesarki tak by święta być w szpitalu..no ale z synkiem więc i tak będzie pięknie.Ale poproszę przed lub po:)
A opcja świat w domu tylko w piątkę nawet mnie cieszy coś nowego nigdy tak nie mieliśmyna spokojnie ..skupiając się na klimacie i rodzinnej atmosferze .
Zawsze na trzy tygodnie przed zasuwa bo prezenty, potem tydzień przed zakupy spożywcze,potem ze 3 dni i noce szykowanie potraw..w święta bieganie,podgrzewanie,szykowanie i po świętach sprzatanie i ztyranym do pracy.
Teraz będzie innaczej,spokojniejMega lubi tę wiadomość
-
Ja też w czwartek wizytuję
Padam na twarz... Byłam na chwilę w sklepie, posprzątałam w kuchni, zaszykowalam obiad, zrobiłam ciasto, zmieniłam pościel i mam dość... A jeszcze na 13 muszę jechać zmienić opony na zimowe. -
Seli wrote:Mega a jak cisnienie? Podobno moga puchnac przy wysokim.
Musze cos zrobic z tymi nogami, bo pogoda jest jaka jest i głupio by mi było isc w miasto w klapkach -
A ja leżę i zebrać się nie mogę,poskladalam tylko pranie w wyrku i tyle .Ale u mnie już wszystko ogarniete tylko kurze mi zostały .
A ty co się dziwisz Paulina ,że zmęczona jestes.
A co na obiad zrobiłaś i jakie ciacho? U mnie mąż dziś rosół gotuje by rozgrzać tych podziebionych:) a na ciacha zrobiłam sobie szlaban .. -
Mega a robiłaś badanie moczu ostatnio?? A po nocy znikają i w ciągu dnia puchną czy się utrzymują cały czas prawie??
U mnie dzisiaj tata i teść robią imieniny. A ja w słabej kondycji. W nocy zaczęła bolec mnie głowa i nie puszcza. Na siku latam co 15 minod ciągłego wstawania i kładzenia się spina mi już cały brzuch. Jak wieczorem będzie lepiej to do taty pójdę na pół godziny bo mieszka obok za ściana, a do teścia pójdzie sam mąż pewnie
Mega lubi tę wiadomość