STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokój młodej skończony może się rodzić. Zastanawiam się nad zdjęciem ochraniacza albo przesunięciem go tak żeby przód łóżeczka od strony drzwi był odsłonięty
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f01ea02b7b2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:04
Paulina_2603, Krokodylica, OlinkaO lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Lisa24
Czyli wyniki ok więc w domku zostajesz?Super:)
Katepr
Fajnie,że się dzielicie ...ja jak do teściów jeżdżę też się dzielimy,zawsze coś robię ..i tak zawsze szykowałam święta dla mojej całej rodziny więc robiłam trochę więcej i brałam co nie co. W tym roku to laba tyle tylko co dla nas i część też kupnych.
No córeczka ładna ma wagę,ale wez pod uwagę ,że juz 37 tc zaraz zaczynasz. Mój ostatnio w dwa tygodnie przybrał 600 g czyli po 300 na tydzień. A,że do CC jeszcze trochę liczę że do 4 kg też może dobic albo i lepiej,także u nas też większy dzieciaczek:) tylko,że ja cc. A Ty możesz teoretycznie za jakieś 2 tygodnie rodzić . Kiedy masz donoszona? Mi się wydaje ,że tym razem szybciej urodzisz:)
A ja się tu we wróżkę bawię Pauli wróżę poród 22.12 Tobie wcześniejsze rozwiązanie
Soaceangel
Śliczny kącik,taki dziewczęcy,kolorowy. Widzę wszystko gotowe nawet leżaczek,
Ale doczekałam czasow...córeczka mi kolację robi parówki serwuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:20
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jeszcze raz gratuluję rozpakowanym mamusiom i trzymam kciuki za pozostałe
Chciałam się wam pochwalić moim grudniowym cudem, beta w poniedziałek:18,1 a dzisiaj: 41,9 jestem bardzo szczęśliwa ale i boję się żeby mój koszmar się nie powtórzył... Trzymam kciuki za was i proszę, wy trzymajcie za mnie
Paulina_2603, Seli, katepr, OlinkaO, czarnaiwi, Kendy, Lisa24, olkakarolka, Elmuszka, Agnuka, Mega lubią tę wiadomość
-
Nynka86 wrote:Dziewczyny jeszcze raz gratuluję rozpakowanym mamusiom i trzymam kciuki za pozostałe
Chciałam się wam pochwalić moim grudniowym cudem, beta w poniedziałek:18,1 a dzisiaj: 41,9 jestem bardzo szczęśliwa ale i boję się żeby mój koszmar się nie powtórzył... Trzymam kciuki za was i proszę, wy trzymajcie za mnieNynka86 lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Magdoczka kciuki
Nynka gratulacje! Bedzie dobrze:)
Nynka86 lubi tę wiadomość
-
Kendy 27 mam donoszoną, ja naprawde moglabym nawet przenosic ale nie z taką wagą. Cc nie chce, ale naturalnie tez strach rodzic takiego klopsa
Magdoczka i jak tam?
Nynka gratulacje! Zaciskamy za Was kciuki
Doszedl mi fotelik, fajowy leciutki
Ja na poczatku nie bede miec ani ochraniacza ani nic w lozeczku,zadnych pierdół. Karuzele tez powiesze pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 20:56
-
8485 wrote:Pokarmu poki co nie mam* ani kapki
Jesli masz mozliwosc skorzystania z laktatora to on by na pewno pomogl..
futuremama lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Nynka
Gratulacje,piękna wiadomość na święta. Oby było wszystko dobrze:) życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Mammamia
Hmmmm Ty chyba po nowym roku
Katepr
No widzisz jak to czas leci ..poleciałas jak burza dopiero co 33 tc miałaś a tu patrz po świętach donoszona
Mi też czas zasuwa..jak pomyślę że dopiero byłam u gina a tu jutro juz znowu ..
Magdoczka czekamy na wieści
Marin chyba też na porodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:31
-
Kendy wrote:Lisa24
Czyli wyniki ok więc w domku zostajesz?Super:)
Tak:)) zobaczymy jak jutro białko jeszcze. Trochę się zmartwiłam bo doszło od wczoraj następne 700g i od 13.12 czyli w 6 dni przybyło niecałe 4kg - chyba wody, bo czego innego w tak szybkim czasie. Ciśnienie w normie, wiec mam nadzieje, ze przez noc zacznie coś już ze mnie schodzić bo czuje się jak wodna kulka ;p śródstopie od spodu mam takie spuchnięte, ze czuje się jakbym chodziła na małych poduszkach -
Mammamia ja zdecyduje się na refundowane + wykupie dodatkowe szczepienia.
W tv śniadaniowej jak była mowa o szczepieniach i zaproszeni byli lekarze, to zapytani na koniec rozmowy jakie oni swoim dzieciom wykonali szczepienia to każdy powiedział ze te wg kalendarza szczepień, a nie 5w1 czy 6w1... wiec niby maja tyle plusów i oh i ah a jakoś sami lekarze swoim dzieciom podadzą refundowane i dodatkowe na inne choroby typu meningokoki, ospa itp....
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Gratulacje nowym mamom !
Ja dzisiaj tragiczna noc, skurcze i bóle miesiączkowe prawie od wieczora do teraz, na szczęście równe, nie nasilają się, wiec to jeszcze nie to. Ale mąż przerażony hihi
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Mnie przed snem ćmił okresowo brzuch i skurcze też były częste w dzien i wieczór i sobie wkręcałam,że w nocy będę rodzić nie urodziłam ,śmieje się z siebie. A jeszcze dziś pewnie usłyszę,że tam wszystko pozamykane
My będziemy brać opcje 6w1.Nasz pediatra też tak poleca a mam do niego zaufanie. Córce też braliśmy te płatne. Jeśli można dziecku ograniczyć wkłuć a przy tym zaszczepic na wszystko co trzeba to ja w to wchodzę
Miłego dnia wszystkim
8 dni❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 07:13