STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też brak siary. Położna mówiła ze to nie ma znaczenia czy ona jest przed porodem czy jej nie ma dla karmienia piersią .
Mi się udzielił stres . Cała noc mialam wrażenie ze zaraz urodze. Eh. ..
Kciuki za wizyty dziewczyny[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nie ukrywam, że też teraz się stresuje... Już bym chciała czwartek i wiedzieć, że u Adusi wszystko ok. Mam nadzieję, że szybko zleci ten czas.
-
Dziewczyny wszystko będzie dobrze
) za niecałe 3 miesiące to już w ogóle wszystkie będziemy odpakowane na 100%
Co do forum to mi się ostatnio śniło ze zaczęła u nas pisać kobieta, która miałam 70 lat i tez miała rodzic w styczniu a my jej cały czas gratulowalysmy, ze się w tym wieku zdecydowała na dzieckoczuje, ze jak mi się unormują hormony po porodzie, to będzie mi jeszcze brakować tych wszystkich szalonych snów
taka rozrywka w nocy
)
Marin lubi tę wiadomość
-
Ja dotarłam i jest mega kolejka...gorąco tu ale naszczescie mam miejsce siedzące,bo bym padla. Dostałam od położnej kartę ruchów i od jutra do porodu muszeć liczyć ,potrzebują tego w szpitalu.
Mały dziś szaleje na całego, chyba stresik mamy mu się udziela. Mam nadzieję,że wszystko ok .
Seli
Jakie cudne stópeńki. Super ,że to już za Tobą. Chyba czujesz ulgę co? I nie dokładaj sobie stresow dodatkowych ,ciesz się,że widzisz synka całego i zdrowego. A już niedługo będziecie wszyscy razem w domku.:)Fajne,że karmienie powolutku się rozkreca,. Powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 10:28
-
Seli chyba wszystkich postawiła na baczność swoim porodem mój mąż też sie wystraszył, odrazu pytał jaka jest różnica wieku naszych ciąż
ja torbe spakowałam, i śniło mi sie że trzymam naszego Adasia na brzuchu a on sie śmiał
Seli oby jak najszybciej wypisali was do domuSeli lubi tę wiadomość
-
Seli gratulacje!!!!!
Ja też się troche wystraszyłam bo prawie nic nie mam do torby szpitalnej...chociaż termin na koniec stycznia niby jeszcze daleko ale nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie.
Czas najwyższy wszystko pozamawiać.
Mi z piersi nic nie leci w sumie to nie próbowałam nic naciskać.
Lili88 -
Hej!
U mnie noc tragiczna, juze czekam z niecierpliwoscia na to moje CC... Od drugiej w nocy nie spalam. Zgaga, bol kregoslupa, zeber, nogi i cholera wie czego jeszcze... Brzuch mi często twardnial.
Zaraz jade po zakupy na obiad, pozniej mam w planach uszyc skrzaty bo wczoraj powycinalam wykroje. No i dzis chyba podjade na KTG tylko musze się najpierw skontaktowac z położna.
Nieprzespane noce maja takie plusy, że można wymyslec obiad, cos tam jeszcze o skrzatach szukałamMam okropna wenę by dziś je uszyc, ale nie wiem czy się wyrobie...
Mammamia też kiedys mialam takiego ginekologa co najlepiej dwie godziny wczesniej się ustawic w kolejce...Kiepska sprawa.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Lisa24 wrote:Mammamia podziwiam Cię, ze zdecydowałaś się na tego lekarza, masakra ze każe Wam czekac na klatce
i nie ma nawet żadnych godzin umówionych
mogłaby bardziej dbać o swoje pacjentki w sumie
Jej mąż otwiera dwie godziny wcześniej. Mi się to też nie podoba, ukazując tyle kasy dziennie powinna chociaż kogoś do otwierania gabinetu sobie znaleźć, no ale coś za coś. Poprzedni lekarz umawiala na godziny i co z tego że było szybko jak się okazało że coś nie tak to mnie olal i żadnych badań ani nic nie zlecił tylko kazał nie panikowac.. -
Espiro Next Manhattan (w kolorze 210)
http://www.espiro.eu/next-manhattan2/wielofunkcyjne-espiro
Do tego fotelik Maxi Cosi no i chyba mamy wszystko.
Mąż już wczoraj chciał plan porodu pisać. Chyba po akcji Seli i dla niego stało się to bardziej realne, mniej odległe.Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Noi witam się po wizycie ja ...
I mój synuś też
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb7813ab456d.jpg
Pokazał buziaczka wreszcie.
Wszystko u nas w porządku. Szyjka ok,przepływy ok,wody ok. Synek waży ok 2,5-2,6 kg. Następna wizyta za dwa tygodnie.Dalej leży poprzecznie więc CC i tak i tak.
Dostałam już skierowanie i byłam w szpitalu umówić termin. I uwaga...moje dziecko planowo przyjdzie na świat 28.12.2018 r:)chyba,że zechce szybciej co wydaje mi się prawdopodobne . Także święta planowo jeszcze z brzuszkiem.I w pogotowiuAle pojem sobie przynajmniej
I cesarka w piątek to weekend więc będę miała męża przy sobie
i jak wszystko będzie dobrze w Sylwestra wyjdziemy i nowy rok zaczniemy w piątkę
Czyli mamy ponad miesiąc. Nastawiałam się na szybszy termin ale CC robią po 39 tc i słusznie. Lekarz tłumaczył ,że gdyby wcześniej ,dziecko mogłoby mieć problemy z oddychaniem. Tak jest bezpieczniej .
Nasiedzialam się dzisiaj i u gina i w szpitalu ale wiem " teoretycznie" na czym stoję
Teraz szykowanie dokumentów i czekają mnie wizyty u rodzinnego i anastezjologa ,dentysta odchaczony.
Mammamia jak i Ciebie?
Katepr
Narazie waga dzidzi w normie ...chyba nie będzie przesadnie duzy. Ile przez miesiąc przybierze 1 kg chyba max 1,5 kg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 14:36
Marin, Seli, Lisa24, olkakarolka, katepr lubią tę wiadomość
-
Marin wrote:Matko i córko, co się ze mną dzieje?! I tak siedzę i czytam przykładowe plany porodu i wyje jak bóbr :'(
-
Marin wrote:Espiro Next Manhattan (w kolorze 210)
http://www.espiro.eu/next-manhattan2/wielofunkcyjne-espiro
Do tego fotelik Maxi Cosi no i chyba mamy wszystko.
Mąż już wczoraj chciał plan porodu pisać. Chyba po akcji Seli i dla niego stało się to bardziej realne, mniej odległe.z jakiś poprzednich kolekcji
-
Paulina_2603 wrote:Dlaczego płaczesz?