STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Elmuszka otulacz szedł dlugo bo zamawialam 11.11 akurat na promocjach aliexpress wiec teraz powinien przyjsc duzo szybciej.
Auta nie odnalezli,co chwile z dochodzeniowki dzwonia itd ale szanse sa zerowe.kupilismy nowe auto skoda superb kombi, miejsca duuzo,jestem zadowolona:)
Zamowilam jakis czas temu na allegro chuste-tunel do karmienia,w opisie miala przyjsc w ciagu 5 dni,minely prawie 3 tyg-zalozylam spor na allegro, dzis przyszla paczka- dostalam te chusty we wszystkich kolorach i kocyk minky taki no oplacalo sie czekacKendy lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Wczoraj wieczorem oczywiście była histeria. Co prawda było lepiej niż dzień wcześniej, ale krzyczała strasznie. Już taka zrezygnowana, że dziecko nie chce spać, chwycilam za bajki rymowanki i zaczęłam jej czytać. Pewnie to zbieg okoliczności, ale uspokoiła się i na chwilę zasnęła
Przed chwilą też ją nakarmilam, przewinelam, trochę marudziła... Skończyłam czytać książeczkę i śpiczarnaiwi, Kendy lubią tę wiadomość
-
Elmuszka trzymam mocno kciuki!! Dzisiaj pełnia wiec może coś się uda.. nie dość ze pełnia to jeszcze chyba całkowite zaćmienie i księżyc ma być najbliżej ziemi od 70 ileś tam lat wiec idealnie na poród
Jak będziesz tylko mogła to pisz na bierząco co u Ciebie
Mi to białko w krwi wyszło poniżej normy.. napisałam do gin i czekam -
Darmowe pneumokoki to te 10, ja zaplacilam i wzielam 13
Nie moge przestac plakac ze smumiechu. Karmie malego i slysze epickie sru. Mysle sobie, ze dobrze, ze trzymam reke na jego plecach to nie pojdzie jak ostatnio pod cisnieniem... a tu drugie sru. Przerywam karmienie i patrze a ja cala bluzka od cycka w dol w kupie... on caly tez w kupie xD M.A.S.A.K.R.A nie wiem jak on to w sobie trzymal, chyba z pol kilo lzejszy jest po tym xDReni, Lisa24, Paulina_2603, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Elmuszka wrote:Leze pod ktg, ale te skurcze marne. Dziwne.
nie sugeruj się tym
-
Seli wrote:Darmowe pneumokoki to te 10, ja zaplacilam i wzielam 13
Nie moge przestac plakac ze smumiechu. Karmie malego i slysze epickie sru. Mysle sobie, ze dobrze, ze trzymam reke na jego plecach to nie pojdzie jak ostatnio pod cisnieniem... a tu drugie sru. Przerywam karmienie i patrze a ja cala bluzka od cycka w dol w kupie... on caly tez w kupie xD M.A.S.A.K.R.A nie wiem jak on to w sobie trzymal, chyba z pol kilo lzejszy jest po tym xD
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Seli
My jeszcze takiej akcji nie mieliśmy. Kupki mieszczą się w pampersie, za to siusiu często nie. Nie wiem jak onto robi sika pod ciśnieniem że moczy bodziaka u góry pampersa na boku. A przewijam często i pampersy już dwójki u nas. Jedynki wydawały mi się małe. I dobrze zapinanam,wywijam wszystkie falbanki ...zagadka.. może mu się siurek do góry zawijA..pewnie tak..muszę to obczaic.
I ostatnio nasikał sobie na główkę ale bykł zdziwiony. Takie niespodzianki robi. A to przecież taka chwila podmiana jednego pampersa na drugi i w ciągu tej chwili akurat mu się zachciało...i do kąpanka maluchLisa24, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Kendy chlopcy tak siusiaja, moj synek tez mial czesto plecki przesikane,teraz mila odmiana ze dziewczynki tak nie maja i nic na mnie nie sika przy zmianie pampersa
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml