STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To ty Katepr musisz być drobniutka jak s jest na Ciebie za duża w ciąży.
Paulina
Ja też torbę dla małego spakowałam . Wsadziłam 3 wersje ubranek: bardzo małe 56, normalne 56 i na 62. Lepiej więcej jak mniej
Mammamia
No właśnie u mnie to samo. Dobrze ,że zmierzyłyśmy wcześniej :)Na bonprixie są ładne ale polecam też z allegro te co my z Lisa mamy . Fajne ,luźne i tanie .Ja kupuję druga taka
Olinka
Że mam pochodzić w koszulach by się rozeszły ???
Magdoczka
Ja mam kapcie misiowe takie,i japonki pod prysznic .
-
Magdoczka wrote:Ja właśnie wypełniłam plan porodu i włożyłam do dokumentów ciążowych
Dziewczyny, a jakie klapki szykować do szpitala? Gumowe czy materiałowe? Gumowe to zimne będą, materiałowe cieplejsze. Tylko jak mi pocieknie po nogach?katepr wrote:Pewnie tak będzie :p ja dzis otworzylam koszule do porodu co kupilam z dolce sonno, rozmiar S a jak płachta :p nie mierzyłam żeby na to nie patrzeć haha, brzuch jeszcze napewno sie rozrosnie wtedy zmierze :p
My wczoraj podpisaliśmy umowę z prywatną położną, cieszę się, że "odhaczyliśmy" ten punkt. Miałam w planach kogoś innego, ale za późno zadzwoniłam i już nie miała terminów. Ale ta do której zadzwoniłam z przypadku okazała się całkiem sympatyczna, więc mam nadzieję, że w dniu "zero" będzie dobrze
-
Elmuszka wrote:Dziewczyny, używacie jakiejś oliwki na brzuch? ja mam coś tam z rossmana, ale nie ciążowe i po kilku godzinach już nie czuć nawilżenia. Zastanawiam się czy ten Bio Oil to rzeczywiście taki cud?
polecam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/056ff34057a5.jpg
smaruję brzuch i piersi przed snem i nie mam nawet jednego rozstępu (mam predyspozycje), skóra jest aksamitna
czasami smaruję co 2,3 dni bo zapominam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 22:30
Mega lubi tę wiadomość
-
Kendy wrote:
Olinka
Że mam pochodzić w koszulach by się rozeszły ???
Magdoczka
Ja mam kapcie misiowe takie,i japonki pod prysznic .
A sorry, zrozumiałam ze kapcie masz za ciasne, heh.
Ja biorę gumowe bo są łatwiejsze w utrzymaniu czystości i zawsze można umyć i wytrzeć jak się coś wydarzy. No i ewentualnie jak dużo przejdą w szpitalu to je wyrzucę żeby nie wnosić bakterii do domu.Kendy lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Magdoczka, a tam podpisanie umowy gwarantuje przyjecie do szpitala? Bo slyszalam, ze tam baaardzo duzo osob chce rodzic. Powodzenia, mam nadzieje, ze to bedzie TA osoba.
Reni, ja smarowalam olejem ze slodkich migdalow z hebe i tez tak srednio, moze jakis oszukany byl? Ten widzialam w rossmanie, dziekuje!Reni lubi tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Dziewczyny macie juz kupione foteliki samochodowe??
besafe ma fajną promocję fotelik dla noworodka + dla dziecka do 48 msca życia + baza isofix 2200
do jutra na tomi jest promocja normalnie 3300 jakoś takWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 22:50
Mammamia11 lubi tę wiadomość
-
Ja na rozstępy używam teraz Elancyl Krem przeciw Rozstępom. Wysokie ma oceny i niby tez pomaga na istniejące. Na razie nie wyszły mi żadne rozstępy, jest lekki i szybko się wchłania pozostawiając delikatny filtr na skórze ale nie klejący. Jedynie zapach słaby.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Ja biore crocsy będą i pod prysznic i do chodzenia po oddziale, musze je tylko jeszcze znalezc bo to pracowe i niewiem co z nimi zrobiłam
Kendy niewiem o co chodzi wydaje mi sie ze az taka drobna nie jestem, brzuch tez calkiem pokaźny, no niska jestem ale to tylko na dlugosc wplywa :p
Ja nic nie uzywam. Mam ten bio.oil ale smaruje nim jakos raz na 3tyg jak ki sie przypomni, w 1.ciazy tez nie smarowalam i nie mam nic, czasem peeling pod.prysznicem zrobie. A.niby tez predyspozycje mam, takze ja nie wierze w oleje ani te balsamypozatym jeszcze rozstepy czesto wychodzą blizej terminu niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 22:55
-
Ja tez używam tego olejku co Reni, jest rewelacyjny i bardzo wydajny.
Moj maz tez wczoraj miał nietęgą minę jak mu powiedziałam, ze jedna od nas juz rodzi, z podobnym terminem do mnie. Zrobił wielkie oczy, głośno przełknął ślinę i powiedział: ale jak to?????
Teściowa wczoraj kupiła jakieś zdechłe ciasto - skusiłam sie na kawałek, bo na wierzchu była beza. Skończyło sie na kluczeniu przy kiblu i zwrocie kolacji.... Nigdy wiecej....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 08:09
-
To Ty pisałaś że kurtke kuoilas,bo pomarzniesz pod klatką
No oby szybko poszło. Ja to jeszcze w ciepłej poczekalni na mięciutkiej sofie posiedzę ale Tobie szczerze współczuję. Zajmij kolejkę i w aucie posiedz. Też mam nadzieję,że pójdzie szybko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 08:37