STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja odkupuje od dziewczyn z olx ciuchy ciazowe... jak nowe spodnie kupilam, bluze ciazowa ,spodenki krotkie bo dla mnie to szkoda troche kasy na noweAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Witam i ja
Robiłam betę 17.05 o godzinie 7 rano w 27 DC wynik 222,9 i powtórzyłam już na drugi dzień 18.05 godzina 15 wtedy wynik był już 370,3 co o tym myślicie ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 15:13
sallvie, Tosia2323, Olaa86, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Dziewczyny heparynowe, jak u was wygląda białko s? Ja dostałam wyniki o kiepsko, zwiększamy dawkę na 0.6 albo i 0.8.
A jak się ma białko s do heparyny? Wybacz, ale nic nie kumam z tego. Ja robiłam białka c i s rok temu i były ok, potem już nie powtarzałam. Ale myślę, że heparyna powyżej 0.2 na dzień by mnie chyba zabiła. -
nick nieaktualny
-
Kurcze no faktycznie nam brzuchy wyjadą głównie na jesieni... Latem łatwiej bo lekkie tuniki sukienki i spoko... Kurtkę na zimę będzie trzeba kupić, w moją na
Pewno się nie zapnę
Dzis siedzimy w domu a jutro jedziemy na 50 rocznicę moich dziadków, także będzie wesołoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 15:41
-
nick nieaktualnyDżast28 wrote:Witam i ja
Robiłam betę 17.05 o godzinie 7 rano w 27 DC wynik 222,9 i powtórzyłam już na drugi dzień 18.05 godzina 15 wtedy wynik był już 370,3 co o tym myślicie ???
Ładnie rośnie. GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 15:55
-
nick nieaktualnyisto wrote:A jak się ma białko s do heparyny? Wybacz, ale nic nie kumam z tego. Ja robiłam białka c i s rok temu i były ok, potem już nie powtarzałam. Ale myślę, że heparyna powyżej 0.2 na dzień by mnie chyba zabiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 16:28
-
Ja zakupilam sobie ciazowe spodenki na lato i jeansy bo lubie chodzic i z mysla o powrocie do pracy na pare dni beda idealne
-
nick nieaktualnyW poprzedniej ciąży ja zauważałam brzuszek koło początku 2trym, ale tak naprawdę spodnie ciążowe przydawały się później. Końcówka ciąży, to był największy "ubraniowy" kłopot, bo już wtedy zwykłe bluzki nie dawały rady. Ale bardzo długo nosiłam "normalne" bluzki, koszulki czy swetry. Rodziłam na początku lipca, więc czerwiec cały przechodziłam w sukienkach, nie zawsze ciążowych. Te ciuchy tyle kosztują, a są tylko na chwilę. Dobrze zaopatrzyć się w spodnie i legginsy, jakąś sukienkę i ze 2 bluzki, żeby było się w czym ludziom pokazać, ale to myślę możecie spokojnie odłożyć na kilka miesięcy jeszcze.
-
Mnie momentami wzdyma i w zwyklych ciuchach, mimo, ze mam luzne to czuje jak mnie cisnie. Wolalam sobie kupic takie jedne dla swobody mysle, ze problem sie zacznie wrzesien/pazdziernik ;p
-
Dziewczyny radzę odwiedzić jakiś fajny lumpeks. Ciuchy za grosze Moja siostra rodziła w grudniu i kupiła sobie płaszczyk ciążowy za 15 zl właśnie w lumpie.
Marciiik lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Dziewczyny radzę odwiedzić jakiś fajny lumpeks. Ciuchy za grosze Moja siostra rodziła w grudniu i kupiła sobie płaszczyk ciążowy za 15 zl właśnie w lumpie.
Ja ogolnie nie mam nic przeciwko ale mam mega schize na uzywane rzeczy :p w sensie jakies takie typu "duzo zarazkow" i nigdy niczego uzywanego nie zalozylam, nawet po jakiejs kuzynce czy cos. Ja lapie promocje, kupony itp. ;p mam tez pare takich fajnych sklepow, nie jakis sieciowek co sa tanie rzeczy.Magdoczka lubi tę wiadomość
-
Mój mąż dziś się śmiał czy są takie ciążowe męskie bo na jego brzuszek by pasowały