Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Gwiazdezka uwielbiam pytania typu co robisz? Leze. Chyba nagram na pocztę coś w stylu" jeśli dzwonisz żeby zapytać co robie- informuje ze to samo od 1,5 mca:)

Haha dokładnie :D

A jak czasami idzie mąż po zakupy, to też głupio potrafi zapytać czy chcę coś dobrego ze sklepu... Jedyne co mu mogę zaproponować to, żeby kupił mi tabletki , bo siei skończyły ! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:03

Ag... lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy próbowałyście, ale w Rossmannie są takie chusteczki do prania, które jakby przejmują kolor od farbujących ubrań i powodują, że kolor nie przechodzi na jaśniejsze rzeczy. Nie wiem, czy to faktycznie działa w praktyce, ale koleżanka chwaliła sobie i prała wszystko dla dziecka jak leci, nie segregując nawet. Ja jeszcze nie prałam ubranek, ale jak już mąż przywiezie mi z Ikei komodę to może spróbuję tych chusteczek użyć, żeby potem nie żałować, że coś zafarbuje, a ręcznie to na pewno prać nie będę bodziaków :) Zrobiłam mały przegląd tego, co mam i w sumie to nie jest najgorzej - jeszcze kilka poniedziałków w lumpie, może zimowa wyprzedaż i będę miała wszystko. Brakuje mi najbardziej pajacyków, nowe są niestety za drogie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz uzywalam, nie dziala.
    Właśnie założyli mi krążek, średnia przyjemnosc:/ leze do jutra jeszcze.

dqprhdgeyewjk8qy.png

Wysłany: 23 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zakładanie bolało, ale nic nie mówiłam tutaj aby nie straszyć :P
    Jedne boli inne nic nie czują. Ważne że działa a dla dzieci zniesiemy wszystko :-)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i do poniedziałku włącznie mam wolne w pracy a potem wizyta u ginki i ona zadecyduje co dalejce. Zawsze się tak stresuje ta praca a zawsze idą mi na rękę. Ale Kurde parę godzin w domu i chyba zwariuje. Co chwilę ktoś dzwoni dzwonkie czy nie chce jajek a może ziemniaki. Ją bez gaci muszę się ubierać, pies szczęka, telefon dzwoni. Na spacerze psy atakują. No więcej stresów niż w pracy.

isabelle lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:14

nick nieaktualny, Ewelina88, zielarka, renia83 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja sis używa takich chusteczek, ale chyba nie z Rossmana....i sobie chwali, ale ona je wrzuca jak pierze od 60C wzwyż......

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Dzięki za odpowiedzi :-)

No właśnie nie, jak przydzie info to krzyżykiem kasuje, natomiast jak pozbyć się go z ulubionych, nie doszukałam się niestety. Będę wdzięczna za instrukcje :-)

Najedź na zakładkę Społeczność, tam wybierz Pamiętniki i wyskoczą Ci wszystkie, na samej górze będziesz miała te oznaczone jako "ulubione" i za datą z ostatnim wpisem masz krzyżyk najedź na niego, wyskoczy Ci "usuń z ulubionych" kliknij i wsio :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:20

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

Wysłany: 23 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka kurcze nie mam nic takiego. Jak wejde to na górze mam możliwość utworzenia własnego pamiętnika a niżej są wszystkie pamiętniki udostępnione wszystkim...może jakiś u mnie jest błąd... Na razie mam spokój bo nic ta dziewczyna nie dodawała nowego i nikt nie komentował..

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melenq z tym praniem z użyciem szarego mydła trzeba uważać bo sprzedawca w sklepie powiedział nam że miał przypadek babeczki- kupiła pralkę i prała non stop w jakichś płatkach mydlanych, albo zapierała właśnie mydłem i zatkała pralkę. Bo ponoć to się osad zbiera. Ale wiadomo koszule się rzadko pierze :)

• isabelle Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Melenq z tym praniem z użyciem szarego mydła trzeba uważać bo sprzedawca w sklepie powiedział nam że miał przypadek babeczki- kupiła pralkę i prała non stop w jakichś płatkach mydlanych, albo zapierała właśnie mydłem i zatkała pralkę. Bo ponoć to się osad zbiera. Ale wiadomo koszule się rzadko pierze :)

O to trzeba będzie spierać i wypłukiwać. U nas stos koszul co tydzień, mąż na codzień zakłada do pracy.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa tak, jeżeli pierzesz w płatkach całe pranie.........ja kupuję kostkę szarego mydła i "zacieram" te miejsca brudne, a piorę normalnie w płynie do prania :)

mydło szare to po prostu "mój naturalny pozabawiacz plam" hehehehe nie używam Vanishów, ani Ace itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c1827d1fa26.png

Któraś z Was pytała wczoraj o śpiworek do spania. My kupiliśmy taki jak powyżej (swojej nie odpakowuje, bo ślicznie zabezpieczony na wieszaczku wisi w garderobie).

nick nieaktualny, nick nieaktualny, isabelle, olka25 lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któraś z Was używa mydełka odplamiającego? Ponoć w Rossmanie jest do kupienia :)

My już po obiadku: kurczak ze szpinakiem i lazurem + opiekane ziemniaczki. Dobre było :)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tych Katowicach to masakra. Strasznie wygląda ta zwalona kamienica. Jak po jakimś nalocie.... :( biedni ludzie.

Do wózka też kupiliśmy już spiworek - taki nieprzemakalny.

• Chanela Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj jak byłam w tesco widziałam takie śpiworki do spania po ok. 23 zł. Bardzo fajnie wyglądają.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foga z makiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:32

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Sandra89 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanko czy do ktorejs z Was zawitala juz polozna w czasie ciazy? Lekko sie zdziwilam jak moja mama zadzwonila do mnie, ze polozna byla u niej. Dwa lata juz tam nie mieszkam a ona zawedrowala na stary adres. Zadzwonilam do niej powiedzialam gdzie mieszkam i jutro rano przyjedzie zbadac tetno, zmierzyc cisnienie itd. Zastanawiam sie skad wiedziala, ze jestem w ciazy do lekarza chodze prywatnie ona nie zglasza takich rzeczy do zadnych pielegniarek czy poloznych. Nawet dobrze, ze przyjedzie przynajmniej wypytam ja o rzeczy ktore mnie nurtuja.

dqpri09kpj6igqno.png
    iv09cwa1zcgmcehs.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pisarki, przesadzacie z ilością.

Co do pościeli to ja akurat będę używała, mój synek spał wcześniej i bardzo dobrze to znosił. Wolę jak w domu jest mniej stopni a dziecko otulone kołderką, nawet w kołysce można położyc dziecko na kołderkę i rogi zawinąc na niego. U mnie się to sprawdzało. Mam jeden rożek i będe go używała, ale do spania otulam w kołderkę. A mam taki bardzo cienki wkład.

Odn koszul. Raz na jakiś czas mocze w szarym mydle lub w vanishu (miejsca pod pachami) i sie świetnie odpiera. Często piorę w opcji Intensywne - a to jest 60 stopni.

Pokój chcę bardzo stonowany (jasny) . Jedynie karuzela będzie na początek kolorowa. Moim zdanie wolę,żeby dziecko skupiało wzrok na jednej rzeczy i to też od razu nie będę miała tej karuzeli.

Ja mam akurat trochę rzeczy po synku i łóżeczko i pościel też. Wkłądy poprałam i nic kompletnie im się nie stało. Pokrowiec na materac też i uważam że jest ok. Nie kupuje drugiego.

renia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARTAKD dostałaś już kołyskę??

‹‹ 1019 1020 1021 1022 1023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ