STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
katepr wrote:Czarnaiwi ten drugi zapis to skurcze ale poziom 20-25 to praktycznie zaden
Seli super
Paulina co tak pozno te wizyty jak wrocisz to ja już bede spać :p -
Kendy wrote:Czarnaiwi
Trzymaj się oby wszystko było ok!!daj znać.Elmuszka lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Duże już te nasze maluszki:)
Ja dzisiaj chyba nie będę spala... młody tak kopie, nie wiem mam wrażenie że w kregoslup... boli to bardzo. Jak tatuś chciał pomacac brzuszek to chyba z 20min lezelismy A ten ani drgnie, a jak mąż już zasnął to sobie robi w brzuchu zabawe:)
-
Mój właśnie też automatycznie się uspokaja gdy tatuś chce zobaczyć harce
Też dziś aktywny był . Mało co spał w dzień, za to teraz już chyba ma sieste:)
Dziś z mężem się droczyliśmy.nawzajem do kogo będzie podobny i synek potwierdził kopniaczkiem,że będzie synuś mamusiElmuszka lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie
Młoda podkoksowala i waży 2967g. Jestem w szoku W 3,5 tygodnia ponad kilogram!!! Ale pani doktor powiedziała, że teraz niekoniecznie musi dużo przybrać. Stwierdziła, że miała wyrzut apetytu
Wszystko jest dobrze. Szyjka długa i zamknieta, no i główka zaczyna schodzić w dół i dlatego mogę czuć to kłucie. GBSy pobrane. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Pewnie już ostatnia. Aha! Badanie było już trochę bolesne i ginka mówiła, że teraz już tak bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 23:22
Seli, katepr, Marin, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry po 5 zobaczylam moja buziulke bez ani jednej rurki karmimy sie juz butla tylko z moim mlekiem
I moje dziecie zrobilo takie kupsko... dobrze, ze mial tetre bo pol inkubatora byloby zapchane ;p wczoraj nam siknal do gory a dzis puscil fontanne... MasakraMega, Paulina_2603, Magdoczka, Marin, Reni lubią tę wiadomość
-
Hej
Seli ekstra
Mumuśka Seli już zakochana na amen:):)to widać
A ja zaraz do lekarza rodzinnego lecę by uzupełnił dokumenty do CC.
W poniedziałek spotkanie z anastezjologiem.
A mój mężuś kochany wczoraj wieczór spędził na pieczeniu chleba i swojskiego pasztetu byśmy miały pyszne śniadanko.
Tylko kurcze trochę się obawiam,bo dawał do pasztetu trochę wątróbki...a wiem,że w ciąży nie powinno się jej jeść. Ale to ze względu na Wit A nie wolna jej przedawkować ale trochę w pasztecie chyba nie zaszkodzi...no tak pachnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 07:36
Seli lubi tę wiadomość
-
Kendy nie wiem jaki masz przepis na pasztet, ja jak pieke to mam około 10-15dkg wątróbki, wiec z cała reszta jak to sie wymiesza to to jest mikra ilośc. Mnie z mojego przepisu wychodzi 6-7 foremek pasztetu.
Uciekam zaraz na badania. Młody sie buntuje bo musze byc na czczo. -
Mysle, ze moglaby zaszkodzic jakby sie duzo jadlo jej :p
Imprezujecie dzis? -
Wątróbki jest ok 1/4 .3 foremki wyszły. Zjadłam jedną kanapeczke.Bede jeść z umiarem:)a trudno,bo dobry ..z ogorem .mmm
U nas imprezy żadnej nie planujemy. Może znajomych zaprosimy na pasztet i chleb i jakieś grzane piwko i tyle :)zobaczymy
Miłego dnia.
To Seli jak już możesz ucałuj synalka od forumowych cioć -
Jeszcze nie moge. Dalej inkubator mimo wszystko.
-
Seli to myślę że jak dobrze przybiera i ciepło trzyma to go wypuszcza w przyszłym tygodniu ja jestem po pobraniu krwi. Zobaczymy popołudniu.. Drogie te badania 50 zł za igg i igm. Wyszedł mi hemoroid to mój drugi w życiu hehe idę chyba spać z powrotem.
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja po obchodzie. Do srody mnie na pewno nikt nie wypisze bo mam antybiotyk ;p zobaczymy ile beda nas trzymac. Pewnie i tak by sie tyle zeszlo.
-
Seli wrote:Jeszcze nie moge. Dalej inkubator mimo wszystko.
Spaceangel
Współczuję nowej dolegliwości
To czekamy na wynik,kiedy będzie? Zaciskam kciuki:)
Seli
Siedz z synkiem jak najdłużej co w domu będziesz robić.Wariowac. Zbierajcie siły:)
Ale zimnica dziś. Dobrze,że miałam auto...do lekarza blisko ale nie ryzykowałam.Nawet czapę ubrałam i szal zimowy. Teraz gorąca herbatka z córką pod kołderką.
Co na obiad robicie ?
Ja znalazłam fajny przepis na ziemniaki w mundurkach z piekarnika. Podpieks się je je do miękkości, potem nacina i faszeruje farszem ( masło,koperek,ser żółty,majonez ) i jeszcze raz do piekarnika ..do tego usadze jajko i zrobię świeżą surówkę z oliwą z oliwek będzie git.
Czy któraś z Was robiła zakupy online w Rossmanie ? Tak że odbierasz w sklepie za godzinę ? To działa fajnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 10:07
-
I tak lepie, żeby trzymali o jeden dzień za długo niż o jeden za krótko. Zobaczycie jak szybko minie na forum zacznie się rodzenie a Wy już dawno w domku w trójkę
Ja dzisiaj mam imprezę w łóżku! Zapowiedziałam mężowi ze jedyne o czym pragnę to kołderka. Ostatnio troszke sobie popuscilan i mnie mega nogi bolą, wiec wracam do wcześniejszego leżenia do tego 7.12.
Odebrałam wczoraj wymazy i wszystko czysto
Ewentualnie podjade szybko na jedna porodówkę z siostrą ogladnac, bo muszę się przecież w końcu zdecydować na jakiś szpital !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 10:05
Kendy lubi tę wiadomość