STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy skok chyba u Was bo to w 5 tyg :p
U mnie ciezko narazie wyskoczyc bez malej bo nawet jak zje z 2 cycow to moze za chwile chciec znowu. Powiedzcie ze to sie ureguluje :p
Seli Ty dajesz czasem z butli?? Jakie masz? I czy mały normalnie potem z piersi je? Jutro ide do gina i babcia zostaje z małą, w razie czego da jej z butli ale jeszcze nie jadla tak
Elmuszka no najpierw zazwyczaj sa takie krotsze skurcze, potem sie nasilą. Dlatego zazwyczaj kaza jechac do szpitala dopiero jak beda dluzsze i bardziej bolesnetrzymamy kciuki
-
Katepr ja mam avent classic z zielona lyzka taka w srodku. Jeszcze do niedawna jedno karmienie bylo nia a ja sobie odsypialam. Teraz sie wysypiam i go karmiem. Ale zje butla, woli cycka. I jak raz dostanie butle to drugi raz zrzedu nie da sobie wcisnac
katepr lubi tę wiadomość
-
Lisa
Nie przejmuj się ..każda z nas całkiem niedawno marudziła. Masz święte prawo. Zresztą teraz też się zdarza pomarudzic bynajmniej mi że niewyspana..a to to już grzech:)
Pewnie śpij,wypoczywaj.
Katepr
Może być że skok:)
To powodzenia oby się unormowało karmienie .
Ja też mam opory co do butelki ,boje się że później nie złapie sutka,choć mam butelki imitujące kobieca pierś.Narazie też nie było potrzeby. Tylko w szpitalu pierwsza dobę ciągnął butle z dwa razy.
Lecimy odprowadzic córkę i spacerek zaliczyć.Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Magdoczka a moze masz podobnie jak ja... tez miesiąc po tak miala. kawalki szwu wyszly i bylo ok. Wietrz, przemywaj rywanolem i octaniseptem
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
Zosia urodzila sie dzis o 3.34 rano, 3,85 kg, 56 cm.
Nie spodziewalam sie takich boli, faza parcia trwala prawie 2h, na koncu pomagali mi przez brzuch, bo sie cofala. Ale wyskoczyla cala na ostatnin. Znieczulenie bralam a i tak bolalo. Gaz spoko sprawa, jarałam sie mocno! Jakos dajemy rade z karmieniem, czekamy na kupe bo jeszcze nie bylo
Pozdrowienia dla forumowych cioć!
Dziekujemy za zyczenia powodzenia i kciuki!Seli, Lisa24, Paulina_2603, OlinkaO, Martoszka, czarnaiwi, Magdoczka, Reni, katepr lubią tę wiadomość
-
Lisa24 wrote:Co do antykoncepcji to myślałam kiedyś o lady-camp.. tylko cena trochę wysoka i boje się jak to do końca może się sprawdzić, czy przez większość miesiąca będzie świecić na czerwono czy pomarańczowo bo „sie nie dogadamy”
u mnie tabletki odpadają bo bardzo nasilają mi migrenę, byłam 3 miesiące na pierścieniu anty i było dużo lepiej ale dziwnie mi było nosić to w środku przez 3 tyg i często się obawiałam czy mi nie wypadł.. wkładki nie chce za bardzo. Kurczę
Kendy narazie odpuszczę, dzisiaj mam 3 dzień przerwy.. co prawda doszłam do tych prawie 30cm ale boje się, ze efekt nie utrzyma mi sie do porodunajlepiej żeby sie już zaczęło
Jeśli chcesz to mam do sprzedania Lady Camp- używałam przez kilka dni- praktycznie nowy
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Finezja19 wrote:Jeśli chcesz to mam do sprzedania Lady Camp- używałam przez kilka dni- praktycznie nowy
Ale chyba sie nie sprawdzil?Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ;* albo podziekuje jak już urodzę
Przewidują, ze akcja szybko się nie rozwinie. Chociaż skurcze się właśnie pojawiły i to chyba dość silne ale dopiero do 7-8min. Najgorzej ze mała Hania okazała się duża Hanią i przewidują 4200-4600, zobaczymy co wyjdzie. Jeśli tak to moja gin się ładnie walnęła lekko mówiąc bo ostatnio stwierdziła 3500 ;Pale urodzimy zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 03:27