STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy wszystko ok, to coś z wczoraj już się nie pojawiło, ale sluz to to nie był, taki gumowaty glutek:) w nocy od 3 nie mogłam spać, nastawiam chleb do pieczenia i o 6 jak zapachniało w domu to wstałam odrazu, najadłem się i cały dzień leżę, jakoś mi dzisiaj ciężko, całe krocze mnie boli jak chodzę to brzuch czuje jakbym do kolan miała... A młody szaleje sobie w najlepsze:)
Teraz się motywuje wstać i zrobić sałatkę na kolację ale nie wiem czy mi się uda:) -
My kupimy mala choinke, zywa w doniczce musze poszukac bombek na nia albo cos :p
-
Mega jak na brunatno brudna to już trzeba siebie obserwować moja córcia ma dziś spokojniejszy dzień teraz siedze w wannie to coś tam się kręci. Lubi ciepełko. Udało wylicytować paczkę ciuchów używanych jeszcze jedna, karton od siostry przyjdzie to wypiorę,przejrze i nie wiele już mi będzie trzeba dokupić jakieś pierdółki. Torba prawie spakowana pokój dla młodej gotowy. Dziś mąż mi musiał pomóc ubrać buty a wczoraj jak mu pokazałam jak ogoliłam okolice porodu to oboje się śmialiśmy że wyglądam tam jak facet z łysymi zakolami
Marin, Mega lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Seli wrote:My kupimy mala choinke, zywa w doniczce musze poszukac bombek na nia albo cos :p
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mammamia piękna choinka. Mega wypasiona.
Ja mam plamienia od czwartku , ale myśle ze dzisiaj już jest mniejsze po tych kilku dniach, wiec się raczej kończy. Może jakieś naczynko pękło albo krwiaczek się zrobił na szyjce? W końcu strasznie ciężko mi ostatnio z tym moim słodkim ciężarem.... synek nie daje mi żadnych forów, ja mała i drobna a on uparcie duży chłopak. Kiepsko to widzę, w sensie poród przy takiej dysproporcji.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Mammamia piękna choinka u nas to bardziej twórczy chaos zawsze milion bombek z kilku stylów i kolorów
Kendy masz zdolne dziewczyny ja się wezmę w tygodniu za maślane ciasteczka w wielkim słoju potrafią stać nawet 2 miesiące i są kruchutkie pycha
Olinka z plamieniami lepiej do gina - nie musi być poród może być infekcjaKendy lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
No właśnie w czwartek miałam wizytę, i wszystko było dobrze, i z szyjka i z czystością (infekcji nie było widać). Miałam pobranie GBS, wiec może przez to tez plamię. W końcu jakaś ingerencja była.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Olinka jak grzebal przy szyjce to plamienia mogą byc, jesli chodzi o to zes drobna i szczupla to na szczescie nic to nie ma.do rzeczy, wrecz zauwazylam ze swietnie rodza takie kobitki. Wazna jest tylko miednica a na zewnatrz kto jak wyglada to nieistotne :p
Choinki nie mam, szkoda gadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 22:12
-
OlinkaO wrote:No właśnie w czwartek miałam wizytę, i wszystko było dobrze, i z szyjka i z czystością (infekcji nie było widać). Miałam pobranie GBS, wiec może przez to tez plamię. W końcu jakaś ingerencja była.
11.2017 - aniołek 8tc
-
OlinkaO położna mi wspominała ze po pobraniu Gbs bądź po badaniu ginekologicznym można plamic bo szyjka jest bardzo ukrwiona i mógł lekarz coś naruszyć.
Ale wiadomo każda z nas by się martwila.OlinkaO lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja kupie mala bo kot, bo nie ma tez miejsca na to. Kupujemy takie marketowe, male
Jejciu, kazdy dzien z tym brzdącem jest cudowniejszy wczoraj maz sie nim caly wieczor zajmowal, plakal (maz). Potem mi w lozku tez sie zryczal, ze jest szczesliwy i jestesmy wspaniali. Ehhh ja na szczescie emocjonalnie w domu czuje sie super.Mega, Kendy lubią tę wiadomość
-
Ale miałam okropna noc twardnienie praktycznie non stop do tego okropne bóle miesiączkowe. W. pewnym momencie tak mnie boleśnie złapało że myślałam że rodzę. Po nospie trochę odpuściło ale już częste te twardnienia i bóle mam. Tak już pewnie będzie do porodu
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Sel. uczuciowy ten twój mąż od mojego usłyszeć kocham cię na zasadzie wyznania a nie odpowiedzi to już sukces
Hehehe, moj czesto mowi, a teraz sie tak rozczula, ze nie moge to juz ja bardziej stabilna haha -
U mnie myśle ze pomału czop zaczyna odchodzić, Młody sie rusza cały czas, skurczy nie mam, wiec jest ok. dzisiaj kończę prasowanie, jutro trzeba dokupić resztę brakujących rzeczy i jestem gotowa.
-
Dzień dobry.
Ale mi się długo śpi ostatnio tylko te skurcze pośladkow męczą.
Ale dzień zaczęłam szklanką świeżowyciskanego przez męża soku ,teraz kawka i pierniczek:) ( wracam do 1 kawki dziennie)
Seli
To jest takie przeżycie,takie emocje,że każdego twardziela zmiękczy:) mój też nie z takich wylewnych ale jeśli chodzi o dzieci,rodzinę...
Cudnie Wam się życie wywróciło do góry nogami i to za sprawą tej jednej małej istotki.
Ja już swojej małej istotki nie mogę się doczekać..coraz bliżej ..max 19 dni.
Ja też mam napięcia brzucha ale są jakieś inne już..ale w nocy nie czuje ich wcale,śpię.
Mega
Bądź czujna.:)Może zwolnij trochę tempo by maluch choć do tego 38 tc dotrwał. A kiedy masz wizytę? -
katepr trzeba już się do tego przyzwyczajać hehe. U mnie jeszcze dochodzą rewolucję żołądkowe jelita aż piszczą biedne ściśnięte ciężko pracują. dopóki nie pójdę do toalety to mnie mdli brzuch boli gazuje masakra. Muszę się pilnować żeby nie zjeść za dużo bo się czuję okropnie a ciężko jest bo chodzę głodna jak wilk.
11.2017 - aniołek 8tc