STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No juz niedlugo pojawi sie wiecej dzieciaczkow wspolczuje Wam samopoczucia na koncowce.
-
Witam się z Wami z ciążą donoszoną Aż sama w to nie wierzę Czasami to do mnie nie dociera... Teraz już ostatnia prosta. Mam wrażenie, że brzuch mi trochę opadł, bo lepiej mi się oddycha i tak jakby zgaga odpuściła. Brzuch się napina, czasami boli ciotowato. Ciekawe kiedy Mała wyjdzie... Jestem ciekawa jaka będzie, do kogo podobna
Zośkaaa lubi tę wiadomość
-
Paulina
Ale emocje co ? Ja też nie wierzę,że to już tak blisko. Moja donoszona w środę to też lada moment
Jutro wizyta. Ciekawe jak tam. A ty kiedy wizytę masz?Ciekawe czy jeszcze będzie jedna wizyta przed CC..w sumie za dwa tygodnie święta..więc nie wiem.
Zaraz zaczną się porody kolejne
W sumie to jak na takie zmiany w organizmie i taki ciężar nie czuje się az tak źle jak mi się momentami wydaje :)chyba trochę za dużo narzekam. To już końcówka końcówki a ja całkiem nieźle śmigam po kuchni na raty ale sporo się jeszcze robi:) jeszcze przy przygotowaniach świątecznych pomogę..mam nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 12:44
-
Kendy, to prawda są emocje. Dzisiaj byłam u spowiedzi, na końcu poprosiłam księdza o błogosławieństwo na ten nadchodzący czas. Odmówił tak piękną modlitwę, taką od serca, że miałam ciarki od czubka głowy do palców u stóp. A później na jednej pieśni się poryczalam.
Wizytę mam za tydzień w poniedziałek, ciekawe czy dotrwam
Ja też niby jestem na chodzie, ale najszczesliwsza czuje sie na kanapie I jeszcze to chodzenie dwa razy w tygodniu na ktg... Ale jak mus to mus, trzeba się jakoś dotoczyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 12:49
-
Ja w sumie też większość czasu na kanapie :)ale i tak jestem dumna z siebie ,że jeszcze daje radę z obowiązkami w domu. W weekendy to mam labe ,nie wiele robię,bo mam wszystkich w domu ale w tygodniu jest co robić .Też się modlę by wszystko było dobrze.Ale w kościele już bym nie wysiedziała. Byłam ostatnio na mszy za babcie ciężko było...
Ja nie mam w ogóle ktg. Pytałam o to się u mojej gin tylko w uzasadnionych przypadkach robią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 12:56
-
No ja mam to ktg tylko ze względu na cukrzycę ciążową, której jak dla mnie nie mam, bo cukier jest ok, a jem wszystko. No ale muszę chodzić. Przynajmniej wiem, że u Małej wszystko ok
-
Pewnie. Dobrze,że jesteś pod kontrolą. Lepiej za dużo tej opieki ,niż za mało:)
Myślę,że teraz Mega będzie następna i dopiero Ty..jeszcze troszkę poczekasz:)
A ja...hmmm ciekawe czy dotrwam do planowanego CC. Dla mnie fakt że maksymalnie...MAKSYMALNIE za 19 dni przytulę synka to też mega emocje. U mnie choć tyle pewnego,że wiem że dłużej czekać nie będę .I nowy rok przywitamy cała piątką..coś pięknego ... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 06:34
Paulina_2603, Elmuszka, 8485 lubią tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Seli jaki słodziak! A jakie ma fafulce do całowania! Cudowne minki robi
o tak jest mistrzem minek i dziubka -
Oczywiście Seli to zrozumiałe. I może tak się umówmy ,że nie cytujemy żadnych zdjęć by każdy mógł swobodnie wstawic co chce i usunąc w każdej chwili
A synuś przecudny boski i ten uśmiech. Powiem Ci szczerze,że spodziewałam się takiej drobinki,kruszynki a to taki fajniutki konkretny noworodek
Gratuluje ślicznego synka rodzicomWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 13:34
Seli lubi tę wiadomość
-
Z dnia na dzień mam wrażenie, że tak nabiera papuśków bardziej
I na usg było widać, że będzie miał pultynki
Ale wierzga się... masakra. W brzuchu było idento. On śpi i wierci się, skopuje wszystko, jest bardzo energiczny.
Dziś zaczął mi się unosić na rękach, próbować na nogach jak leży na brzuszku. Przeraża mnie trochę to -
Dobrze,silny chłopczyk :)a jak się czujesz w roli mamy? Nocki w miarę?
Patrzę na Gabrysia i wyobrażam sobie,że mój już też taki człowieczek mały...tylko jeszcze w brzuszku:)
Do kogo bardziej podobny Gabriel ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 13:44
-
Cały tata skóra zdjęta
A ja czuje się super, ogarniam i chatę, siebie, małego Mąż poszedł na trochę na uczelnie, chciał bym mu zabroniła wieczorem zabawiał małego wczoraj, ja pospałam, ogólnie tylko od 1 do 3 nie spał a potem były krótkie przebudzanki na butle, pampera i dalej kima Teraz też dużo śpi, miałam drzemkę, zrobiłam ten piernik, gotuje obiad teraz i zaraz odpalę sobie TV
Kendy, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Wizytę u swojego gina mam w piątek. Od wczoraj staram sie duzo leżeć i odpoczywać. Wszystko robię w zwolnionym tempie. Miałam isc do rodzicow jutro na pierogi, ale pierogi przyjdą do mnie. I bardzo dobrze
Seli, Kendy lubią tę wiadomość
-
Ja skrycie pragnęłam od dawna, jeszcze w liceum i mówiłam, że będzie Gabryś. Po diagnozie endometriozy, operacji... Wyparłam to ciesze się, że mąż mnie namówił w sensie, że chciałam już ale bałam się badań, leczenia jakiegoś i porażek. a teraz mam takiego cudaka
Paulina_2603, Mega lubią tę wiadomość